Ajankohtaista

Yhteisö
CoWork havainnekuva

Alustava tieto: Tastory Ravintola Origo viikolla 7 ja CoWork viikolla 1

CoWorkimme rakennustyöt etenevät Microkadulla hyvää vauhtia. Vanha ravintolatila on jo saanut kuorrutteekseen näyttävän parven, joka lisää merkittävästi neliöitä, ja tarjoaa paljon tilaa työskentelyyn sekä lounastamiseen.

Lue lisää ›

Nainen hymyilee kadulla.

Haemme Assistant Controlleria sekä Sisällöntuottajaa

Haemme eloisaan työjoukkoomme Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen ja sisällöntuottajaa määräaikaiseen kesätyöhön. Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Lue lisää ›

Teemu Pieviläinen ja Silja Huhtiniemi

Muutoksia KPY Novapoliksen johtoryhmään

KPY-konsernin juristi Teemu Pieviläinen nousee KPY Novapoliksen johtoryhmään lakiasiainjohtajaksi. KPY-konsernin ja KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtajana toimiva Silja Huhtiniemi aloittaa myös KPY Novapoliksen varatoimitusjohtajana.

Lue lisää ›

Lounas esille laitettuna.

Pop up Gastro aukeaa Microkadulle 19.1.

Compass Group avaa keskiviikkona 19.1. Microkadun M-osalle Pop up Gastro -ravintolan palvelemaan Microkadun asiakkaita lounaan ja kahvien merkeissä.

Lue lisää ›

Microkadun kampus

Kuopioon sijoittunut Nordcloud panostaa osaajien koulutukseen

Pilvipalveluihin erikoistunut kasvuyhtiö Nordcloud suuntasi syksyllä katseensa Kuopioon ja kertoi uuden toimiston avaamisesta kaupunkiin. Nordcloudin Kuopion toimisto sijaitsee KPY Novapoliksessa Microkadun tornin ylimmässä kerroksessa. Rantautuminen on nyt hyvässä vauhdissa.

Lue lisää ›

Mies hymyilee ja katsoo eteenpäin.

DI-koulutus alkaa Kuopiossa

Diplomi-insinöörien koulutus käynnistyy syksyllä 2023 teknillisen fysiikan koulutusohjelmassa Kuopiossa. Myös Savonia-ammattikorkeakoulun tutkintokokonaisuus laajenee tietojenkäsittelyn tradenomeilla ja tuotantotalouden insinööreillä.

Lue lisää ›

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy KPY Novapoliksessa

Tavoitteenamme on ehkäistä koronaviruksen tartuntariskiä toimitiloissamme. Siksi kehotamme tiloissamme asioivia noudattamaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita ja erikseen mainittuja toimenpiteitä.

Lue lisää ›

Asiakkaidemme kokemuksia Sisäpiiri PRO:sta

Asiakkaidemme kokemuksia: Hankintayhteisö mahdollistaa helppoutta, kustannussäästöjä ja laatua. Palvelu mahdollistaa KPY Novapoliksen vuokralaisille valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia hankinnoista, jotka koskettavat lähes kaikkia yrityksiä.

Lue lisää ›

Terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvät minimessut Savilahdessa

KPY Novapolis lanseeraa uuden terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvän tapahtuman. 15.2.2022 järjestettävää Novapolis Health -tapahtumaa voi luonnehtia minimessuiksi Savilahden sydämessä.

Lue lisää ›

Joulunajan aukiolot Novapoliksella

KPY Novapoliksen Microkatu 1, Viestikatu 3, Viestikatu 7 ja Lentokapteenin aulapalvelut palvelevat kaikkina arkipäivinä. Viestikatu 1-3 aulapalvelu on suljettu 20.12.2021 – 2.1.2022.

Lue lisää ›

Oatlyn mainoskuva.

Nauti Oatlyn pullakahveista Microkadulla

Tarjolla on kahvia ja korvapuusteja - Oatlyn piikkiin klo 8:30-12:00. Tule nauttimaan aamu- tai lounaskahvi sekä viettämään aikaa yhdessä.  

Lue lisää ›

Black Week mainos

Kokoustilojen Black Week 22.11.-26.11.2021

Black Weekin ajan, 22.11.-26.11. kaikki Micro- ja Viestikadun kokoustilamme ovat varattavissa huikeaan BLACK WEEK -hintaan.

Lue lisää ›

Fjorno pizza.

Fjornon pizzavaunun herkkuja jälleen Microkadulla

Fjorno pizzavaunu tulee jälleen tiistaina 23.11. paistamaan ja myymään pizzaa Microkadun sisäpihalle M-osan tornin edustalle. Pizzaa voi käydä tilaamassa ja ostamassa luukulta tai tilata ennakkoon puh.numerosta +358 41 314 1187.

