Tuo itsesi töihin

Muistatko miltä tuntuu olla toimistolla? Työkavereita ja kohtaamisia ihanissa tiloissa. CoWork on nimensä mukaisesti yhteisöllinen työtila, jossa voit työskennellä ja kokoustaa omassa rauhassa tai yhdessä muiden kanssa. Sijaitsemme Kuopion Savilahden ytimessä.

Päiväpassi

CoWork-tilat
19 € / päivä + alv 24 %

Päiväpassi + parkki

CoWork-tilat, WiFi ja pysäköinti
25 € / päivä + alv 24%

Kuukausipassi

CoWork-tilat, WiFi
59 € / kk + alv 24%

Kuukausipassi + parkki

CoWork-tilat, WiFi ja pysäköinti P-talossa
109 € / kk + alv 24%

CoWork –
Novapolis Shared.

Tiedätkö sen innostuksen tunteen, kun saavut kiehtovaan tilaan? Mieti, millaista sellaisessa on tehdä töitä. CoWorkissa uusi päivä tarjoaa aina jotain uutta.

Virkisty mielenkiintoisista kohtaamisista ja luo uusia ideoita eloisassa yhteisössä. CoWorkissa yhdistät työpäivän parhaat puolet. CoWorkiimme ovat tervetulleita kaikki. Olitpa vuokralaisasiakkaamme tai muualta tuleva, CoWorkimme tarjoaa lisäjoustavuutta työllesi silloin kun sitä tarvitset.

Novapolis CoWork sijaitsee Kuopion Savilahdessa, osoitteessa Microkatu 1.

Nuori nainen hymyilee.
Yhteisö

 

Mikä CoWork?
Aina joustava työympäristö.

CoWork on nimensä mukaisesti yhteisöllinen työtila, jossa voit työskennellä yksin tai yhdessä muiden kanssa. Se toimii lisänä toimistollesi, kun tarvitset tilaa ja rauhaa tai haluat inspiroitua ympäristöstäsi. CoWorkimme on myös vaihtoehto kotona työskentelylle, jos työpaikkasi sijaitsee muualla kuin Kuopiossa.

CoWorkissamme on rauhallisia työpisteitä, hiljaisen työn tila, äänieristettyjä Meeting Boxeja pieniin tai isoihin palavereihin sekä yhteisöllisiä ja eloisia kohtauspaikkoja.

Kuukausipassimme kuluttajalle on edullisimmillaan vain 59 euroa kuussa + alv 24%*.
* Kuluttajahinta alk. 73,16 € / kk (sis. alv 24 %).

Asiakasyrityksillemme hinnat määräytyvät henkilöstömäärän mukaan. Esimerkiksi max. 10 hengen yritykselle hinta on vain 59 euroa kuussa / koko yritys. Tutustu tarkemmin hinnastoomme.

Haluatko tulla tulla tutustumaan CoWorkiimme?

Ota yhteyttä CoWork Crewiimme ja tule tutustumaan paikan päälle! Autamme sinua passin hankinnassa sekä alueen käytössä ja vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Valitse sinulle sopiva passi täältä:

CoWork-Passit
Ota yhteyttä

Miksi CoWork?
Aina uusia kokemuksia.

Entistä useammat haluavat valita työympäristönsä elämäntilanteen, tehtävien tai päivän fiiliksen mukaan. Se voi olla toimisto, etätyöpiste tai vaikkapa viihtyisä ja yhteisöllinen, jaettava CoWork-työympäristö.

Haluamme olla tukemassa joustavaa hybridityötä Kuopiossa. Siihen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet maaliskuussa 2022 avautunut CoWorkimme, joka mahdollistaa monipuolisen työpäiväkokemuksen keskellä eloisaa yhteisöä. Voit työskennellä rauhassa tai kohdata muita, ihan kuinka sinulle sopii.

Yhteisöllinen CoWorkimme tuo piristävää vaihtelua kotitoimistolle, työmatkalaiselle, pendelöijälle, yksinyrittäjälle tai muuten vaan vaihtelunhaluiselle. CoWorkiimme ovat tervetulleita kaikki, niin vuokralaisasiakkaamme kuin muualtakin tulevat.

