Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

Savilahtipäivä

15.11. Savilahtipäivä

Savilahtipäivä tulee! Varaa kalenterisi vapaaksi 15.11. klo 14 alkaen ja tule tutustumaan Savilahteen! Ainutlaatuisia oppimisympäristöjä, maailmanluokan tutkimuslaboratorioita, kirjastoja, taidetta, yhteisiä olohuoneita, elämää, hyvinvointia, iloa ja inspiraatiota!

Lue lisää ›

Koodikouluhanke etenee

Koodikouluhankkeen valmistelutyö jatkuu ja koulun perustamispäätös tehdään tulevina kuukausina. Koulun suunnitteluun ja yhteistyöhön on mahdollista osallistua muidenkin. Otamme kaikki kiinnostuneet yritykset sekä muut tahot mukaan.

Lue lisää ›

Olo -elämysneukkari

Novapoliksen kokoustilamaailmaa uudistetaan

Työ- ja kokoustiloilta vaaditaan toimivuuden lisäksi myös hyvää tunnelmaa ja viihtyvyyttä. Työpaikalle tullaan monesti nimenomaan kohtaamisia varten, siksi uudistamme lähes kaikkia kokoustilojamme. Ensimmäiset uudistukset toteutetaan Microkadun M-osalle, CoWork -tilan viereisiin kokoustiloihin.

Lue lisää ›

Origo Live kuva.

Novapoliksessa tapahtuu

Kohtaa, verkostoidu ja kuuntele esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista Novapolis Origo -tapahtumissa. Origo Studiosta vuokraat tilan omien tapahtumiesi, webinaarien, podcastien ja kokousten toteuttamiseen.

Tapahtumakalenteri

Pondi mainoskuva.

Työ tekijäänsä vailla?

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia tai ilmoita työpaikasta

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

2 days ago
5 days ago
5 days ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!