Lue lisää ›

Autotalo Hartikaisen koeajopäivä

Autotalo Hartikaisen sähköautojen koeajopäivä Viestikatu 7:n piha-alueella 23.11. Testattavissa ovat Hyundai IONIQ 5, Hyundai Kona, Mercedes-Benz EOS ja Mercedes-Benz GLA.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen Kampusmediaan rakentuu Savon suurin ulkonäyttö

Kampusmedia mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaan tavan tavoittaa koko ympärillä oleva yhteisö. Näyttävimpänä pintana tulee olemaan Microkadun kampuksen seinään asennettava 73m2 digitaalinen ulkonäyttö.

Lue lisää ›

Valotaidetta nähtävillä Savilahdessa ja Toivalassa

Microkadun kampuksella Savilahdessa sekä Lentokapteenin kampuksella Toivalassa on marraskuussa nähtävillä valotaidetta.

Lue lisää ›

Iltapäiväkerho logo.

Novapolis Iltapäiväkerho starttaa marraskuussa!

Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti. Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Lue lisää ›

Etätyöpiste vuokrattavissa Viestikadulla

Meiltä voit vuokrata Viestikadun kampukselta (Viestikatu 1-3) rauhallisen etätyöpisteen, jonka varusteluista löytyy mm. työergonomiaa parantava sähköpöytä ja wifi-yhteys.

Lue lisää ›

Ainutlaatuinen hankintayhteisö KPY Novapolikseen

Kuopiolainen KPY Novapolis Oy ja CapMan Procurement Services CaPS Oy lanseeraavat yhteistyössä ainutlaatuisen palvelun Sisäpiiri PRO:n. Palvelu mahdollistaa KPY Novapoliksen vuokralaisille valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia hankinnoista, jotka koskettavat lähes kaikkia yrityksiä.  

Lue lisää ›

Novapolis Sport Club – Hiki jalostaa!

Näin se menee. Silläpä perustimme oikein jalostusclubin. Novapolis Sport Club tarjoaa hikeä kokeilevissa merkeissä, erilaisten lajien parissa, joissa myös hymyily on tervetullutta. Nimi viittaa urheiluseuraan, koska aikuisenakin on kiva olla seuran jäsen ja pukeutua väreihin.

Lue lisää ›

Cowork-investointi käynnistyy vauhdilla

Coworkin yhteydessä toimivat ravintolapalvelut uudistuvat täysin, kun tiloissa aloittavat uusi ravintola ja kahvila. Cowork kuukausipassin saa tammikuussa 59 eurolla kuussa.

Lue lisää ›

K2 Autopesu

K2 Autopesu palvelee Microkadulla

KPY Novapolis ja K2 Autopesu aloittivat yhteistyön, jonka ansiosta autosi pesettäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. 

Lue lisää ›

Ida Raja-aho

KPY Novapoliksen tiimi kasvaa markkinointi- ja tapahtumakoordinaattorilla

KPY Novapolikseen markkinointi- ja tapahtumakoordinaattoriksi on valittu Ida Raja-aho, hän aloittaa työnsä 2.8.2021.

Lue lisää ›

Mailapelikeskuksen padel-kenttä KPY Novapoliksen tiloihin Viestikadulle

Rauhalahdessa toimiva Mailapelikeskus avaa syyskuussa uuden padel-kentän KPY Novapolikseen Viestikadulle.

Lue lisää ›

Co-working tilan havainnekuva.

KPY Novapoliksen cowork mahdollistaa entistä monipuolisemman työskentelyn Kuopion Savilahdessa

Vuoden vaihteessa avautuvan cowork-ympäristön rakennustyöt alkavat kesän lopulla. Kyseessä on noin kahden miljoonan euron investointi.

Lue lisää ›

Genelec perustaa G Innovation Lab:n Kuopion Savilahteen

Genelec avaa ensi viikolla aivan uudenlaisen rekrytointiprosessin, jossa perustettavan tiimin jäsenet etsitään ideakilpailun avulla. Englannin kielellä toteutettavassa kilpailussa Genelec etsii ratkaisuja ja ideoita oman liiketoimintansa tulevaisuuden kehitykseen liittyviin haasteisiin. Työpaikasta kiinnostuneet voivat hakea paikkaa ilmoittamalla oman ratkaisuehdotuksensa kilpailuun.

