Yhteisövuosi 2023 - Tuo itsesi töihin

Vietämme tänä vuonna Novapoliksella yhteisöllisyyden teemavuotta. Meidän mielestämme ihmisissä yhdessä on voimaa.

Uskomme, että jokaiselle on tärkeää tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi. Tätä on vaikea toteuttaa etänä ja olemmekin pohtineet muutamia keinoja näiden toteuttamiseksi. Nyt on hyvä aika palata toimistolle ja nauttia työpäivästä ihan tiloissa.

Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

KPY Novapoliksen organisaatio uudistui

KPY Novapolis on uudistanut organisaatiotaan. Uudistumisen taustalla on halu parantaa tarjottavien palvelujen laatua sekä mahdollistaa entistä paremmin nykyisten ja uusien palvelujen kehittäminen. KPY Novapolisen tavoitteena on tarjota asiakkailleen moderni työpäiväkokemus sekä yhteisö, joka vetää puoleensa osaajia. Organisaatiouudistuksen myötä resurssit ja osaaminen voidaan keskittää paremmin palvelemaan Novapoliksen asiakaskuntaa ja vahvistamaan asiakaskokemusta.

Lue lisää ›

Ihmisiä.

Yritysvetoinen koodikoulu etenee Itä-Suomessa – Koodi / Sisu ry on perustettu

Kuopioon suunnitteilla oleva yksityinen ja yritysvetoinen koodikoulu sai vahvan alkusysäyksen, kun hankkeeseen sitoutuneet yritykset KPY Novapolis, Ponsse, Normet, Istekki ja Osuma Henkilöstöpalvelut sekä Kuopion alueen kauppakamari ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO perustivat Koodi / Sisu ry:n vuoden 2022 lopussa. Yhdistyksen tavoitteena on, että ensimmäisten opiskelijoiden haku koodikouluun voisi käynnistyä jo tulevana syksynä.

Lue lisää ›

Ihmisiä aulatilassa.

Aulapalveluiden aukioloaikoihin muutos 1.2.2023 alkaen

Aulapalveluiden aukioloaikoihin muutos keskiviikosta 1.2.2023 alkaen. Varaamme keskiviikkoiltapäivät aulapalveluhenkilöstömme koulutuksiin, tiedon jakamiseen ja työn kehittämiseen.

Lue lisää ›

Novapolis Happening -kuva

Novapoliksessa tapahtuu

Kohtaa, verkostoidu ja kuuntele esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista Novapolis Origo -tapahtumissa. Origo Studiosta vuokraat tilan omien tapahtumiesi, webinaarien, podcastien ja kokousten toteuttamiseen.

Tapahtumakalenteri

Pondi mainoskuva.

Työ tekijäänsä vailla?

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia tai ilmoita työpaikasta

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

[fts_instagram instagram_id=17841404242187020 access_token=IGQVJWcEw4ejlGVFUwN3BwSW1kbVpXMnN5aDJMck4tZAHktQ1VLRmNWLUFIdWlBYl9PWmZAab2VFZAzFzbmRwbnpIM2V2VlhwUFlxOHZA2YU14eVNwcWxILVozcXdlTVBseTEzem5xNGtR pics_count=6 type=basic popup=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

Ihanaa viikonalkua!

Vitriini taas pullollaan monenmoista herkkua jokaisen makuun.

Tervetuloa!

#ravintolaorigo #tastoryravintolaorigo #compassgroupfinland #kpynovapolis
...

2 0

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!