Asiakastarina: Monetra

Uutiset

Muuntautumiskyvyllä mahdollisuuksia

”Monetra-konserni tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita kuntasektorille noin 900 asiantuntijan toimesta. Konsernilla on alueyhtiöt Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Monetra Pohjois-Savolla on KPY Novapoliksessa n. 1400 m2:n suuruiset toimitilat, joissa työskentelee n. 100 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa.

Uusien toimitilojen suunnittelussa huomioitiin alusta alkaen yrityksemme tarpeet. Koska toimintamme on vahvassa kasvussa, tarvitsemme toimitilat, joita voidaan helposti muunnella liiketoiminnan tarpeiden mukaan ja joiden kapasiteettia voidaan joustavasti kasvattaa nykyisten seinien sisällä. Toimitilamme ovat viihtyisät ja tukevat asiantuntijoiden työtä sekä mahdollistavat erilaiset työskentelytavat ja monimuotoisen yhteistyön asiakkaiden kanssa.

Selkeää lisäarvoa tuovat verkostoitumismahdollisuudet muiden yritysten kanssa KPY Novapoliksen dynaamisessa ympäristössä. Korkeakouluista saamme jatkuvasti uusia harjoittelijoita, joita olemmekin rekrytoineet asiantuntijatehtäviin meillä suoritetun harjoittelujakson jälkeen.

Monetralaiset työskentelevät monityötiloissa, joissa on hiljaista tilaa ja erikokoisia neuvottelu-ja ryhmätyöskentelytiloja erilaisia työtehtäviä varten. Valoisan avotilan hiljaisuus on onnistuneiden materiaalivalintojen ansiosta yllättänyt meidät positiivisesti. Meillä on viihtyisä työkahvio, jossa syödään lounasta, käydään kahvilla ja jossa voi pitää myös asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia suurellekin joukolle.

Uudet toimitilat ovat parantaneet yhteistyötä sekä tiedonkulkua henkilöstön keskuudessa. Akustiset ratkaisut sekä työergonomian huomioivat kalusteet ovat vaikuttaneet positiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Lounasravintoloiden ruoka ja palvelu on hyvää, ja henkilöstömme käykin ruokailemassa lounasravintoloissa aiempaa enemmän. Olemme viihtyneet täällä erinomaisesti.”

Satu Keskitalo-Makkonen 
Toimitusjohtaja, varatuomari
Monetra Pohjois-Savo
www.monetra.fi