Valitse sinulle sopiva passi täältä:

CoWork-Passit
Ota yhteyttä

cowork_001_nelio-min.jpg

Tuomme elämän takaisin työelämään

Haluamme, että Kuopion Savilahdessa sijaitsevasta CoWorkistamme muodostuu kutsuva yhteisö, johon on helppoa tulla mukaan. Siksi tilat ovat käytettävissä kustannustehokkaasti kuukausihintaisella passilla tai päivä kerrallaan päiväpassilla.

Olemme tehneet CoWork-passien ostamisesta ja Meeting Boxien varaamisesta helppoa omalla Novapolis CoWork -applikaatiollamme. Se on nyt ladattavissasi AppStoresta ja Google Playsta!


Osta CoWork-passisi ja liity kutsuvaan yhteisöömme!

Osta sinulle sopiva CoWork-passi tästä:

CoWork-Passit Ota yhteyttä

Aina uusi päivä

Olemme CoWorkissamme panostaneet toimivuuden lisäksi myös viihtyvyyteen, tunnelmaan ja visuaalisuuteen.

2020-luvulla työn ympärille kaivataan eloisuutta ja estetiikkaa. Olemme tuoneet CoWorkimme sisustukseen valoa, kasveja, lämpöä ja luonnonläheisiä elementtejä, kuten esimerkiksi puuta.

Luonnonvalon, siisteyden ja hyvän akustiikan ansiosta työtilat herättelevät luovuutta ja yhdistävät ihmisiä. Ennen kaikkea ne toimivat eri tilanteissa – yksin, yhdessä ja yksityisesti.

CoWorkin Tila- ja sisustussuunnittelusta vastaavat kuopiolaiset Partanen & Lamusuo Oy ja Hiili & Timantti Oy.

Valitse sinulle sopiva passi täältä:

CoWork-Passit
Ota yhteyttä

Aina edullisesti vaihtelua

CoWorkimme maltillisen hinnoittelun tavoitteena on helpottaa työn muutosta sekä mahdollistaa joustava ja monimuotoinen työskentely kaikille.

Kuukausipassimme on edullisimmillaan vain 59 euroa kuussa + alv 24%*.
* Kuluttajahinta alk. 73,16 € / kk (sis. alv 24 %).

Se eroaa merkittävästi markkinoilla tyypillisesti nähdystä jaettujen työtilojen hinnoittelusta.

Kuukausipasseihimme kuuluu pääsy Sisärinkihenkilöstöetuohjelmaamme, joka tarjoaa uniikkeja paikallisia ja valtakunnallisia etuja yhteisömme jäsenille.

Entistä monipuolisemman työpäiväkokemuksesi tuntihinta on vain 20 senttiä tunnilta.

Hinnasto

Tutustu passeihin ja hinnoitteluun Ota yhteyttä

 

cowork_002_nelio-min.jpg

 

Aina rauhallinen lounastapaaminen

Ravintola- ja kahvilapalvelut ovat keskeinen osa CoWorkiamme. Ne tarjoavat lounastapaamisiin soveltuvan eloisan ympäristön, jossa voit tavata asiakkaita rennoissa merkeissä.

Äänieristettyjen Meeting Boxien ansiosta tapaamisesi pysyvät yksityisinä myös nauttiessasi kansainvälistä, erilaisia makuja korostavaa ruokaa tarjoavista ravintoloistamme ja kahviloistamme.

CoWorkimme Tastory Origo -ravintolassa koet elämyksellisen lounashetken. Tuoreet, sesonginmukaiset raaka-aineet tuovat annoksiin raikkautta ja vaihtelevuutta.

Hav a Java -kahvilan baristojen loihtimilla erikoiskahveilla nautit inspiroivista hengähdyshetkistä. Kohtaa ihmisiä, vaihda ajatuksia ja uppoudu mielenkiintoisiin keskusteluihin.

Ota yhteyttä

CoWorkiamme ovat olleet toteuttamassa:

Partanen & Lamusuo Oy: Pää- ja arkkitehtisuunnittelu sekä kiinteiden rakenteiden sisustussuunnittelu.

