Tarinamme

Työn tekemisen murroksessa yhteisön arvo kasvaa. Perheen, kotikaupungin ja harrastusten lisäksi yhteisöjä syntyy myös ajattelutapojen ja liiketoimintojen ympärille. Me rakensimme omamme Itä-Suomen alueen yhteistyölle ja elinvoimalle.

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa joustavia työympäristöjä, osaajien kohtaamisia, uusinta teknologiaa ja vahvoja verkostoja. Tiedämme, että yhteisöllisyys lisää onnellisuutta. Kun yksilö voi hyvin, on yrityksellä kaikki mahdollisuudet kasvaa. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Novapolis on satojen yritysten sekä 15 000 osaajan kansainvälinen työnteon alusta. Eloisa yhteisö, johon huippuosaajat ja -yritykset haluavat liittyä. Yhteisöömme sujahtavat niin julkisen sektorin toimijat kuin pienet ja keskisuuret yritykset. Oppilaitokset varmistavat, että tuoretta osaamista on aina tarjolla.

Novapolis tarjoaa toimitiloja ja palveluja, jotka tuovat ihmiset yhteen.

Tervetuloa mukaan!

Sananen yrityskulttuuristamme

Työn merkityksellisyys ja henkilöstön hyvinvointi on perusta myös oman henkilöstömme modernille työpäiväkokemukselle. Yhdessä olemme enemmän. Työyhteisöömme kuuluu yli 40 ammattilaista monilta eri osaamisalueilta.

Arvomme omistautuneisuus, yhteisöllisyys ja rohkeus ohjaavat päätöksentekoamme. Ne ovat valintojemme perusta, kun teemme päivittäin työarjessa lukemattomia päätöksiä ja haemme asioihin isompia ja pienempiä ratkaisuja.

Lue, millaista meillä on työskennellä

Ei hassummat näkymät

Novapoliksen lippulaivat KPY:n pääkonttoreineen sijaitsevat Kuopion Savilahdessa. Kasvavassa keskittymässä, jossa kaupungistuminen etenee hallitusti ja vihreä eloisuus huomioidaan kaikessa suunnittelussa.

Tulevaisuudessa Novapoliksesta muodostuu ekosysteemi ja mukana kulkeva digitaalinen alusta, jossa fyysiset tilat ovat vain yksi sen monista ulottuvuuksista. Yhteisömme on Savilahden muutoksen ja menestyksen vahva draiveri, joka vetää puoleensa kansainvälisen tason osaajia.

Avainlukujamme

180 000

Neliömetriä toimitilaa yhteensä kaikilla kolmella kampuksellamme.

15 000

Avaimenhaltijaa kampuksillamme.

250

Asiakasyritystä ja yhteisöä toimii kampuksillamme.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!