KPY Novapolis Oy

Kasvualusta menestykseen

Kansainvälinen toimintaympäristö

Uudistumme ja kannustamme kehittymään

Verkostosta voimaa

 
 

Kasvualusta menestykseen

 

Monipuolisia toimitilaratkaisuja

KPY Novapolis tarjoaa monipuolisia toimitiloja Microkadun ja Viestikadun toimistorakennuksissa Kuopion Savilahdessa sekä Lentokapteenin toimistorakennuksissa Siilinjärven Toivalassa.

Sujuvaa arkea innostavassa ilmapiirissä

 

KPY Novapoliksen kiinteistöistä voit vuokrata yrityksellesi toimitilaa Savilahdesta, vain parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta, sekä Siilinjärven Toivalasta. Kampukset sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta. Saat kaiken tarvitsemasi toimitiloihin ja palveluihin liittyen kätevästi yhdellä sopimuksella.

KPY Novapolis on dynaaminen toimintaympäristö. Ilmapiirimme on kehittyvä ja yhteisöllinen.

Kuopion kaupungille Savilahti on yksi kaupunkisuunnittelun kärkihankkeista. Omistajana KPY Novapolis on sitoutunut kehittämään kiinteistöjään sekä niiden palveluja tavoitteenaan yrityksesi menestyminen sekä työntekijöidesi viihtyminen.

Savilahden rantamaisemien ympärille kehittyy uusi urbaani kaupunginosa. Samalla Savilahden osaamiskeskittymä kasvaa ja vahvistuu, mikä avaa uusia ovia liiketoiminnalle; osaamiskeskittymä antaa pohjan monialaiselle yhteistyölle sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnalle. Erilaisten ihmisten ja erilaisen osaamisen kohtaaminen sisältää valtavat mahdollisuudet.

Arkkitehtitoimisto Ajakin havainnekuva Savilahdesta.
Arkkitehtitoimisto Ajakin havainnekuva Savilahdesta.
 

Microkatu

Toimitilaa Kuopion korkeakoulujen ja yritysten kohtaamispaikassa.

Toimitilat Kuopio, Microkatu

 

Microkadun osaamiskeskittymä kuuluu Kuopion tunnettuihin maamerkkeihin yhteensä 100 000 bruttoneliön toimitiloillaan. Microkadulla on vuokrattavissa nykyaikaista toimisto- ja laboratoriotilaa Itä-Suomen yliopiston, Savonia ammattikorkeakoulun ja 150 yrityksen yhteisössä.

Kampusalueen tiiviissä yhteisössä on erinomaiset verkottumismahdollisuudet erikokoisten yritysten, oppilaitosten ja tuhansien opiskelijoiden kesken. Yhteydet keskustasta ja viitostieltä ovat hyvät, ja autoilijoille on tarjolla pysäköintitilaa sekä pihalla että pysäköintihalleissa.

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet tästä.

 

 • Aulapalvelu 2kpl
 • Pysäköinti 1400 kpl
 • Kokoustilat 12kpl
 • WiFi yleisissä tiloissa sekä kokoustiloissa
 • Auditoriot 1kpl
 • Ravintolat 4kpl
 • Sauna 1kpl
 

Viestikatu

Toimitilaa Kuopion yliopistollisen sairaalan läheisyydessä.

Toimitilat Kuopio, Viestikatu

 

Viestikadun toimitilat tarjoavat täyden palvelun toimistoratkaisuja ja kokoustiloja näkyvällä sekä keskeisellä paikalla Kuopion yliopistollisen sairaalan ja Itä-Suomen yliopiston kupeessa. Viestikadulla toimitilat sijaitsevat nopeiden liikenneyhteyksien varrella. Kokonaisuuteen kuuluu kolme korkeatasoista kiinteistöä toimisto- ja kokoustiloineen sekä tilava pysäköintitalo.

Toimitilat laajenevat entisestään uudella Viestikatu 7 A:n 16-kerroksisella toimistorakennuksella, joka tarjoaa yrityksille edustavia toimistoja Kuopion näköalapaikalta. Viestikadun tornirakennuksen on määrä valmistua kesällä 2020.

Viestikadun valoisat ja modernit toimitilat mukautuvat monen tyyppisiin tilatarpeisiin niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet tästä.

 

 • Aulapalvelu 3kpl
 • Pysäköinti 950kpl
 • Kokoustilat 9kpl
 • WiFi yleisissä tiloissa sekä kokoustiloissa
 • Ravintolat 3kpl
 • Sauna 1kpl
 

Lentokapteeni

Toimitilaa lähellä lentoasemaa Siilinjärven Toivalassa, hyvien logistisien yhteyksien varrella.

Toimitilat Siilinjärvi, Lentokapteeni

 

Lentokapteenin toimitilat tarjoavat joustavia ja moderneja toimistoratkaisuja yrityksille, jotka arvostavat hyvä logistisia yhteyksiä. Ympärillä on monipuolinen yritysalue, merkittäviä energia-alan yrityksiä ja Kuopion lentoasema sekä Karjalan lennoston päätukikohta sijaitsevat lähes naapurissa.

Ympäristö taipuu monenlaisiin ratkaisuihin ja alue soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisten yritysten sekä energia- ja infra- ja ilmailualojen tarpeisiin.

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet tästä.

 

 • Aulapalvelu 1kpl
 • Pysäköinti 220kpl
 • Kokoustilat 3kpl
 • WiFi yleisissä tiloissa sekä kokoustiloissa
 • Ravintolat 1kpl

Ota yhteyttä

 

Jukka Turunen

Avainasiakaspäällikkö
040 196 0720
jukka.turunen@novapolis.fi

Veli-Pekka Ronkainen

Asiakaspäällikkö
040 128 2818
veli-pekka.ronkainen@novapolis.fi

Henri Kuronen

Asiakaspäällikkö
044 033 1293
henri.kuronen@novapolis.fi

Takaisin sivun alkuun