Ajankohtaista

Yhteisö
KPY Novapolis

Aulapalvelupisteiden remontit kesällä

Kehitämme aulapalvelua ja parannamme asiakaskokemusta.Uudistamme Microkatu A-osan ja Viestikatu 3:n aulapalvelupisteet kesän 2024 aikana.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Aulapalveluiden kesän aukioloajat

Haluamme toivottaa kaikille hyvää kesää. Toimistomme henkilökunta lomailee vaiheittain, joten toimistollamme on aina joku tavoitettavissa läpi kesän.Aulapalvelumme palvelevat kesällä 24.6.-2.8. seuraavasti:

Lue lisää ›

CoWorkin avoimet ovet 3.-14.6.

Miltä kuulostaisi piristävä vaihtelu omaan työpisteeseen kesäkuussa? Hyviä uutisia! Microkadun ja Viestikadun CoWork-tiloissamme pidetään avoimet ovet 3.-14.6.!

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Ravintoloiden aukioloissa poikkeuksia pe 10.5.

Viestikadun ravintoloiden aukioloissa on poikkeuksia tämän viikon perjantaina 10.5. Ravintola Highway (Viestikatu 7) on suljettu. Ravintola Caari (Viestikatu 3) palvelee normaalisti. Microkadun ravintolat Tastory Origo, Antell Round ja Hyvä Huomen palvelevat normaalisti.

Lue lisää ›

KPY-konserni etenee hallinnon uudistamisessa – Silja Huhtiniemi Novapoliksen toimitusjohtajaksi

KPY-konserni jatkaa kesällä käynnistettyä hallinnon uudistamista. Uudistuksen myötä tytäryhtiöiden hallitusten jäseniksi nimitettiin kesäkuussa 2023 KPY:n operatiivisen johdon edustajat. Uudistus viedään nyt läpi myös myös Novapoliksen hallituksessa. Samalla Novapoliksen toimitusjohtajaksi nimitetään Silja Huhtiniemi. Näin konsernin tytäryhtiöillä on jokaisella oma toimitusjohtaja.

Lue lisää ›

Novapolis ja hiihtäjä Perttu Hyvärinen aloittivat pitkäjänteisen yhteistyön

Kuopiossa ja Siilinjärvellä toimiva toimitilayhteisö Novapolis ja hiihtäjä Perttu Hyvärinen käynnistävät monivuotisen yhteistyön. Pitkäaikainen kumppanuus tähtää tukemaan Hyvärisen urheilu-uran jälkeistä vaihetta sekä vahvistamaan Novapoliksen roolia aktiivisena yhteisön rakentajana.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Siqni CX -asiakastutkimus

Esittelemme Siqni CX:n – uudenlaisen asiakastutkimustyökalun, joka on suunniteltu erityisesti sinun tarpeitasi varten. Siqni CX -työkalun avulla sinun äänesi ohjaa meitä kehittämään yhä parempaa asiakaskokemusta sinulle.

Lue lisää ›

Novapoliksen kevätjuhla johdattelee Vappuun

Kevätjuhla, tuo tuttu perinne kouluajoilta, josta kirmattiin iloisin ja vapain mielin todistusten kanssa kohti edessä häämöttävää kesälomaa. Meidän kevätjuhlamme puolestaan johdattelee eloisan yhteisömme kohti työväenjuhlaa eli Vappua. Tapahtuma on avoinna kaikille ja jossa esiintyvät Jaana Saarinen ja Tomi Haustola.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Assistenttipalvelun pilottijakso

Novapoliksella on käynnistymässä assistenttipalvelun pilottijakso huhtikuun alussa, jossa olisi tilaa vielä muutamalle yritykselle. Pilottijakso kestää vuoden 2024 loppuun saakka.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Aulapalvelut palvelevat keskiviikkona 14.2. klo 8-12.45

Novapoliksen oman henkilöstötilaisuuden vuoksi, aulapalvelumme palvelevat poikkeuksellisesti keskiviikkona 14.2. klo 8-12.45.

Lue lisää ›

Asiakastarina: Greenstep Oy

Greenstep on suomalainen perheyritys, jonka yli 700 osaajaa auttavat yrityksiä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Monipuoliset asiantuntijapalvelumme esimerkiksi talous-, laki-, vero-, HR-, vastuullisuus-, analytiikka-, ja AI-ratkaisuista tukevat asiakkaidemme kasvutarinoita luomalla palvelukokonaisuuksia ilman raja-aitoja. Haluamme toimia paikoilla, joihin on hyvät joukkoliikenneyhteydet, ja joissa saamme rakennettua yhteisöllisiä tiloja, mutta missä pystymme kohtaamaan asiakkaamme myös luottamuksellisesti.

Lue lisää ›

Koodikoulu kood/Sisun valintasprintin kick-off M-osan Coworkissa 15.1.24!

Koodikoulu kood/Sisun toiminta starttaa valintasprinttijaksoilla tammikuussa 15.1.2024 alkaen. Kolmen viikon mittaisen valintasprintin aikana n. 150 opiskelijaa kokoontuu Kuopioon Microkadulle suorittamaan ensimmäisiä ohjelmointiharjoitteita ja tenttejä päästäkseen koulutukseemme.

Lue lisää ›

Novapoliksen kevät/kesä 2024 -tapahtumat on julkaistu!

Novapoliksen syyskautta värittävät ja vauhdittavat monenlaiset tapahtumat. Tutut ja suositut Novapolis Sport Clubit ja Novapolis Iltapäiväkerhot jatkuvat uusin lajein ja aihein. Novapolis Aamu -tilaisuuksissa kuullaan jälleen mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista ja Aamu-tilaisuuksia tullaan järjestämään kevät/kesäkaudella aiempaa useammin. Kevätjuhla -tilaisuudessa juhlistetaan CoWorkin synttäreitä ja fiilistellään tulevaa vappua. Puhujaksi saapuu todellinen improvisaation ammattilainen, pitkän linjan näyttelijä ja puhuja Jaana Saarinen.

