KPY Novapolis Oy

 
 

Palvelut, jotka takaavat arkesi sujuvuuden

 

KPY Novapolis hoitaa puolestasi kaikki rutiinitehtävät, jotta sinä voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.
Ota yhteyttä puhelimitse: 046 870 4008, sähköpostitse: asiakaspalvelu@novapolis.fi tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

 

Kampuspalvelut

KPY Novapoliksen monipuoliset ja korkeatasoiset kampuspalvelut helpottavat asiakkaidemme arkea. Kampuspalveluihin kuuluvat aulapalvelu, kulunvalvonta ja avainhallinta, näkyvyyspalvelut sekä tapahtumat.

 

Aulapalvelu

Aulapalvelu neuvoo, opastaa, auttaa ja palvelee. Aulapalvelu ottaa kokous- ja yritysasiakkaiden vieraat vastaan, tekee huoltopyyntöjä ja kokousvarauksia, huolehtii tulevasta ja lähtevästä postista sekä auttaa ja opastaa asiakkaita sekä vieraita käytännön kysymyksissä ja järjestelyissä.

 

Kulunvalvonta ja avainhallinta

Kulunvalvonta on osa kiinteistöjen turvallisuutta ja ihmisten sujuvaa liikkumista Novapoliksen tiloissa. Avaintilaukset hoidetaan aulapalvelussa, ja avainten nouto sekä palautus tapahtuvat aulapalvelupisteissä.

 

Näkyvyyspalvelut

Näkyvyyspalveluihimme kuuluu asiakkaidemme näkyvyys porras- ja käytäväopasteissa sekä Novapoliksen www-sivuilla.

Näkyvyyttä voi vahvistaa mm. valomainoksella kiinteistön julkisivussa, mainostamalla kiinteistöjen aulatauluissa ja postilokeropostituksella asiakasyrityksillemme. Nämä palvelut ovat erikseen veloitettavia.

 

Tapahtumat

Novapoliksen tapahtumissa ihmiset ja ideat kohtaavat. Voit verkostoitua sekä kuulla esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista. Katso lähiaikojen tapahtumat Ajankohtaista-sivulta.

 

Kokouspalvelut

KPY Novapoliksen kokouspalvelut tarjoavat kattavan valikoiman eri kokoisia kokoustiloja 4 hengen kokoushuoneista jopa 100 henkilön seminaaritilaan asti sekä herkullisia kokoustarjoiluja kolmella kampuksella: Microkadulla jaViestikadulla Savilahdessa sekä Lentokapteenissa Siilinjärvellä. Katso lisää ja tee varaus tästä.

 

Ravintolapalvelut

KPY Novapoliksen kampuksilla toimii yhteensä seitsemän eri ravintolaa. Ravintolat toimivat monipuolisina lounasravintoloina sekä huolehtivat kokoustiloihin toimitettavista kokoustarjoiluista.

Tutustu ja katso lounaslistat: Microkatu 1: • Restaurant Round, Antell • Log In Bistro, Antell • Restaurant Tower, Antell, Viestikatu 3: • Ravintola Caari, Compass Group, Viestikatu 7: • Restaurant Highway, Antell
Neulaniementie 2: • Ravintola Hyvä Huomen Bioteknia, Siilinjärvi, Lentokapteeni: • Ravintola Pilotti

 

Rekrytointipalvelut

Löydä osaajat nopeasti ja vaivattomasti Savilahden osaajapooli Pondin kautta. Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen osaajat erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten vakituinen työsuhde tai opinnäytetyö vailla tekijää, Pondi auttaa.

Etsi osaaja tai ilmoita työmahdollisuudesta Pondin verkkosivuilla.

 

Toimitilapalvelut

 

Siivouspalvelut

KPY Novapoliksen siivouspalvelu huolehtii kiinteistöjemme sekä yleisten että asiakastilojen siisteydestä.

 

Kalustepalvelut

KPY Novapolis tarjoaa kalustepalveluna kattavan valikoiman kalusteita sopimustoimittajien mallistoista. Työpistehinnoittelut sekä nopeat ja joustavat palvelut varmistavat, että yritykselläsi on aina oikea määrä kalusteita. Kalustepalvelu ei vaadi suuria alkuinvestointeja ja se helpottaa budjetointia.

 

Handyman -palvelut

Handyman- eli talonmiespalvelun avulla voit toteuttaa vuokraamissasi asiakastiloissa esim. pienet kiinnitystyöt (taulut, naulakot ym.) tai suuremmat tilamuutosprojektit.

 

Muut toimitilapalvelut

Muita toimitilapalveluitamme ovat tietoturvapalvelu, joka tarjoaa helpon ratkaisun yrityksen luottamuksellisten aineistojen turvalliseen tuhoamiseen. Ja vaihtomattopalvelu, jonka avulla tilasi pysyvät siisteinä, helposti siivottavina ja edustuskunnossa.

 

Kiinteistönhuoltopalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelu tuottaa kiinteistön ylläpitopalvelut sekä tekniset huoltopalvelut tavoitteenaan toimivat ja viihtyisät tilat ja ulkoalueet.

 

Internet-palvelu

Novapolis-internet on yrityskohtainen kiinteä liittymä valitun nopeuden mukaisesti. Yhteys on symmetrinen, jossa asiakkaan suuntaan tulevan internet-tiedonsiirron (download), sekä asiakkaalta verkkoon suuntautuvan kaistan (upload) maksimikapasiteetti on sama.

 

Pysäköintipalvelut

KPY Novapoliksen kiinteistöissä on sopimusautopaikkoja pysäköintitaloissa, piha-alueilla sekä autohallissa. Asiakaspaikat sijaitsevat piha-alueilla pysäköintimaksuautomaattien läheisyydessä. Katso pysäköinti- ja saapumisohjeet Microkadulle ja Viestikadulle.

Kysy lisää!

Täytäthän yhteystietosi, jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Lue tietosuojaseloste.

Takaisin sivun alkuun