Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

KPY Novapolis

Aulapalvelut palvelevat keskiviikkona 14.2. klo 8-12.45

Novapoliksen oman henkilöstötilaisuuden vuoksi, aulapalvelumme palvelevat poikkeuksellisesti keskiviikkona 14.2. klo 8-12.45.

Lue lisää ›

Asiakastarina: Greenstep Oy

Greenstep on suomalainen perheyritys, jonka yli 700 osaajaa auttavat yrityksiä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Monipuoliset asiantuntijapalvelumme esimerkiksi talous-, laki-, vero-, HR-, vastuullisuus-, analytiikka-, ja AI-ratkaisuista tukevat asiakkaidemme kasvutarinoita luomalla palvelukokonaisuuksia ilman raja-aitoja. Haluamme toimia paikoilla, joihin on hyvät joukkoliikenneyhteydet, ja joissa saamme rakennettua yhteisöllisiä tiloja, mutta missä pystymme kohtaamaan asiakkaamme myös luottamuksellisesti.

Lue lisää ›

Koodikoulu kood/Sisun valintasprintin kick-off M-osan Coworkissa 15.1.24!

Koodikoulu kood/Sisun toiminta starttaa valintasprinttijaksoilla tammikuussa 15.1.2024 alkaen. Kolmen viikon mittaisen valintasprintin aikana n. 150 opiskelijaa kokoontuu Kuopioon Microkadulle suorittamaan ensimmäisiä ohjelmointiharjoitteita ja tenttejä päästäkseen koulutukseemme.

Lue lisää ›

Novapolis Happening -kuva

Novapoliksessa tapahtuu

Kohtaa, verkostoidu ja kuuntele esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista Novapolis-tapahtumissa. Giga Studiosta vuokraat tilan omien tapahtumiesi, webinaarien, podcastien ja kokousten toteuttamiseen.

Tapahtumakalenteri

Pondi mainoskuva.

Työ tekijäänsä vailla?

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia tai ilmoita työpaikasta

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

[fts_instagram instagram_id=17841404242187020 access_token=IGQVJWcEw4ejlGVFUwN3BwSW1kbVpXMnN5aDJMck4tZAHktQ1VLRmNWLUFIdWlBYl9PWmZAab2VFZAzFzbmRwbnpIM2V2VlhwUFlxOHZA2YU14eVNwcWxILVozcXdlTVBseTEzem5xNGtR pics_count=6 type=basic popup=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!