Vianor noutaa ja huoltaa autosi!

Uutiset

KPY Novapolis ja Vianor aloittavat yhteistyön, joka helpottaa jokaisen auton omistajan arkea.

Novapoliksen Microkadun työskenteleville auton nouto Vianor -huoltoon ja palautus takaisin Novapolikselle on maksutonta (ovh. 89 euroa).

Avajaistarjouksena toukokuun loppuun saakka kaikki muut rengas- ja autohuoltopalvelut sekä renkaat ja tarvikkeet -10 %. Sisäpiirin jäsenille tämä etu on voimassa toistaiseksi.

Vianorilta saat kattavasti kaikki huolto- ja rengaspalvelut. Toimipisteitä on Kuopiossa kaksi: Väliköntiellä ja Kallantiellä. Vianorin palveluvalikoimaan kuuluu myös esimerkiksi katsastuspalvelu.

Halutessasi tarjouksen autosi huollosta voit edetä seuraavasti:

  • kysy lisää aulapalveluistamme – he auttavat sinua lähettämään yhteydenoton Vianorille, tai
  • tee ajanvaraus itse Vianorin nettisivujen kautta. Valitse ”Vianor huolto”, täydennä tarvittavat tiedot, lisää kohtaan ”Tilauksen lisätiedot” merkintä ”Novapolis” ja valitse maksutavaksi ”Maksa palvelupisteessä”. Tämä varaus ei sido mihinkään. Noin 2 tunnin kuluessa Vianorilta soitetaan sinulle, sovitaan tehtävästä huollosta, ajankohdasta ja hinnasta.

Muista tulla sovittuna ajankohtana autolla töihin ja pysäköi se Vianor -parkkiruutuun (Microkadulla piha-alueella, aulasta saa pysäköintiluvan, ja Viestikadulla pysäköintitalon 1. tasolla, puomin takana). Jätä avaimet Microkadun M-osan aulapalveluun tai Viestikatu 7A -osan aulapalveluun. Nouda avaimet ennen klo 16 aulapalvelusta ja ajele huolletulla autollasi suu hymyssä kotiin!

Saat Vianorilta laskun sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Vianorin palveluista, tuotteista ja Novapolis -yhteistyöstä lisätietoja antaa Sami Hakkarainen, p. 0405855973.

Novapolis ja Vianor -yhteistyöstä lisätietoja antaa aulapalvelumme tai Henri Kuronen, p. 0440331293. Kysy rohkeasti lisää! Auton huolto ei ole ollut koskaan näin helppoa – tee sinä työtäsi samalla kun Vianor tekee työtään.

Vianor -pysäköinti Microkadulla – avaa tästä aluekartta

Vianor- pysäköinti Viestikadulla – avaa tästä pysäköintitalon kartta