Yhteisövuosi 2023 - Tuo itsesi töihin

Vietämme tänä vuonna Novapoliksella yhteisöllisyyden teemavuotta. Meidän mielestämme ihmisissä yhdessä on voimaa.

Uskomme, että jokaiselle on tärkeää tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi. Tätä on vaikea toteuttaa etänä ja olemmekin pohtineet muutamia keinoja näiden toteuttamiseksi. Nyt on hyvä aika palata toimistolle ja nauttia työpäivästä ihan tiloissa.

Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

CoWork Viestikatu

Ravintola Highway palvelee jälleen ja Viestikadun CoWork on avattu

Ravintola Highwayn uudistustyöt on saatu päätökseen ja ravintola palvelee jälleen normaalisti asiakkaita lounaan ja muiden ravintolapalveluiden merkeissä tästä päivästä alkaen. Lämpimästi tervetuloa lounaalle sekä nauttimaan uudistuneesta ympäristöstä!

Lue lisää ›

Viestikadun CoWork-havainnekuva

Ravintola Highwayn remontti alkaa ma 14.8.

Kerroimme kesäkuussa, että yhteisöllinen CoWork-työympäristö laajenee myös Viestikadulle, Viestikatu 7:ään. Uudistuksessa Ravintola Antell Highwayn tilat muutetaan työtila- ja ravintolaympäristöksi. Uudistustyöt ja remontti alkavat viikolla 33 eli maanantaina 14.8. ja alkatauluarvion mukaan remontti valmistuisi viikon 35 loppuun eli 3.9. mennessä. Ravintola Highway on suljettu remontin ajan.

Lue lisää ›

Novapolis Happening -kuva

Novapoliksessa tapahtuu

Kohtaa, verkostoidu ja kuuntele esityksiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista Novapolis Origo -tapahtumissa. Origo Studiosta vuokraat tilan omien tapahtumiesi, webinaarien, podcastien ja kokousten toteuttamiseen.

Tapahtumakalenteri

Pondi mainoskuva.

Työ tekijäänsä vailla?

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia tai ilmoita työpaikasta

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

[fts_instagram instagram_id=17841404242187020 access_token=IGQVJWcEw4ejlGVFUwN3BwSW1kbVpXMnN5aDJMck4tZAHktQ1VLRmNWLUFIdWlBYl9PWmZAab2VFZAzFzbmRwbnpIM2V2VlhwUFlxOHZA2YU14eVNwcWxILVozcXdlTVBseTEzem5xNGtR pics_count=6 type=basic popup=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

Ojenna kätesi ja tule luovuttajaksi 🩸❤️

🗓️ Ke 27.9. klo 10-14
📍 KPY Novapolis / Viestikatu 1:n aulatilat, 70600 Kuopio

Olemme järjestämässä yhdessä SPR:n Kuopion Veripalvelun kanssa verenluovutustapahtumaa syyskuun lopussa Viestikadun kampuksellamme, Viestikatu 1:n aulatiloihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus ojentaa kätesi ja tulla luovuttajaksi vaivattomasti työpäiväsi lomassa. 🤝❤️

Verta luovuttamalla voit pelastaa toisen ihmisen hengen ja se on helppo tapa auttaa. Luovuttajia tarvitaan joka arkipäivä.

Tällä yhteistyöllä haluamme yhdessä ja yhteisöllisesti luoda hyvää ja siksi pyydämme jokaista osallistumaan mukaan! Vinkkaa asiasta myös työkavereillesi. 😇

🔺 Varaa aika: https://ajanvaraus.veripalvelu.fi/VP/location/Novapolis

🔺 Mistä tiedän, sovellunko luovuttajaksi? Voit testata soveltuvuutesi Veripalvelun näppärän testin avulla: sovinkoluovuttajaksi.fi

#kpynovapolis #novapolis #kuopio #savilahti #viestikatu #yhteisö #yhteisöllisyys #työpäiväkokemus #eloisatyöpäivä #ojennakätesi #hengenpelastaja #verenluovutus
...

0 0

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!