Novapoliksen kevät/kesä 2024 -tapahtumat on julkaistu!

Uutiset

Novapoliksen syyskautta värittävät ja vauhdittavat monenlaiset tapahtumat. Tutut ja suositut Novapolis Sport Clubit ja Novapolis Iltapäiväkerhot jatkuvat uusin lajein ja aihein.

Novapolis Aamu -tilaisuuksissa kuullaan jälleen mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista ja Aamu-tilaisuuksia tullaan järjestämään kevät/kesäkaudella aiempaa useammin.

Kevätjuhla -tilaisuudessa juhlistetaan CoWorkin synttäreitä ja fiilistellään tulevaa vappua. Puhujaksi saapuu todellinen improvisaation ammattilainen, pitkän linjan näyttelijä ja puhuja Jaana Saarinen.

Kevätjuhlan ilmoittautuminen avataan myöhemmin, seuraa uutiskirjeitämme ja someamme!

Mukaansa tempaavassa ja inspiroivassa puheenvuorossa keskitytään vaikuttavaan esiintymiseen ja vuorovaikutustaitoihin. Vauhtia saavaat esiintymisjännityksen lieventäminen, tilan ottaminen, läsnäolon vahvuus sekä puheitten ja presentaatioiden kirkastaminen.

Lisäksi ohjelmassa nähdään YLE:n Naurun tasapainosta, Nelosen Stand up!:sta sekä Noin Viikon Studio -ohjelmista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan stand up -show.

Myös suositut verkostolounaat jatkuvat keväällä.

Ilmoittautuminen tammi-maaliskuun tapahtumiin on nyt avattu! Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtumakalenteriin

 

Kysely asiakkaillemme tapahtumistamme

Kysely asiakkaillemme tapahtumistamme

Novapoliksella on tänäkin vuonna järjestetty monenlaista tapahtumaa, joihin saapui runsaasti osallistujia. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Nyt toivoisimmekin saavamme palautetta ja kehitysideoita tapahtumiimme liittyen. Mitä ajatuksia esimerkiksi sporttiklubimme ja iltapäiväkerhomme herättävät? Oletko osallistunut tapahtumiimme? Mitä ideoita tai toiveita sinulla olisi tulevien tapahtumiemme suhteen?

Saamamme palaute ja kehitysideat auttavat meitä kehittämään tapahtumatoimintaamme entistä paremmaksi ja tehdä asiakaskokemuksestasi vielä toimivamman ja miellyttävämmän. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa tapahtumiemme kehittämiseen.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin. Kaikki palaute on meille tärkeää – kiitos kun vastaat!

Vastaa kyselyyn