Hiili & timantti Oy: Irtorakenteiden ja -kalusteiden sisustussuunnittelu ja hiljaisen tilan sisustussuunnittelu.

Compass Group: CoWorkin-ravintola- ja kahvilakonsepti

Rakennusliike Konttinen: CoWork-tilan rakennustyöt

Ahooy Creative Oy: CoWork-brändin ja markkinointikonseptin luonti

Talentree: CoWork-applikaation kehitys

Lisäksi:

Capcon, Finteco, Framery, Grano, Granlund, ID Control, Insinööritoimisto SRT, Isku, Kaluste Päivärinta, Kuopion Uuni ja Kaakeli, Kuopion kaupungin rakennusvalvonta, Lasilinkki, Loihde Trust, Martela, Niemi, Puusepänliike Heikkinen, Restatop, Satu Nisu, Sisustus Picaso, Stanley Security, Toshiba, Viherkeskus Focus

CoWork oleskelutila.

Ole mukana, kun työn uusi aika alkaa

Haluamme, että Kuopion Savilahdessa sijaitsevasta CoWorkistamme muodostuu kutsuva yhteisö, johon on helppoa tulla mukaan. Siksi tilat ovat käytettävissä kustannustehokkaasti kuukausihintaisella passilla tai päivä kerrallaan päiväpassilla.

Olemme tehneet CoWork-passien ostamisesta ja Meeting Boxien varaamisesta helppoa omalla Novapolis CoWork -applikaatiollamme. Se on nyt ladattavissasi AppStoresta ja Google Playsta!


Osta CoWork-passisi ja liity kutsuvaan yhteisöömme!

Osta sinulle sopiva CoWork-passi tästä:

CoWork-PassitOta yhteyttä

CoWork kuvituskuva.

CoWork -passit KPY Novapoliksen vuokralaisasiakkaille

KPY Novapoliksen vuokralaisasiakkaidemme CoWork-passit ovat nyt myynnissä ja passien osto tapahtuu Lyyti-palvelun kautta.

Lyytissä vuokralaisasiakkaamme tekee CoWork-sopimuksen suoraan yrityksensä nimiin ja yrityksen nimetty yhteyshenkilö jakaa saamansa rekisteröitymislinkin koko henkilökunnalleen henkilökohtaisia rekisteröitymisiä varten. Kun yrityksesi jäsenet ovat rekisteröityneet palveluun, voitte jatkossa käyttää AppStoresta ja Google Playsta ladattavaa Novapolis CoWork -sovellusta.

Oletko vuokralaisena meillä? Tee sopimus Lyytissä ja nauti modernista työpäiväkokemuksesta!

Osta vuokralaisen CoWork-passi

CoWork kuvituskuva.

CoWork -passit muille CoWork asiakkaille

CoWorkiimme ovat tervetulleita myös muut kuin vuokralaisasiakkaamme. He voivat ostaa passinsa Novapoliksen omasta CoWork-alustalta helposti ja vaivattomasti.

CoWork alustalla luot itsellesi henkilökohtaisen tunnuksen ja täydennät tarvittavat tiedot sekä valitset haluamasi passityypin (kuukausi- vai päiväpassi). Äänieristettyjen Meeting Boxien varaus tapahtuu myös CoWork -alustamme kautta.

Ensirekisteröityminen tulee aina tehdä selaimen kautta CoWork-alustalta, mutta jatkossa voit käyttää AppStoresta ja Google Playsta ladattavaa Novapolis CoWork -sovellusta.

Kuukausipassin veloitus tapahtuu helposti ja toistuvana luottokortiltasi kuukausittain, kunnes päätät itse irtisanoa palvelun. Palvelun irtisanomisaika on yksi kuukausi, joka mahdollistaa joustavuuden.

En ole vuokralaisasiakas, mutta haluaisin CoWork-passin yritykselleni laskutukseen.

Osta uuden asiakkaan CoWork-passi

CoWork kuvituskuva.

Saitko päiväpassin lahjaksi?

