Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

Oatlyn mainoskuva.

Nauti Oatlyn pullakahveista Microkadulla

Tarjolla on kahvia ja korvapuusteja - Oatlyn piikkiin klo 8:30-12:00. Tule nauttimaan aamu- tai lounaskahvi sekä viettämään aikaa yhdessä.  

Lue lisää ›

Black Week mainos

Kokoustilojen Black Week 22.11.-26.11.2021

Black Weekin ajan, 22.11.-26.11. kaikki Micro- ja Viestikadun kokoustilamme ovat varattavissa huikeaan BLACK WEEK -hintaan.

Lue lisää ›

Fjorno pizza.

Fjornon pizzavaunun herkkuja jälleen Microkadulla

Fjorno pizzavaunu tulee jälleen tiistaina 23.11. paistamaan ja myymään pizzaa Microkadun sisäpihalle M-osan tornin edustalle. Pizzaa voi käydä tilaamassa ja ostamassa luukulta tai tilata ennakkoon puh.numerosta +358 41 314 1187.

Lue lisää ›

Novapoliksessa tapahtuu

Kohtaa, verkostoidu ja kuuntele esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista Novapolis Origo -tapahtumissa. Origo Studiosta vuokraat tilan omien tapahtumiesi, webinaarien, podcastien ja kokousten toteuttamiseen.

Tapahtumakalenteri

Pondi logo.

Työ tekijäänsä vailla?

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia tai ilmoita työpaikasta

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

Saimme tänään vieraaksemme tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen. He olivat tutustumassa kasvavaan ja kehittyvään Savilahteen.
#kpynovapolis #eloisatyöpäivä #osaajienkaupunki #kuopio #savilahti
...

18 0

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!