Lue lisää ›

Toivotamme kaikille rauhaisaa joulua sekä eloisaa ja menestyksellistä uutta vuotta!

Vuosi lähenee loppuaan ja me Novapoliksella haluammekin kiittää kaikkia asiakkaitamme sekä kumppaneitamme kuluneesta vuodesta. On ollut mukava huomata, miten Novapolis -yhteisömme on kasvanut ja kampuksillamme on ollut havaittavissa eloisaa pöhinää. Laajojen joulumuistamisten sijaan olemme tänä vuonna tehneet lahjoituksen Tukikummit-säätiölle. Lahjoituksellamme tuemme Tukikummit-säätiön toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Lue lisää ›

Kokoustila Into

Kokousvarausjärjestelmän muutos 2.1.2024 alkaen

Novapoliksen kokoustilojen hallinnointi ja varaaminen tullaan siirtämään uuteen Novapolis-nimiseen alustaan 2.1.2024 alkaen. Varausohjelma Taitori jää samaan aikaan pois käytöstä. Samalla Novapolis-alustalla on myös CoWork-palveluiden hallinnointi, eli tällä muutoksella keskitämme CoWork- ja kokouspalveluiden hallinnan kätevästi samaan paikkaan. Novapolis-alustalla voi myös tarkkailla tulevia tapahtumiamme sekä esimerkiksi verkostoitua muiden käyttäjien kanssa keskustelupalstan ja yksityisviestien avulla.

Lue lisää ›

Novapoliksen henkilöstön yhteiskuva.

Novapolis lyhentää nimeään ja kirkastaa brändiään

KPY Novapolis uudistaa brändiään ja yksinkertaistaa nimeään. Jatkossa yritys tunnetaan lyhyemmin ja ytimekkäämmin Novapoliksena. Uudistuksen tavoitteena on lisätä selkeyttä, erottautumista ja viestinnän sujuvuutta. Uudistus näkyy jo Novapoliksen verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Brändimuutos toteutetaan vaiheittain. Yrityksen virallinen nimi pysyy kuitenkin ennallaan.

Lue lisää ›

Vanhentuneet stereotypiat talouskasvun jarruna – uusi koodikoulu Kuopiossa päivittää ajatuksia koodauksesta

Kuopiossa maaliskuussa ovensa avaavan koodikoulun kood/Sisun opiskelijahaku on käynnistynyt. Tavoitteena on kouluttaa 200–250 opiskelijaa vuodessa. Koodikoulu sijoittuu KPY Novapoliksen toimitiloihin Viestikadulle. Koodausala tarjoaa töitä Suomessa taustasta ja osaamisesta riippumatta, mutta ahtaat stereotypiat voivat estää erilaisia ihmisiä päätymästä koodauksen pariin.

Lue lisää ›

Joulunajan aukiolot Novapoliksella

Novapoliksen joulunajan aukioloissa on poikkeuksia niin aulapalveluiden kuin ravintolapalveluiden osilta.

Lue lisää ›

Paula Aikio-Tallgren

Asiakastarina: Savon Yrittäjät

Savon Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä. Savon Yrittäjät on toiminut koko Pohjois-Savon maakunnan alueella jo 90 vuotta yrittäjyyttä edistäen ja yrittäjän arkea parantaen. Savon Yrittäjät ovat näkyvä yrittäjyyden asiantuntia ja aktiivinen maakunnallinen vaikuttaja. Yritysmaailmassa on tuttua, että tilanteet saattavat muuttua ja tällöin niin henkilöstöltä kuin itse toimitiloiltakin tarvitaan joustavuutta. Toisaalta taas myös äkillinen ja globaalisti vaikuttava tekijä kuten esimerkiksi pandemia saattaa aiheuttaa muutostarpeita. Tämän huomasi myös Savon Yrittäjät, jotka toimivat aiemmin viitisen vuotta Kuopion ydinkeskustassa.

Lue lisää ›

Kood/Sisu mainoskuva

Savilahteen sijoittuvan koodikoulun opiskelijahaku käynnistyi

Opiskelijahaku on käynnistynyt Kuopion yksityiseen koodikouluun, kood/Sisuun. Haku on auki ympäri vuoden. Hakuprosessi on kaksivaiheinen. Hakijan tulee ensin läpäistä pelillistetty nettitesti, joka testaa hakijan luovaa ongelmanratkaisukykyä. Testin läpäisseet pääsevät ilmoittautumaan tammi- ja helmikuussa järjestettäviin valintasprintteihin. Paikat sprintteihin täyttyvät nopeasti. Valintasprinttien kaksi ensimmäistä viikkoa suoritetaan Microkadulla Savilahdessa ja kolmas viikko suoritetaan etänä. Sprintin läpäisseet saavat kutsun koodikouluun. Kood/Sisun ensimmäinen opiskelijakurssi aloittaa opintonsa 25. maaliskuuta 2024.

Lue lisää ›

Ville Haatainen, Normet Oy

Asiakastarina: Normet Oy

Normet on nopeasti kasvava ja innovatiivinen teknologiayritys, jolla on yli 50 toimipaikkaa 33 maassa eri puolilla maailmaa. Normetilla työskentelee yli 1800 alan ammattilaista, jotka työskentelevät intohimoisesti kehittäen ratkaisuja maanalaiseen kaivos- ja tunnelirakentamiseen. Yrityksen toimipisteen sijainnilla voi olla iso merkitys niin menestyksen ja kasvun kuin myös henkilöstön hyvinvoinnin ja sitoutuvuuden kannalta. Tähän on myös Normetilla kiinnitetty huomiota. Uusien tilojen neliöiden ja hyvän saavutettavuuden lisäksi vaakakupissa painavat nykypäivänä yhä enemmän myös osaajien saatavuus sekä yhteisön ja yhteisöllisyyden merkitys.

