Novapolis Sport Club – Hiki jalostaa!

Uutiset

Näin se menee. Silläpä perustimme oikein jalostusclubin. Novapolis Sport Club tarjoaa hikeä kokeilevissa merkeissä, erilaisten lajien parissa, joissa myös hymyily on tervetullutta. Nimi viittaa urheiluseuraan, koska aikuisenakin on kiva olla seuran jäsen ja pukeutua väreihin.

Se, kuinka ”urheilijoita” me kuitenkaan olemme, on toinen kysymys. Kyllä tässä on nyt enemmän kyse siitä, että lähdetään porukalla nauttimaan elämästä eri lajien parissa. Tärkeintä ei ole olla nopein ja voimakkain, hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti. Joka lajiin tulee mukaan oikea coach, joka valottaa lajin saloja.

Clubi on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan lajiin, vain 10 € / kerta

Järjestämme Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Lajit käyvät sekä naisille että miehille.

Sporttikerrat maksavat 10 € / kerta, osassa pystyy käyttämään liikuntaseteleitä, osassa puhuu käteinen. Maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, 20 nopeinta ilmoittautujaa / laji mahtuu mukaan. Koronaturvallisuudesta huolehditaan aina lajijärjestäjän toimesta.

Katso tarkemmat lajikuvaukset

 

Nopeimmat 40 ilmoittautujaa saavat maksutta teknisen Novapolis Sport Club paidan!

  • Ke 15.9. Pesäpallo, Pesäpallostadion
  • Ke 29.9. Padel, Mailapelikeskuksen Novapolis-kenttä
  • Ti 12.10. KalPan porrastreenit Olvi Areenalla
  • Ke 27.10. Jooga, Novapolis, Kuntokeskus Energy
  • Ke 10.11. Kiipeily, Kuopion kiipeilykeskus Voema
  • Ke 24.11. Tramppatreeni, Kuntokeskus Huippu
  • Ke 8.12. Keilaus, Keilakukko, torin alla

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Peruutus
Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan 10 €.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.