Lue lisää ›

KPY Novapolis investoi opiskelijaruokailun parantamiseen Savilahdessa

Laajennuksessa Microkadun auditorio yhdistetään osaksi viereistä ravintola Roundia, jolloin ravintolan paikkamäärä kasvaa nykyisestä 200 paikasta noin 450 paikkaan. Samalla tilan akustiikkaa ja viihtyisyyttä parannetaan ja kalustusta uusitaan. Rakennustyöt alkavat välittömästi ja uudistunut ravintola aukeaa elokuun loppuun mennessä.

Lue lisää ›

Vianor noutaa ja huoltaa autosi!

Nyt on auton huolto helppoa! Vianorin noutopalvelu on veloitukseton Novapoliksen Microkadun ja Viestikadun kampuksilla työskenteleville! Vianorilta saat kaikki auton huolto- ja rengaspalvelut. Lisätietoja saat aulapalvelustamme tai Novapoliksen asiakaspäälliköiltä.

Lue lisää ›

Auntie Goes Novapolis

Uusi hyvinvoinnin palvelu KPY Novapoliksen asiakkaille. Auntie on tarkoitettu ennaltaehkäisemään jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin haasteita, eli estämään arkisten haasteiden eskaloitumista kriiseiksi.

Lue lisää ›

Uusi studio tasokkaisiin webinaareihin ja etäkokouksiin Microkadulla

Kokous- ja webinaaristudio on kalustettu siten, että pystyt järjestämään siellä moniin tarpeisiin sopivan etäkokouksen tai webinaarin. Studiossa on myös podcastien tekoon tarvittava tekniikka.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen Etätyöpiste

Viihtyisä ja rauhallinen Etätyöpiste varattavissa!

Lue lisää ›

Novapoliksen yhteisö esittelyssä: Envineer Oy – vastuullista liiketoimintaa luotettujen ammattilaisten avulla

KPY Novapoliksen ainutlaatuiseen yhteisöön kuuluu 200 asiakasyritystä ja -yhteisöä ja 15 000 käyttäjää. Ympäristökonsultointia ja -suunnittelua modernilla otteella tarjoava Envineer Oy on ollut osa yhteisöämme jo vuodesta 2017 lähtien.

Lue lisää ›

KPY Novapolis lanseeraa Origo Live tapahtumat yhteisölleen

Tapahtumat alkavat 24.3.2021 klo 14-15, jolloin tapaamme Einari -kirjan tiimoilta kirjailija Antti Heikkisen ja Einarin poika Juha Vidgrénin. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää ›

KPY:ltä iso avaus yhteisöllisiin työympäristöihin

KPY Novapolis tuo Kuopioon aivan uudenlaisen työympäristön. Niin sanottu coworking mahdollistaa paitsi yhteisöllisyyden ja työskentelyn jaetussa tilassa, myös uudistuvat kokouspalvelut, studion, tapahtumat sekä tapahtumatuotannon palvelut. Avauksellaan KPY Novapolis valmistautuu koronan jälkeiseen aikaan ja vastaa työn muutokseen.

Lue lisää ›

Henkilöstöetuohjelma KPY Sisäpiirin pilotti on käynnistynyt

Sisäpiiri on etuohjelma KPY:n omistajille, konsernin työntekijöille ja KPY Novapoliksen toimitiloissa työskenteleville.

Lue lisää ›

KPY-konsernin tiimi kasvaa juristilla

KPY-konsernin juristiksi on valittu Teemu Pieviläinen.

Lue lisää ›

Asiakaskyselyn tuloksissa kiitosta erityisesti aulapalveluille

KPY Novapoliksella toteutettiin asiakaskysely loka-marraskuun vaihteessa. Iso kiitos kaikille vastanneille!

Lue lisää ›

Kampuksemme muuttuvat savuttomiksi 1.1.2021 alkaen

KPY Novapoliksen kampukset muuttuvat savuttomiksi 1.1.2021 alkaen.

Lue lisää ›

Toimistomme on muuttanut Viestikadulle 6.11.

KPY Novapoliksen toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Viestikadulle.

Lue lisää ›

Uuden ajan teollinen toimintaympäristö Toivalaan -tapahtuma

KPY Novapolis suunnittelee Toivalassa sijaitsevaan Lentokapteeniin (Kapteeninväylä 5) uutta konseptia yhteistyössä Siilinjärven kunnan kanssa. Tule mukaan suunnittelemaan uutta konseptia 12.11.

Lue lisää ›

Ympäristövastuullisuuden LEED GOLD -sertifikaatti Viestikatu 7 A:lle

Viestikatu 7:n tornitalolle on myönnetty GOLD-tasoinen LEED-sertifikaatti. Toimitiloistamme Viestikatu 7:n B- ja C-osille ja Microkatu 1:n rakennusvaihe 8:lle on jo aiemmin myönnetty LEED Gold -tason sertifikaatit.