Lue lisää ›

CoWork Viestikatu

Ravintola Highway palvelee jälleen ja Viestikadun CoWork on avattu

Ravintola Highwayn uudistustyöt on saatu päätökseen ja ravintola palvelee jälleen normaalisti asiakkaita lounaan ja muiden ravintolapalveluiden merkeissä tästä päivästä alkaen. Lämpimästi tervetuloa lounaalle sekä nauttimaan uudistuneesta ympäristöstä!

Lue lisää ›

Viestikadun CoWork-havainnekuva

Ravintola Highwayn remontti alkaa ma 14.8.

Kerroimme kesäkuussa, että yhteisöllinen CoWork-työympäristö laajenee myös Viestikadulle, Viestikatu 7:ään. Uudistuksessa Ravintola Antell Highwayn tilat muutetaan työtila- ja ravintolaympäristöksi. Uudistustyöt ja remontti alkavat viikolla 33 eli maanantaina 14.8. ja alkatauluarvion mukaan remontti valmistuisi viikon 35 loppuun eli 3.9. mennessä. Ravintola Highway on suljettu remontin ajan.

Lue lisää ›

Yritysvetoinen koodikoulu rantautumassa Pohjois-Savoon – koodikouluhankkeelle merkittävä avustus

Maakunnan yhteistyöryhmä on tehnyt myönteisen päätöksen Koodi/Sisu - koodikoulu Pohjois-Savoon -hankkeelle. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 3,95 miljoonaa euroa. ELY-keskus rahoittaa hanketta 2,75 miljoonalla eurolla Euroopan sosiaalirahastosta (ESR+). Hanke mahdollistaa osaltaan koodikoulun perustamista maakuntaan.

Lue lisää ›

Viestikadun CoWork-havainnekuva

Yhteisöllinen työympäristömme laajenee – CoWork myös Viestikadulle

Rakennamme Viestikadun tornitaloon yhteisöllisen CoWork-työympäristön. Uudistuksessa Ravintola Antell HighWayn tilat muutetaan työtila- ja ravintolaympäristöksi. Muutos on jatkumoa vuonna 2022 Microkadulla toteutetulle CoWork-investoinnille. Syksyllä 2023 valmistuvaan kokonaisuuteen tulee työhön sopivia pisteitä, tapahtumalava, yhteisöllisiä kohtauspaikkoja sekä äänieristettyjä vetäytymistiloja erilaisia tapaamisia ja etäpalavereita varten.

Lue lisää ›

Kesätoivotuskuva.

Kesän aukiolot Novapoliksella

Toimistomme henkilökunta lomailee vaiheittain, joten toimistollamme on aina joku tavoitettavissa läpi kesän. Aulapalvelumme ja ravintoloidemme aukioloissa on muutamia poikkeuksia kesän ajan.

Lue lisää ›

Viestikadun CoWork-havainnekuva

KPY Novapolis expands its community work environment

KPY Novapolis, based in Kuopio, is building a community CoWork environment in the Viestikatu tower building. In the upgrade, the premises of the Antell HighWay restaurant are converted into a workspace and restaurant environment. This change continues on the CoWork investment completed in Microkatu in 2022.

Lue lisää ›

Skeittaus Microkadun pysäköintitalossa

Haluamme olla mukana mahdollistamassa Kuopiossa kovassa suosiossa olevan harrastuksen toimintaa tarjoamalla hyvissä puitteissa sade- tai hellepäivän spotin. Olemme sopineet Kuopion rullalautailijoiden ja Kuopion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa skeittauksesta Microkadun pysäköintitalon P2:n 5. kerroksessa, tasolla 9 rajatulla alueella.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen organisaatio uudistui

KPY Novapolis on uudistanut organisaatiotaan. Uudistumisen taustalla on halu parantaa tarjottavien palvelujen laatua sekä mahdollistaa entistä paremmin nykyisten ja uusien palvelujen kehittäminen. KPY Novapolisen tavoitteena on tarjota asiakkailleen moderni työpäiväkokemus sekä yhteisö, joka vetää puoleensa osaajia. Organisaatiouudistuksen myötä resurssit ja osaaminen voidaan keskittää paremmin palvelemaan Novapoliksen asiakaskuntaa ja vahvistamaan asiakaskokemusta.

Lue lisää ›

Ihmisiä.

Yritysvetoinen koodikoulu etenee Itä-Suomessa – Koodi / Sisu ry on perustettu

Kuopioon suunnitteilla oleva yksityinen ja yritysvetoinen koodikoulu sai vahvan alkusysäyksen, kun hankkeeseen sitoutuneet yritykset KPY Novapolis, Ponsse, Normet, Istekki ja Osuma Henkilöstöpalvelut sekä Kuopion alueen kauppakamari ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO perustivat Koodi / Sisu ry:n vuoden 2022 lopussa. Yhdistyksen tavoitteena on, että ensimmäisten opiskelijoiden haku koodikouluun voisi käynnistyä jo tulevana syksynä.

Lue lisää ›

Ihmisiä aulatilassa.

Aulapalveluiden aukioloaikoihin muutos 1.2.2023 alkaen

Aulapalveluiden aukioloaikoihin muutos keskiviikosta 1.2.2023 alkaen. Varaamme keskiviikkoiltapäivät aulapalveluhenkilöstömme koulutuksiin, tiedon jakamiseen ja työn kehittämiseen.

Lue lisää ›

Novapolis tapahtumat

Novapoliksella vauhdikas tapahtumakevät

Meidän mielestämme ihmisissä yhdessä on voimaa. Siksi tarjoamme koko vuoden erilaisia tapahtumia, joissa kohdata ihmisiä, innostua ja onnistua tai jopa hikoilla. Näistä hyväntuulisuuden lähtökohdista tuotamme Novapolis tapahtumia juuri Sinulle!

