Aina elävät toimitilat

Tiesitkö, että Novapoliksen vuokrattavat tilat taipuvat yrityksesi tarpeisiin persoonaa ja värimaailmaa unohtamatta? Oikeassa ympäristössä viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat. Asianmukaiset toimitilat tukevat yrityksesi liiketoimintaa.

Tarvittaessa loihdimme yrityksellesi valmiiksi ihan kaiken, jolloin saat toimivan toimitilan palveluineen yhden luukun periaatteella. Nappaa avaimet käteen ja nauti työpäivästä!

Järjestämme mielellämme tiloihimme tutustumiskierroksia. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Varaa tutustumiskierros Katso vapaat toimitilat
KPY Novapolis toimitilat
Toimitilat

Mies ja nainen istuu sohvalla ja hymyilee.

Yhteisö, johon haluat mukaan

Miltä kuulostaisi toimitilat, joissa yrityksesi voi kasvattaa kilpailukykyä, vetovoimaa ja imagoa joustavasti ja turvallisesti? Muuntojoustavat ja räätälöitävät toimitilamme kasvavat yrityksesi mukana ja muuntuvat aina uudistustesi mukaan.

CoWork-ympäristö lisää joustavuutta entisestään ja mahdollistaa modernin hybridityön. Lisäksi toimitilojen ympärillä on yhteisö, joka pitää yllä työelämän eloisaa sykettä.

Kerromme mielellämme lisää

Meillä on laaja kirjo erilaisia tiloja, jotka eivät kaikki välttämättä näy vapaiden toimitilojen haussa tai jokin tila on vasta vapautumassa. Kerromme mielellämme näistä lisää ja halutessasi järjestämme tutustumiskierroksen turvallisesti sinun toiveittesi mukaan.

Oli tarpeesi pieni tai iso, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Räätälöimme mielellämme ratkaisun, joka istuu tämän hetken tarpeisiisi ja tulevaisuuden tavoitteisiisi. 

Nimetty yhdyshenkilö ja oma aulapalvelumme mahdollistaa sujuvan arjen. Meiltä tilan vuokraaminen onkin helppoa sekä vaivatonta. Joustavat tilat ja palvelut mukautuvat liiketoimintasi tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä myyntiimme

Siellä missä työ

Novapolikset seisovat tukevasti Kuopion alueella, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme myös nykyaikaiset CoWork-tilat, jolloin voit valita työympäristösi päivän ja työtehtävän mukaan.

Tutustu kampuksiimme

KPY Novapolis Viestikatu

Graafinen elementti

Tutustu

KPY Novapolis Microkatu

Graafinen elementti

Tutustu

KPY Novapolis Lentokapteeni

Graafinen elementti

Tutustu

Vapaat toimitilat

Etsitpä pienempää toimistoa tai hulppeaa pääkonttoria, meiltä löydät juuri sinulle sopivan ja joustavan tilaratkaisun.
Meillä on laaja kirjo erilaisia tiloja, jotka eivät kaikki välttämättä näy vapaiden toimitilojen haussa tai jokin tila on vasta vapautumassa.

Myyntitiimimme kertoo mielellään lisää ja etsii juuri sinulle sopivan tilaratkaisun.

Ota yhteyttä myyntiimme

Palvelut

Työpäivä kaikilla mausteilla

Valmiiden palveluiden ääreen on helppo tulla töihin ja kotiin lähteminen on huoletonta. Siksi Novapolis on työpäivässäsi aina läsnä.

Olemme valmiina auttamaan arkisissa ja yllättävissä tilanteissa. Mitoitamme yrityksesi tarvitsemat palvelut aina tarpeidesi mukaan – kaikki yhdellä sopimuksella.

Tutustu palveluihimme

Yritys

Ei hassummat näkymät

Novapoliksen lippulaivat sijaitsevat Kuopion Savilahdessa. Kasvavassa keskittymässä, jossa osaaminen on keskiössä, kaupungistuminen etenee hallitusti ja vihreä eloisuus huomioidaan kaikessa suunnittelussa.

Tulevaisuudessa Novapoliksesta muodostuu ekosysteemi, monipuolisten palveluiden keskittymä ja mukana kulkeva digitaalinen alusta, jossa fyysiset tilat ovat yksi sen monista ulottuvuuksista. Yhteisömme on Savilahden muutoksen ja menestyksen vahva draiveri, joka vetää puoleensa kansainvälisen tason osaajia.

Tutustu tarinaamme

Mies istuu auringossa.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!