Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Tältä sivulta löydät onnistuneen työpäivän arkiset edellytykset lounaslistoista neukkarivaraukseen – sekä tietysti yhteisömme ajankohtaiset tapahtumat ja puheenaiheet.

KPY Novapolis yhteisö
Yhteisö

Päivän puheenaiheet

Mitä syödään?

Lounas on yksi työpäivän tähtihetkistä. Nappaa työkaveri mukaan ja suuntaa Novapoliksen ravintoloiden monipuolisten herkkupöytien ääreen.

Katso viikon lounaat ›

Missä kokoustetaan?

Luo käyttäjätunnus ja varaa edustava kokoustila helppokäyttöisestä varausjärjestelmästämme.

Varaa kokoustila ›

Monelta bussi lähtee?

Edellinen meni jo! Ei hätää, tarkasta seuraavan aikataulu suoraan Vilkun sivuilta.

Siirry Vilkkuun ›

Uutiset ja ajankohtaista

CoWorkin avoimet ovet 3.-14.6.

Miltä kuulostaisi piristävä vaihtelu omaan työpisteeseen kesäkuussa? Hyviä uutisia! Microkadun ja Viestikadun CoWork-tiloissamme pidetään avoimet ovet 3.-14.6.!

Lue lisää ›

KPY Novapolis

Ravintoloiden aukioloissa poikkeuksia pe 10.5.

Viestikadun ravintoloiden aukioloissa on poikkeuksia tämän viikon perjantaina 10.5. Ravintola Highway (Viestikatu 7) on suljettu. Ravintola Caari (Viestikatu 3) palvelee normaalisti. Microkadun ravintolat Tastory Origo, Antell Round ja Hyvä Huomen palvelevat normaalisti.

Lue lisää ›

KPY-konserni etenee hallinnon uudistamisessa – Silja Huhtiniemi Novapoliksen toimitusjohtajaksi

KPY-konserni jatkaa kesällä käynnistettyä hallinnon uudistamista. Uudistuksen myötä tytäryhtiöiden hallitusten jäseniksi nimitettiin kesäkuussa 2023 KPY:n operatiivisen johdon edustajat. Uudistus viedään nyt läpi myös myös Novapoliksen hallituksessa. Samalla Novapoliksen toimitusjohtajaksi nimitetään Silja Huhtiniemi. Näin konsernin tytäryhtiöillä on jokaisella oma toimitusjohtaja.

Lue lisää ›

Novapolis Happening

Hiki jalostaa, kerhoilu kehittää ja inspiroivat keynotet tuovat energiaa työpäivääsi.

Näistä hyväntuulisuuden lähtökohdista tuotamme Novapolis tapahtumia juuri Sinulle! Lisäksi tapahtumakalenteriamme rikastuttavat myös yhteisömme jäsenten järjestämät tapahtumat.

Ilmoittaudu mukaan kun aihe puhuttelee sinua.
Tule itseksesi tai työkaverin kanssa.

Toivottavasti nähdään pian!

Asiakasyritykset

Hyvä fiilis näkyy kauas

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu Novapoliksen asiakasyrityksiin

Nainen auringonvalossa parkkihallissa.

INSTAGRAM @kpy_novapolis

[fts_instagram instagram_id=17841404242187020 access_token=IGQVJWcEw4ejlGVFUwN3BwSW1kbVpXMnN5aDJMck4tZAHktQ1VLRmNWLUFIdWlBYl9PWmZAab2VFZAzFzbmRwbnpIM2V2VlhwUFlxOHZA2YU14eVNwcWxILVozcXdlTVBseTEzem5xNGtR pics_count=6 type=basic popup=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Some

Päivän Nova

Miltä päiväsi Novapoliksessa näyttää? Tägää oma työpäiväkokemus tai tähtihetki someen #kpynovapolis. Nostamme parhaat fiilikset koko yhteisömme iloksi.

Juhlat tiedossa? Meiltä saa tilattua tarjoilut juhliin, kuten vaikka valmistujaisiin! 😍 Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopivat juhlatarjoilut!

#tastoryravintolaorigo #compassgroupfinland #kpynovapolis #juhlat #juhlatarjoilut #tilaustarjoilut
...

2 0

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!