Asiakkaidemme kokemuksia Sisäpiiri PRO:sta

Uutiset

Sisäpiiri referenssi.

Asiakkaidemme kokemuksia:
Hankintayhteisö mahdollistaa helppoutta, kustannussäästöjä ja laatua

KPY Novapolis lanseerasi tänä syksynä uutena palveluna Sisäpiiri PRO:n. Palvelu mahdollistaa KPY Novapoliksen vuokralaisille valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia hankinnoista, jotka koskettavat lähes kaikkia yrityksiä.

Sisäpiiri PRO toteutetaan yhteistyössä CapMan Procurement Services CaPS Oy:n kanssa. CaPS keskittää jäsenyritystensä ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankintoja ja saavuttaa siten merkittäviä säästöjä ja etuja.

Palvelu on saanut kiinnostuneen vastaanoton ja lukuisat yritykset ovat päässeet jo hyödyntämään sopimuksia.

”Otimme palvelun käyttöömme, koska laskimme, että se tuo meille lähes väistämättä säästöjä. Meidän liiketoiminnassamme esimerkiksi matkailusta syntyy merkittävästi kuluja, joita saamme Sisäpiiri PRO:n avulla alemmas. Lisäksi ennakoimme, että voimme saada välittömiä etuja ainakin puhelinoperaattoreista, tietokoneista, toimistotarvikkeista ja jatkossa työterveyshuollosta”, Aurealis Oy:n toimitusjohtaja Juha Yrjänheikki kertoo.

Yrjänheikki arvostaa kustannussäästöjen lisäksi palvelun helppoutta ja sen mahdollistamia aikasäästöjä: ”Lukuisten pienten hankintojen tekemiseen menee omana työnä yllättävän paljon aikaa. Nyt meillä on hinnat ja toimittajat valmiina ja voimme käyttää hankinnoilta säästyvän ajan liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin asioihin.”

Sisäpiiri PRO referenssi.

Voimatelille selviä säästöjä sekä uusia yhteistyökumppaneita hankintayhteisömme kautta

KPY-konserniin kuuluva Voimatel Oy on hyödyntänyt nyt noin vuoden ajan vastaavaa CaPS:n ylläpitämää hankintapalvelua. Lähes 900 henkilöä työllistävällä yrityksellä on iso volyymi, hankintaan keskittyneet ammattilaiset ja kyky panostaa kilpailutukseen. Siitä huolimatta Voimatel on saanut selviä säästöjä sekä uusia yhteistyökumppaneita CaPS:n hankintapalvelun kautta.

”Hankintapalvelu keskittyy ei-strategisiin hankintoihin, joiden kilpailuttaminen vie yksittäiseltä yritykseltä paljon aikaa. Voimme keskittyä kaikkein kriittisimpiin strategisiin hankintoihin, kun tiedämme, että hankintapalvelun kautta saamme varmasti kilpailukykyiset sopimusehdot laadukkailta toimittajilta”, Voimatel Oy:n hankintajohtaja Kari Kangas kertoo.

Edullisten hintojen ohella hyötyä luovat pitkät maksuehdot ja toimittajien vastuullisuusraportointi. ”Hankintapalvelu luo joukkovoimaa. Myös toimittajat panostavat palveluun, kun tietävät kuinka tärkeä jokainen asiakkuus osana hankintayhteisöä on. On iso lisäarvo, että jokaisella toimittajalla on nimetty yhteyshenkilö, johon voimme helposti olla yhteydessä”, Kangas päättää.

Sisäpiiri PRO kuva

Sisäpiiri PRO:n tarjonta kasvaa

Lanseerasimme syksyllä Novapoliksen oman hankintayhteisön Sisäpiiri PRO:n, joka mahdollistaa asiakkaillemme valmiiksi kilpailutetut sopimukset ja laadukkaat hankinnat. Avauksen jälkeen palvelu on täydentynyt nopeasti. Uudet sopimuskumppanimme tarjoavat helppoutta ja kustannustehokkuutta esimerkiksi toimistokalustamisessa, it-tarvikkeissa ja kopiokoneissa.

Tarjonta kasvaa entisestään loppuvuoden aikana. ”Lähiaikoina avaamme asiakkaillemme valmiiksi kilpailutetut sopimukset ainakin työterveyteen, mielen hyvinvointiin, työvaatteisiin, kahvikoneisiin ja painotuotteisiin ”, KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi kertoo.

Useat asiakkaamme hyödyntävät jo Sisäpiiri-palveluita. Lue lisää ja ota valmiiksi neuvotellut edut käyttöösi: www.novapolis.fi/palvelut/sisapiiri-palvelut.

2021 loppuun mennessä laadittu vuosisopimus -20%.

Haluatko Sisäpiiri PRO palvelun käyttöösi ja tehdä kustannussäästöjä? Asiakaspäällikkömme kertovat mielellään lisää ja laativat sinulle sopimuksen.

Ota yhteyttä ja tee sopimus