Lue lisää ›

KPY Novapolikselle uusi kiinteistöpäällikkö

KPY Novapoliksen kiinteistöpäälliköksi on valittu amk-insinööri Jani Arvilommi.

Lue lisää ›

Savilahden osaajapooli Pondi yhdistää osaajat ja työnantajat

Kuopiolainen KPY-konserni tekee uuden avauksen rekrytointipalveluihin. Tavoitteena on parantaa osaajien ja työpaikkojen löytymistä Savilahdessa ja laajemminkin. Pondiksi nimetty osaajapooli toteutetaan yhteistyössä kuopiolaisen Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen innovaatiokilpailun voittajat selvillä

Kilpailuun hakeutui peräti 30 tiimiä eri puolilta Suomea. Niistä kuusi valittiin kaksipäiväiseen yhteiskehittämisen campiin, joka pidettiin Kuopiossa 15.-16.9. Innovaatiokilpailu toteutettiin yhteiskehittämiseen erikoistuneen Industryhackin kanssa.

Lue lisää ›

Studio Amilia ja Lihaskulma osaksi yhteisöämme

Studio Amilia ja Lihaskulma aloittivat toimintansa Viestikatu 7:n tiloissa.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen tiimi kasvaa yhteisöpäälliköllä

Markkinoinnin ja tapahtumatuotannon ammattilainen Karolina Huuhtanen siirtyy KPY Novapolikseen yhteisöpäälliköksi.

Lue lisää ›

KPY:lle ja KPY Novapolis Oy:lle uusi talousjohtaja

Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n uutena talousjohtajana aloittaa 19.8. Jenni Ahava (KTM). Nimityksen myötä Novapoliksen uusi johtoryhmä on nyt koossa.

Lue lisää ›

Innovaatiokilpailu: Workplace Experience Redesigned

Hae mukaan Industryhackin kanssa toteutettavaan innovaatiokilpailuun, jossa haemme uusia ratkaisuja modernin työelämäkokemuksen kehittämiseksi.

Lue lisää ›

Anssi Lehikoinen Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n toimitusjohtajaksi

Novapoliksen omistaja Osuuskunta KPY kasvaa tulevaisuuteen KPY Novapolis-ympäristöä kehittämällä. Keskiössä ovat moderni työntekijäkokemus, kumppanuudet ja ekosysteemien kehittäminen. Uuden strategian toteutusta siirtyy Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n uutena toimitusjohtajana luotsaamaan Anssi Lehikoinen.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen konsepti laajenee Siilinjärvelle

KPY Novapolis Oy laajentaa konseptinsa Siilinjärvelle. Osuuskunta KPY:n omistama toimistokiinteistö Lentokapteeni Siilinjärven Toivalassa siirtyy osaksi Novapolista heinäkuun alusta alkaen.

Lue lisää ›

Erja Lyytinen on the Roof – ainutlaatuinen keikka KPY Novapoliksen katolla

Blueskuningatar Erja Lyytinen striimaa uniikin keikkansa Microkadun tornin katolta lauantaina 27.6.

Lue lisää ›

Asiakaspysäköintipaikkojen kapasiteetti kasvaa

Toukokuun alusta alkaen Microkadun sisäpiha tulee kokonaisuudessaan olemaan asiakaspysäköintialuetta. Muutoksen myötä alueen kapasiteetti kasvaa usealla kymmenellä pysäköintipaikalla. Tämä tulee helpottamaan vierailijoiden asiointia asiakasyrityksissämme.

Lue lisää ›

Yli 40 miljoonan euron rakennusinvestoinnit Savilahdessa etenevät vauhdilla

KPY Novapoliksella on parhaillaan rakenteilla 28.000 bruttoneliötä Viesti- ja Microkatujen kampuksilla. Investointien kokonaisarvo ylittää 40 miljoonaa euroa. Rakennustöiden valmistuttua toimitiloilla on kokonaisuudessaan peräti 12.000 käyttäjää.

Lue lisää ›

Viestikadulla juhlistettiin harjannostajaisia

Viestikadun toimitilat laajenevat entisestään kun tulevana kesänä 16 kerroksinen Viestikatu 7A toimistorakennus valmistuu.

Lue lisää ›

Savilahden pääliikenneväylien uusiminen käynnistyy huhtikuussa

Savilahden alueen infran rakentaminen etenee huhtikuussa vaiheeseen 1, joka on nimeltään Valosali.

Lue lisää ›