KPY-konsernin taloustiimiin täydennystä

Uutiset

KPY-konsernin taloustiimiin täydennystä

Jani Kankkunen aloitti Business Controllerina viime vuoden lopussa. Hänen työskentelee KPY Novapoliksella ja tehtäviinsä kuuluu olla päivittäisenä apuna ja tukena koko organisaatiolle erilaisissa talouteen liittyvissä asioissa.

– Vastaan taloustiimin kanssa muun muassa budjetoinnista, kuukausittaisesta raportoinnista sekä IT:n kehittämisestä. Business Controllerin roolissa saa olla monessa mukana ja liiketoiminnan tukeminen ja kehittäminen tuovat mielenkiintoa jokaiseen päivään, Jani kertoo.

Hänestä on ollut mukava päästä osaksi voimakkaasti uudistuvaa organisaatiota. KPY Novapolis ja koko KPY- konserni tarjoaa mahtavan näköalapaikan alueellisesti ja tulevaisuuden näkymät ovat erittäin mielenkiintoisia ja hänestä on ollut ilo päästä osaksi tätä kehitystä.

Johanna Raappana aloitti Assistant Controllerin työnsä maaliskuun lopussa. Hän avustaa KPY-konsernin taloustiimiä raportoinnissa ja tiedon analysoinnissa.

Johannan työpäivät kuluvat myös talouden prosessien kehittämisessä, IT-ympäristön avustavissa tehtävissä, talouden tukifunktion muissa tehtävissä sekä myyntilaskutuksessa.

– Minua kiinnosti KPY-konserni työpaikkana, koska se on alueen merkittävä ja näkyvä toimija, ja se tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia, Johanna kertoo.

Hänen mukaansa yhtiössä ei jäädä paikoilleen vaan katsotaan tulevaisuuteen ja toimintaa kehitetään. Hän on innoissaan myös mahdollisuudesta oppia uutta esimerkiksi meneillään olevaan Osuuskunta KPY:n listautumissuunnitelmaan liittyvistä asioista.

Tervetuloa KPY-konserniin Jani ja Johanna!