Novapoliksen kokoustilamaailmaa uudistetaan

Uutiset

Olo -elämysneukkari

Työ- ja kokoustiloilta vaaditaan toimivuuden lisäksi myös hyvää tunnelmaa ja viihtyvyyttä. Työpaikalle tullaan monesti nimenomaan kohtaamisia varten, siksi uudistamme lähes kaikkia kokoustilojamme.

Ensimmäiset uudistukset toteutetaan Microkadun M-osalle, CoWork -tilan viereisiin kokoustiloihin. Isoimman muutoksen kokee Origo Studio, josta luodaan elämyksellinen ja lempeän tunnelman omaava kokoustila, jonka puitteet soveltuvat erityisesti pidempiin tiimi- ja suunnittelupäiviin tai vaikkapa hallituksen kokouksiin.

Origo Studion nimi vaihtuu ja remontin jälkeen kokoustila tunnetaan nimellä Olo.
Myös viereiset Desi, Sentti sekä Milli kokevat uudistuksen uuden sisustuksen ja nimien myötä. Jatkossa nämä kulkevat nimillä Sisu, Tarmo ja Pilke.

Olon, Sisun, Tarmon ja Pilkkeen suunnittelusta vastaa Suunnittelutoimisto Hiili & Timantti.
Erityisesti Olon suunnittelussa on otettu huomioon vehreys ja luonnonläheisyys värimaailman sekä materiaalien muodossa. Monipuolisten kokouspisteiden lisäksi tunnelmaa tuovat puuelementit ja oikeat kasvit.

CoWork -tilan viereisten kokoustilojen remontti alkaa pian ja udistetut tilamme Olo, Tarmo, Pilke ja Sisu valmistuvat vuodenvaihteen jälkeen. Remontin toteuttaa Rakennusliike Konttinen Oy

Remontin ajaksi Origo Studio muuttaa väistötiloihin. Remontin valmistuttua Olo -kokoustila tulee toimimaan myös studiona, joten Origo Studion tarjoamat palvelut tulevat säilymään ennallaan, uusitussa ympäristössä. Tarjolla on siis erinomainen tila erilaisille webinaareille ja hybriditilaisuuksille.

Remontin jälkeen Origo Studion nimi on Olo Studio.

Ensi vuoden aikana tulemme hieman kevyemmin uudistamaan myös muita kokoustilojamme Micro- ja Viestikadulla. Uudistukset toteutetaan vaiheittain ja niistä tiedotetaan erikseen.

Olo -elämysneukkari Olo -elämysneukkari