Lue lisää ›

InBody kehonkoostumusmittaus mainoskuva.

Innostu kehosi hyvinvoinnista InBodylla!

Olemme hankkineet InBody-kehonkoostumusmittarit Novapolis yhteisön maksuttomaan käyttöön 15.2.2023 saakka. InBody-mittauksen avulla voit seurata elintapojesi vaikutusta kehoosi ja hyvinvointiisi. Kehonkoostumus kertoo, millainen osuus painosta on lihasta, rasvaa ja muita kudoksia. Lisäksi voit seurata kehon puolieroja ja viskeraalista rasvaa.

Lue lisää ›

Osuman toimitilat.

Toimitilareferenssi: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Osuma Henkilöstöpalvelut ovat yksi niistä asiakkaistamme, jotka halusivat jalkauttaa brändi-ilmeensä myös toimitiloihinsa Microkadulla. Brändi-ilmeen jalkautuksella toimitilaympäristöön haluttiin lisätä tilojen viihtyvyyttä sekä tuoda yhtenäistä henkeä toimiston sisälle.

Lue lisää ›

Voimakellari kuva

Voimakellari Novapolis on nyt avattu Microkadulle

Iloisia uutisia! Voimakellari Novapoliksen kuntosali on nyt avattu Microkadun H-osan 1.kerrokseen (entisen Bistron tilat). Ensimmäisellä viikolla Voimakellari Novapoliksen salilla pidetään avoimia ovia maanantaista torstaihin klo 9-17 sekä perjantaina klo 9-12.

Lue lisää ›

Sähkokatkokuva.

Varautuminen mahdollisiin sähkökatkoksiin KPY Novapoliksella

Ensi talvena on todennäköisesti luvassa sähkön säännöstelytoimia, kun kylmät säät lisäävät sähkön tarvetta. Mikäli mahdollista, Novapolis tiedottaa ennakkoon tietoon tulleista mahdollisista sähkökatkoista tekstiviestillä asiakkaiden nimeämille yhdyshenkilöille. Olemme koostaneet ohjeistoa, kuinka tulisi varautua mahdollisiin sähkökatkoksiin.

Lue lisää ›

Novapoliksen kerhot

Kysely Novapoliksen Sport Clubista ja Iltapäiväkerhosta

Toivoisimme saavamme palautetta Novapolis Sport Clubista ja Iltapäiväkerhosta. Miten tapahtumissa on mennyt ja mitä ideoita tai toiveita sinulla olisi tulevien Sport Clubien ja Iltapäiväkerhojen lajeiksi tai teemoiksi?

Lue lisää ›

Savilahtipäivä

15.11. Savilahtipäivä

Savilahtipäivä tulee! Varaa kalenterisi vapaaksi 15.11. klo 14 alkaen ja tule tutustumaan Savilahteen! Ainutlaatuisia oppimisympäristöjä, maailmanluokan tutkimuslaboratorioita, kirjastoja, taidetta, yhteisiä olohuoneita, elämää, hyvinvointia, iloa ja inspiraatiota!

Lue lisää ›

Koodikouluhanke etenee

Koodikouluhankkeen valmistelutyö jatkuu ja koulun perustamispäätös tehdään tulevina kuukausina. Koulun suunnitteluun ja yhteistyöhön on mahdollista osallistua muidenkin. Otamme kaikki kiinnostuneet yritykset sekä muut tahot mukaan.

Lue lisää ›

Olo -elämysneukkari

Novapoliksen kokoustilamaailmaa uudistetaan

Työ- ja kokoustiloilta vaaditaan toimivuuden lisäksi myös hyvää tunnelmaa ja viihtyvyyttä. Työpaikalle tullaan monesti nimenomaan kohtaamisia varten, siksi uudistamme lähes kaikkia kokoustilojamme. Ensimmäiset uudistukset toteutetaan Microkadun M-osalle, CoWork -tilan viereisiin kokoustiloihin.

Lue lisää ›

Pysäköintilippuautomaatti

Pysäköintilippuautomaatit poistuivat kampuksiltamme

Pysäköintilippuautomaatit poistuivat Microkadun ja Viestikadun kampuksiltamme 31.10.2022. Jatkossa lyhytaikaisen pysäköinnin maksaminen onnistuu vain EasyPark ja Parkman -pysäköintimobiilisovelluksilla.

Lue lisää ›

Jenni Ahava ja Jani Kankkunen

KPY Novapoliksen talousjohtajaksi Jani Kankkunen

KPY Novapoliksen uudeksi talousjohtajaksi on nimetty KPY Novapoliksen Business Controllerina noin vuoden ajan toiminut Jani Kankkunen (kauppatieteiden maisteri).

Lue lisää ›

Kuntosaliuutiskuva

KPY Novapolis ja Maljalahden Voimakellari yhteistyöhön: Kuntosali avataan Microkadulle 2023

Iloisia uutisia, olemme allekirjoittaneet sopimuksen Maljalahden Voimakellarin kanssa kuntosalin perustamisesta Microkadulle. Tavoitteena on saada kuntosali auki alkuvuodesta 2023.

Lue lisää ›

Sisäpiiri PRO kuva

Sisäpiiri PRO -asiakasreferenssi: Envineer Oy

"KPY Novapoliksen asiakaspäälliköt esittelivät Sisäpiiri- ja Sisäpiiri PRO -palvelut hyvin ja kattavasti, joka herätti kiinnostuksen. Järkevien sopimusehtojen myötä kynnys kokeilla palvelua oli riittävän matala."

