Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

Nainen hymyilee tietokoneen äärellä.

Tervetuloa ideoimaan KPY Novapoliksen koodarikoulua

Kaavailemme Kuopioon kansainvälistä, yksityistä ja yritysvetoista koodarikoulua. Maailmalla vastaavia kouluja on useampia, joista Suomessa Supercell-taustainen Hive Helsinki. Olemme ottaneet Novapoliksessa asiassa veturiroolia ja alkaneet selvittää mahdollisuutta liittää Kuopio näiden koodarikoulupaikkakuntien joukkoon.

Lue lisää ›

Anssi Lehikoinen

KPY Novapolis avaa blogin

KPY Novapolis avaa blogin, jossa tarkastelemme Itä-Suomen yrityssydämen KPY Novapoliksen ympärille nivoutuvia aiheita, ilmiöitä, liiketoimintaa ja yhteisöä. Novapolis on alusta, jonka ympärille rakentuu täysin uudenlainen työpäiväkokemus ja lisäksi huikea osaamiskeskus yritysten ja osaajien kautta – kerrottavaa on siis paljon! Tervetuloa mukaan, blogin avaa toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen.

Lue lisää ›

Jani Kankkunen ja Johanna Raappana

KPY-konsernin taloustiimiin täydennystä

Jani Kankkunen aloitti Business Controllerina viime vuoden lopussa. Hänen työskentelee KPY Novapoliksella ja tehtäviinsä kuuluu olla päivittäisenä apuna ja tukena koko organisaatiolle erilaisissa talouteen liittyvissä asioissa. Johanna Raappana aloitti Assistant Controllerin työnsä maaliskuun lopussa. Hän avustaa KPY-konsernin taloustiimiä raportoinnissa ja tiedon analysoinnissa.

Lue lisää ›

Origo Live kuva.

Novapoliksessa tapahtuu

Kohtaa, verkostoidu ja kuuntele esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista Novapolis Origo -tapahtumissa. Origo Studiosta vuokraat tilan omien tapahtumiesi, webinaarien, podcastien ja kokousten toteuttamiseen.

Tapahtumakalenteri

Pondi mainoskuva.

Työ tekijäänsä vailla?

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia tai ilmoita työpaikasta

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

#kpynovapolis #savilahti ...

0 0

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!