Vaihtoehto 1. Tule paikan päälle ja kerro aulapalvelussa CoWork Crew:lle lahjakoodisi. He antavat sinulle kulkuavaimen ja tarvittaessa pysäköintiluvan sekä opastavat sinua CoWork -alueen käytössä. Tämän jälkeen voit nauttia työpäivästäsi inspiroivassa ympäristössä.

Halutessasi voit kirjautua CoWork -appiimme, mutta tämä ei ole pakollista lahjapassin saaneille.

Vaihtoehto 2. Ilmaisen CoWork-päiväpassinvoi lunastaa myös CoWork -alustallamme helposti ja vaivattomasti.

CoWork alustalla luot itsellesi henkilökohtaisen tunnuksen ja täydennät tarvittavat tiedot sekä valitset passityypiksi päiväpassin. Syötä saamasi etukoodi kassalla alekoodi-kenttään ja lunasta etusi.

Ensirekisteröityminen tulee aina tehdä selaimen kautta CoWork-alustalla, mutta jatkossa voit käyttää AppStoresta ja Google Playsta ladattavaa Novapolis CoWork -sovellusta.

Lunasta lahjapassisi tästä

Aina uusia yhteyksiä

Giga kokous- ja webinaaristudio

Olennainen osa nykyaikaista työpäiväkokemusta ovat erilaiset webinaarit, digitapahtumat ja etäpalaverit. Giga kokous- ja webinaaristudio mahdollistaa niiden järjestämisen sekä podcastien nauhoittamisen ketterästi ja vaivattomasti.

Origo Studio on jo nyt käytettävissäsi.

Tutustu studioon

Kaksi ihmistä keskustelemassa

Toimitilat

Miltä kuulostaisi toimitilat, joissa yrityksesi voi kasvattaa kilpailukykyä, vetovoimaa ja imagoa joustavasti ja turvallisesti? Muuntojoustavat ja räätälöitävät toimitilamme kasvavat yrityksesi mukana ja muuntuvat aina uudistustesi mukaan.

Tutustu toimitiloihin

Ihmisiä keskustelemassa terassilla

Kokoustilat

Workshop, koulutuspäivä, henkilöstön saunailta, taloyhtiön yhtiökokous, edustustilaisuus tai suurempikin seminaari – kaikille löytyy sopiva tila!

Osaava henkilökuntamme tukee ja auttaa sinua järjestämään onnistuneen tilaisuuden ja herkulliset tarjoilut kruunaavat päivän.

Tutustu kokoustiloihin

CoWork kartta.

Novapolis CoWork & CoWork Crew

Microkatu 1 M, 70210 Kuopio (Savilahti)
046 870 4010
cowork@novapolis.fi
CoWork avoinna arkisin 7:45-21:30
Katso saapumisohje »

CoWork Crewimme palveluksessasi

CoWork Crewimme palvelee sinua kaikissa CoWorkiin liittyvissä asioissa, jotka askarruttavat sinua. Tule rohkeasti nykäisemään crewimme jäseniä hihasta.

Karolina Puntanen

Yhteisöpäällikkö, CoWorkin tunnelmajohtaja

Karolina Puntanen

Joni Heikkinen

Joni Heikkinen

Saija Kankkunen

Saija Kankkunen

Mirella Kemmo

Mirella Kemmo

Hanna Miettinen

Hanna Miettinen

Nea Pohjolainen

Nea Pohjolainen

Laura Seppänen

Laura Seppänen

 

Haluatko tietää CoWorkista lisää?

Jäikö jokin asia epäselväksi, tai haluatko tietää CoWorkistamme lisää? Yhteisöpäällikkömme Karolina auttaa sinua ja vastaa mielellään kysymyksiin.

Karolina Puntanen
karolina.puntanen@novapolis.fi tai puh. 0400 861 381

Voit myös oheisella lomakkeella ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja.

 

 

Ota yhteyttä

Voit ottaa oheisella lomakkeella meihin yhteyttä tai ilmoittaa, mikäli haluaisit CoWork-passin yrityksellesi laskutukseen.

* Merkityt kentät ovat pakollisia.