Lue lisää ›

Pysäköintikuva

Digitalisoitu pysäköintijärjestelmä on otettu käyttöön kampuksillamme

Digitalisoitu pysäköintijärjestelmä on otettu käyttöön pysäköintitaloissamme. Järjestelmä perustuu automaattiseen rekisterikilven tunnistukseen kameratunnistimella. Sisään- ja ulosajojen yhteydessä olevista puomeista on myös luovuttu, joka sujuvoittaa liikennettä molemmilla kampuksilla. Myös lyhytaikainen pysäköinti pysäköintitaloihin mobiilisovelluksilla (EasyPark ja Parkman) on nyt mahdollista.

Lue lisää ›

Kaksi naista hymyilevät kahvilla.

Etätyöpäivä Kuopiossa vetää puoleensa ympäri Suomea

Toukokuussa julkistamamme avoin haku viikon etätyöhön KPY Novapoliksen CoWorkiin Kuopioon poiki yli 30 erilaista hakijaa eri puolilta Suomea. Kokeilulla haluamme saada kokemuksia ja palautetta erityisesti Kuopion ulkopuolelta tulevilta käyttäjiltä ja hyödyntää saatua palautetta CoWorkin kehitystyössä.

Lue lisää ›

Pysäköintikuva

Pysäköintitalojen digitalisointi Micro- ja Viestikadulla

Parannamme työpäiväkokemusta sekä helpotamme asiointia pysäköintitaloissamme ottamalla käyttöön digitalisoidun pysäköintijärjestelmän. Uusi järjestelmä perustuu ajoneuvon rekisterikilven tunnistamiseen, joten voimme luopua puomeista sisään- ja ulosajojen yhteydessä.

Lue lisää ›

Mies hymyilee ja katsoo eteenpäin.

Osallistu kuntosalikyselyyn

Saamiemme asiakaspalautteiden perusteella olemme päättäneet kartoittaa mahdollisuutta teettää Microkadun kampuksellemme n. 100-200m2 -kokoista kuntosalia.

Lue lisää ›

Muutoksia ravintolapalveluihimme

Tämän hetkinen maailmanlaajuinen tilanne on aiheuttanut muutoksia useaan palveluntarjoajaan ja toimittajaan. Tämä heijastuu myös kampuksillamme toimivien ravintoloiden palveluihin sekä lounaan hinnoitteluun ja -sisältöön.

Lue lisää ›

Nainen hymyilee tietokoneen äärellä.

Tervetuloa ideoimaan KPY Novapoliksen koodarikoulua

Kaavailemme Kuopioon kansainvälistä, yksityistä ja yritysvetoista koodarikoulua. Maailmalla vastaavia kouluja on useampia, joista Suomessa Supercell-taustainen Hive Helsinki. Olemme ottaneet Novapoliksessa asiassa veturiroolia ja alkaneet selvittää mahdollisuutta liittää Kuopio näiden koodarikoulupaikkakuntien joukkoon.

Lue lisää ›

Anssi Lehikoinen

KPY Novapolis avaa blogin

KPY Novapolis avaa blogin, jossa tarkastelemme Itä-Suomen yrityssydämen KPY Novapoliksen ympärille nivoutuvia aiheita, ilmiöitä, liiketoimintaa ja yhteisöä. Novapolis on alusta, jonka ympärille rakentuu täysin uudenlainen työpäiväkokemus ja lisäksi huikea osaamiskeskus yritysten ja osaajien kautta – kerrottavaa on siis paljon! Tervetuloa mukaan, blogin avaa toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen.

Lue lisää ›

Jani Kankkunen ja Johanna Raappana

KPY-konsernin taloustiimiin täydennystä

Jani Kankkunen aloitti Business Controllerina viime vuoden lopussa. Hänen työskentelee KPY Novapoliksella ja tehtäviinsä kuuluu olla päivittäisenä apuna ja tukena koko organisaatiolle erilaisissa talouteen liittyvissä asioissa.Johanna Raappana aloitti Assistant Controllerin työnsä maaliskuun lopussa. Hän avustaa KPY-konsernin taloustiimiä raportoinnissa ja tiedon analysoinnissa.

Lue lisää ›

KPY:n viestintätiimiin kesäajaksi sisällöntuottaja

Olen innoissani tulevasta kesästä sisällöntuottajana Novapoliksen viestintätiimissä, missä pääsen hyödyntämään taitojani omien intohimojeni parissa, Mirella Kemmo sanoo.

Lue lisää ›

CoWork KickOff

CoWork Kickoff Party – Potkaistaan homma käyntiin!

Nyt on aika juhlistaa yhdessä Novapolis CoWorkin uusia hienoja tiloja. Löysää kravattia, kippistä kaverin kanssa ja nauti iltapäivän ohjelmasta, jossa mukana Henkka Hyppönen ja LUSH! Cover Band.

Lue lisää ›

CoWork

Aina uusi päivä – Novapolis CoWork tuo elämän takaisin työelämään

Tiedätkö sen innostuksen tunteen, kun saavut kiehtovaan ja eloisaan tilaan? Mieti, millaista sellaisessa on tehdä töitä. Kaikki työ ei ole enää paikasta riippuvaista tai lopu tiettyyn kellonlyömään. Siksi voit halutessasi ottaa työt mukaan minne menetkin – luontoretkelle, maailmanympärimatkalle, kotiin tai yllättävään paikkaan.

Lue lisää ›

CoWork brändikuva

Hybridityölle upeat puitteet Savilahteen – KPY Novapoliksen CoWork avautui

CoWork on nimensä mukaisesti yhteisöllinen työtila, jossa voi työskennellä yksin tai yhdessä muiden kanssa. Se toimii joustavana lisänä toimistolle sekä vaihteluna yksinyrittäjälle, etätyöskentelijälle, pendelöijälle tai muuten vain vaihtelunhaluiselle.

Lue lisää ›

CoWork kuvituskuva.

It’s always a new day – we bring life back to work

Do you know the feeling of enthusiasm when you arrive in a fascinating and vibrant space? Think what it would be like to work in such a place. All work is no longer site-dependent nor does work have to end at a certain time.

Lue lisää ›

CoWork havainnekuva alakerrasta.

