Koodikouluhanke etenee

Uutiset

Koodikouluhankkeen valmistelutyö jatkuu ja koulun perustamispäätös tehdään tulevina kuukausina. Koulun suunnitteluun ja yhteistyöhön on mahdollista osallistua muidenkin. Otamme kaikki kiinnostuneet yritykset sekä muut tahot mukaan.

Mikäli osallistuminen kiinnostaa, ota yhteyttä yhteisöpäällikköömme Karolina Puntaseen: karolina.puntanen@novapolis.fi.

Koodikouluhanke on herättänyt paljon kiinnostusta ja pidimme maanantaina 24.10. avoimen keskustelun yksityisen koodikoulun perustamisesta Itä-Suomeen. Paikan päälle sekä etäyhteyksien päähän saimme runsaasti aiheesta kiinnostuneita osallistujia.

Tilaisuuden alussa toimitusjohtajamme Anssi Lehikoinen sekä varatoimitusjohtajamme ja viestintä- sekä kehitysjohtajamme Silja Huhtiniemi kertoivat aloitteestamme hankkeelle, miten sitä on valmisteltu yhdessä alueen veturiyritysten kanssa ja millaisilla edellytyksillä perustaminen olisi mahdollista.

Potentiaalisen Viron Kood/Jõhvin kumppanikoulun edustajat kertoivat kokemuksiaan koulusta sekä kuinka yhteistyö avaisi mahdollisuuksia myös kansainvälisen ekosysteemin rakentumiselle.

Puheenvuorossa oli myös Johanna Haapakorva Talentree Oy:ltä, jossa hän kertoi Talentreen roolista olla toteuttamassa selvityshanketta yhdessä kanssamme. Selvityshanke on toteutettu Etelä-Savon ELY-keskuksen ESR-tuella.

Lisäksi kuulimme alueemme yritysten Ponssen, Normetin, Tietoevryn sekä Osuma Henkilöstöpalveluiden edustajien kiinnostuksesta olla mukana koulun perustamisessa.

Koodikoulu