Alustava tieto: Tastory Ravintola Origo viikolla 7 ja CoWork viikolla 11

CoWorkimme rakennustyöt etenevät Microkadulla hyvää vauhtia. Vanha ravintolatila on jo saanut kuorrutteekseen näyttävän parven, joka lisää merkittävästi neliöitä, ja tarjoaa paljon tilaa työskentelyyn sekä lounastamiseen.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Haemme Assistant Controlleria sekä Sisällöntuottajaa

Haemme eloisaan työjoukkoomme Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen ja sisällöntuottajaa määräaikaiseen kesätyöhön. Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Lue lisää ›

Teemu Pieviläinen ja Silja Huhtiniemi

Muutoksia KPY Novapoliksen johtoryhmään

KPY-konsernin juristi Teemu Pieviläinen nousee KPY Novapoliksen johtoryhmään lakiasiainjohtajaksi. KPY-konsernin ja KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtajana toimiva Silja Huhtiniemi aloittaa myös KPY Novapoliksen varatoimitusjohtajana.

Lue lisää ›

Lounas esille laitettuna.

Pop up Gastro aukeaa Microkadulle 19.1.

Compass Group avaa keskiviikkona 19.1. Microkadun M-osalle Pop up Gastro -ravintolan palvelemaan Microkadun asiakkaita lounaan ja kahvien merkeissä.

Lue lisää ›

Microkadun kampus

Kuopioon sijoittunut Nordcloud panostaa osaajien koulutukseen

Pilvipalveluihin erikoistunut kasvuyhtiö Nordcloud suuntasi syksyllä katseensa Kuopioon ja kertoi uuden toimiston avaamisesta kaupunkiin. Nordcloudin Kuopion toimisto sijaitsee KPY Novapoliksessa Microkadun tornin ylimmässä kerroksessa. Rantautuminen on nyt hyvässä vauhdissa.

Lue lisää ›

Mies hymyilee ja katsoo eteenpäin.

DI-koulutus alkaa Kuopiossa

Diplomi-insinöörien koulutus käynnistyy syksyllä 2023 teknillisen fysiikan koulutusohjelmassa Kuopiossa. Myös Savonia-ammattikorkeakoulun tutkintokokonaisuus laajenee tietojenkäsittelyn tradenomeilla ja tuotantotalouden insinööreillä.

Lue lisää ›

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy KPY Novapoliksessa

Tavoitteenamme on ehkäistä koronaviruksen tartuntariskiä toimitiloissamme. Siksi kehotamme tiloissamme asioivia noudattamaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita ja erikseen mainittuja toimenpiteitä.

Lue lisää ›

Sisäpiiri PRO kuva

Asiakkaidemme kokemuksia Sisäpiiri PRO:sta

Asiakkaidemme kokemuksia: Hankintayhteisö mahdollistaa helppoutta, kustannussäästöjä ja laatua. Palvelu mahdollistaa KPY Novapoliksen vuokralaisille valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia hankinnoista, jotka koskettavat lähes kaikkia yrityksiä.

Lue lisää ›

Oatlyn mainoskuva.

Nauti Oatlyn pullakahveista Microkadulla

Tarjolla on kahvia ja korvapuusteja - Oatlyn piikkiin klo 8:30-12:00. Tule nauttimaan aamu- tai lounaskahvi sekä viettämään aikaa yhdessä.  

Lue lisää ›

Black Week mainos

Kokoustilojen Black Week 22.11.-26.11.2021

Black Weekin ajan, 22.11.-26.11. kaikki Micro- ja Viestikadun kokoustilamme ovat varattavissa huikeaan BLACK WEEK -hintaan.

Lue lisää ›

Fjorno pizza.

Fjornon pizzavaunun herkkuja jälleen Microkadulla

Fjorno pizzavaunu tulee jälleen tiistaina 23.11. paistamaan ja myymään pizzaa Microkadun sisäpihalle M-osan tornin edustalle. Pizzaa voi käydä tilaamassa ja ostamassa luukulta tai tilata ennakkoon puh.numerosta +358 41 314 1187.

Lue lisää ›

Autotalo Hartikaisen koeajopäivä

Autotalo Hartikaisen sähköautojen koeajopäivä Viestikatu 7:n piha-alueella 23.11. Testattavissa ovat Hyundai IONIQ 5, Hyundai Kona, Mercedes-Benz EOS ja Mercedes-Benz GLA.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen Kampusmediaan rakentuu Savon suurin ulkonäyttö

Kampusmedia mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaan tavan tavoittaa koko ympärillä oleva yhteisö. Näyttävimpänä pintana tulee olemaan Microkadun kampuksen seinään asennettava 73m2 digitaalinen ulkonäyttö.

Lue lisää ›

Valotaidetta nähtävillä Savilahdessa ja Toivalassa

Microkadun kampuksella Savilahdessa sekä Lentokapteenin kampuksella Toivalassa on marraskuussa nähtävillä valotaidetta.

Lue lisää ›

Iltapäiväkerho logo.

Novapolis Iltapäiväkerho starttaa marraskuussa!

Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti. Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Lue lisää ›

Etätyöpiste vuokrattavissa Viestikadulla

Meiltä voit vuokrata Viestikadun kampukselta (Viestikatu 1-3) rauhallisen etätyöpisteen, jonka varusteluista löytyy mm. työergonomiaa parantava sähköpöytä ja wifi-yhteys.

Lue lisää ›

Ainutlaatuinen hankintayhteisö KPY Novapolikseen

Kuopiolainen KPY Novapolis Oy ja CapMan Procurement Services CaPS Oy lanseeraavat yhteistyössä ainutlaatuisen palvelun Sisäpiiri PRO:n. Palvelu mahdollistaa KPY Novapoliksen vuokralaisille valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia hankinnoista, jotka koskettavat lähes kaikkia yrityksiä.  

Lue lisää ›

Novapolis Sport Club – Hiki jalostaa!

Näin se menee. Silläpä perustimme oikein jalostusclubin. Novapolis Sport Club tarjoaa hikeä kokeilevissa merkeissä, erilaisten lajien parissa, joissa myös hymyily on tervetullutta. Nimi viittaa urheiluseuraan, koska aikuisenakin on kiva olla seuran jäsen ja pukeutua väreihin.

Lue lisää ›

Cowork-investointi käynnistyy vauhdilla

Coworkin yhteydessä toimivat ravintolapalvelut uudistuvat täysin, kun tiloissa aloittavat uusi ravintola ja kahvila. Cowork kuukausipassin saa tammikuussa 59 eurolla kuussa.

Lue lisää ›

K2 Autopesu

K2 Autopesu palvelee Microkadulla

KPY Novapolis ja K2 Autopesu aloittivat yhteistyön, jonka ansiosta autosi pesettäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. 

Lue lisää ›

Ida Raja-aho

KPY Novapoliksen tiimi kasvaa markkinointi- ja tapahtumakoordinaattorilla

KPY Novapolikseen markkinointi- ja tapahtumakoordinaattoriksi on valittu Ida Raja-aho, hän aloittaa työnsä 2.8.2021.

Lue lisää ›

Mailapelikeskuksen padel-kenttä KPY Novapoliksen tiloihin Viestikadulle

Rauhalahdessa toimiva Mailapelikeskus avaa syyskuussa uuden padel-kentän KPY Novapolikseen Viestikadulle.

Lue lisää ›

Co-working tilan havainnekuva.

KPY Novapoliksen cowork mahdollistaa entistä monipuolisemman työskentelyn Kuopion Savilahdessa

Vuoden vaihteessa avautuvan cowork-ympäristön rakennustyöt alkavat kesän lopulla. Kyseessä on noin kahden miljoonan euron investointi.

Lue lisää ›

Genelec perustaa G Innovation Lab:n Kuopion Savilahteen

Genelec avaa ensi viikolla aivan uudenlaisen rekrytointiprosessin, jossa perustettavan tiimin jäsenet etsitään ideakilpailun avulla. Englannin kielellä toteutettavassa kilpailussa Genelec etsii ratkaisuja ja ideoita oman liiketoimintansa tulevaisuuden kehitykseen liittyviin haasteisiin. Työpaikasta kiinnostuneet voivat hakea paikkaa ilmoittamalla oman ratkaisuehdotuksensa kilpailuun.

Lue lisää ›

KPY Novapolis investoi opiskelijaruokailun parantamiseen Savilahdessa

Laajennuksessa Microkadun auditorio yhdistetään osaksi viereistä ravintola Roundia, jolloin ravintolan paikkamäärä kasvaa nykyisestä 200 paikasta noin 450 paikkaan. Samalla tilan akustiikkaa ja viihtyisyyttä parannetaan ja kalustusta uusitaan. Rakennustyöt alkavat välittömästi ja uudistunut ravintola aukeaa elokuun loppuun mennessä.

Lue lisää ›

Vianor noutaa ja huoltaa autosi!

Nyt on auton huolto helppoa! Vianorin noutopalvelu on veloitukseton Novapoliksen Microkadun ja Viestikadun kampuksilla työskenteleville! Vianorilta saat kaikki auton huolto- ja rengaspalvelut. Lisätietoja saat aulapalvelustamme tai Novapoliksen asiakaspäälliköiltä.

Lue lisää ›

Terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvät minimessut Savilahdessa

KPY Novapolis lanseeraa uuden terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvän tapahtuman. 17.5.2022 järjestettävää Novapolis Health -tapahtumaa voi luonnehtia minimessuiksi Savilahden sydämessä.

Lue lisää ›

Auntie Goes Novapolis

Uusi hyvinvoinnin palvelu KPY Novapoliksen asiakkaille. Auntie on tarkoitettu ennaltaehkäisemään jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin haasteita, eli estämään arkisten haasteiden eskaloitumista kriiseiksi.

Lue lisää ›

Uusi studio tasokkaisiin webinaareihin ja etäkokouksiin Microkadulla

Kokous- ja webinaaristudio on kalustettu siten, että pystyt järjestämään siellä moniin tarpeisiin sopivan etäkokouksen tai webinaarin. Studiossa on myös podcastien tekoon tarvittava tekniikka.

Lue lisää ›

KPY Novapoliksen Etätyöpiste

Viihtyisä ja rauhallinen Etätyöpiste varattavissa!

Lue lisää ›

Novapoliksen yhteisö esittelyssä: Envineer Oy – vastuullista liiketoimintaa luotettujen ammattilaisten avulla

KPY Novapoliksen ainutlaatuiseen yhteisöön kuuluu 200 asiakasyritystä ja -yhteisöä ja 15 000 käyttäjää. Ympäristökonsultointia ja -suunnittelua modernilla otteella tarjoava Envineer Oy on ollut osa yhteisöämme jo vuodesta 2017 lähtien.

Lue lisää ›

KPY Novapolis lanseeraa Origo Live tapahtumat yhteisölleen

Tapahtumat alkavat 24.3.2021 klo 14-15, jolloin tapaamme Einari -kirjan tiimoilta kirjailija Antti Heikkisen ja Einarin poika Juha Vidgrénin. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY:ltä iso avaus yhteisöllisiin työympäristöihin

KPY Novapolis tuo Kuopioon aivan uudenlaisen työympäristön. Niin sanottu coworking mahdollistaa paitsi yhteisöllisyyden ja työskentelyn jaetussa tilassa, myös uudistuvat kokouspalvelut, studion, tapahtumat sekä tapahtumatuotannon palvelut. Avauksellaan KPY Novapolis valmistautuu koronan jälkeiseen aikaan ja vastaa työn muutokseen.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Henkilöstöetuohjelma KPY Sisäpiirin pilotti on käynnistynyt

Sisäpiiri on etuohjelma KPY:n omistajille, konsernin työntekijöille ja KPY Novapoliksen toimitiloissa työskenteleville.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY-konsernin tiimi kasvaa juristilla

KPY-konsernin juristiksi on valittu Teemu Pieviläinen.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Asiakaskyselyn tuloksissa kiitosta erityisesti aulapalveluille

KPY Novapoliksella toteutettiin asiakaskysely loka-marraskuun vaihteessa. Iso kiitos kaikille vastanneille!

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Kampuksemme muuttuvat savuttomiksi 1.1.2021 alkaen

KPY Novapoliksen kampukset muuttuvat savuttomiksi 1.1.2021 alkaen.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Toimistomme on muuttanut Viestikadulle 6.11.

KPY Novapoliksen toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Viestikadulle.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Uuden ajan teollinen toimintaympäristö Toivalaan -tapahtuma

KPY Novapolis suunnittelee Toivalassa sijaitsevaan Lentokapteeniin (Kapteeninväylä 5) uutta konseptia yhteistyössä Siilinjärven kunnan kanssa. Tule mukaan suunnittelemaan uutta konseptia 12.11.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Ympäristövastuullisuuden LEED GOLD -sertifikaatti Viestikatu 7 A:lle

Viestikatu 7:n tornitalolle on myönnetty GOLD-tasoinen LEED-sertifikaatti. Toimitiloistamme Viestikatu 7:n B- ja C-osille ja Microkatu 1:n rakennusvaihe 8:lle on jo aiemmin myönnetty LEED Gold -tason sertifikaatit.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY Novapolikselle uusi kiinteistöpäällikkö

KPY Novapoliksen kiinteistöpäälliköksi on valittu amk-insinööri Jani Arvilommi.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Savilahden osaajapooli Pondi yhdistää osaajat ja työnantajat

Kuopiolainen KPY-konserni tekee uuden avauksen rekrytointipalveluihin. Tavoitteena on parantaa osaajien ja työpaikkojen löytymistä Savilahdessa ja laajemminkin. Pondiksi nimetty osaajapooli toteutetaan yhteistyössä kuopiolaisen Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY Novapoliksen innovaatiokilpailun voittajat selvillä

Kilpailuun hakeutui peräti 30 tiimiä eri puolilta Suomea. Niistä kuusi valittiin kaksipäiväiseen yhteiskehittämisen campiin, joka pidettiin Kuopiossa 15.-16.9. Innovaatiokilpailu toteutettiin yhteiskehittämiseen erikoistuneen Industryhackin kanssa.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Studio Amilia ja Lihaskulma osaksi yhteisöämme

Studio Amilia ja Lihaskulma aloittivat toimintansa Viestikatu 7:n tiloissa.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY Novapoliksen tiimi kasvaa yhteisöpäälliköllä

Markkinoinnin ja tapahtumatuotannon ammattilainen Karolina Huuhtanen siirtyy KPY Novapolikseen yhteisöpäälliköksi.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY:lle ja KPY Novapolis Oy:lle uusi talousjohtaja

Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n uutena talousjohtajana aloittaa 19.8. Jenni Ahava (KTM). Nimityksen myötä Novapoliksen uusi johtoryhmä on nyt koossa.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Innovaatiokilpailu: Workplace Experience Redesigned

Hae mukaan Industryhackin kanssa toteutettavaan innovaatiokilpailuun, jossa haemme uusia ratkaisuja modernin työelämäkokemuksen kehittämiseksi.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Anssi Lehikoinen Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n toimitusjohtajaksi

Novapoliksen omistaja Osuuskunta KPY kasvaa tulevaisuuteen KPY Novapolis-ympäristöä kehittämällä. Keskiössä ovat moderni työntekijäkokemus, kumppanuudet ja ekosysteemien kehittäminen. Uuden strategian toteutusta siirtyy Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n uutena toimitusjohtajana luotsaamaan Anssi Lehikoinen.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

KPY Novapoliksen konsepti laajenee Siilinjärvelle

KPY Novapolis Oy laajentaa konseptinsa Siilinjärvelle. Osuuskunta KPY:n omistama toimistokiinteistö Lentokapteeni Siilinjärven Toivalassa siirtyy osaksi Novapolista heinäkuun alusta alkaen.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Erja Lyytinen on the Roof – ainutlaatuinen keikka KPY Novapoliksen katolla

Blueskuningatar Erja Lyytinen striimaa uniikin keikkansa Microkadun tornin katolta lauantaina 27.6.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Asiakaspysäköintipaikkojen kapasiteetti kasvaa

Toukokuun alusta alkaen Microkadun sisäpiha tulee kokonaisuudessaan olemaan asiakaspysäköintialuetta. Muutoksen myötä alueen kapasiteetti kasvaa usealla kymmenellä pysäköintipaikalla. Tämä tulee helpottamaan vierailijoiden asiointia asiakasyrityksissämme.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Yli 40 miljoonan euron rakennusinvestoinnit Savilahdessa etenevät vauhdilla

KPY Novapoliksella on parhaillaan rakenteilla 28.000 bruttoneliötä Viesti- ja Microkatujen kampuksilla. Investointien kokonaisarvo ylittää 40 miljoonaa euroa. Rakennustöiden valmistuttua toimitiloilla on kokonaisuudessaan peräti 12.000 käyttäjää.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Viestikadulla juhlistettiin harjannostajaisia

Viestikadun toimitilat laajenevat entisestään kun tulevana kesänä 16 kerroksinen Viestikatu 7A toimistorakennus valmistuu.

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Savilahden pääliikenneväylien uusiminen käynnistyy huhtikuussa

Savilahden alueen infran rakentaminen etenee huhtikuussa vaiheeseen 1, joka on nimeltään Valosali.

Lue lisää ›