Yhteisöllinen työympäristömme laajenee – CoWork myös Viestikadulle

Uutiset

Viestikadun CoWork-havainnekuva
Havainnekuva. Kuva: Aare Visuals/ Titi Reijonen ja Iida Aalto.

Rakennamme Viestikadun tornitaloon yhteisöllisen CoWork-työympäristön. Uudistuksessa Ravintola Antell HighWayn tilat muutetaan työtila- ja ravintolaympäristöksi. Muutos on jatkumoa vuonna 2022 Microkadulla toteutetulle CoWork-investoinnille.

Syksyllä 2023 valmistuvaan kokonaisuuteen tulee työhön sopivia pisteitä, tapahtumalava, yhteisöllisiä kohtauspaikkoja sekä äänieristettyjä vetäytymistiloja erilaisia tapaamisia ja etäpalavereita varten.  Samalla Viestikadun kokoustiloja uudistetaan panostamalla tilojen viihtyvyyteen, toiminnallisuuteen sekä monikäyttöisyyteen.

”Teimme viime vuonna merkittävän panostuksen yhteisölliseen työympäristöön Microkadulla. Jaettavat työtilat ovat tarjonneet lisää joustavuutta kasvaville yrityksille ja lisänneet Microkadun vetovoimaisuutta. Monet uudet asiakkaamme ovat hakeutuneet CoWork-ympäristön läheisyyteen. CoWork on paikka, johon on ollut helppo tulla ja kohdata muita.  Yhteisöllisyyttä ja työpäiväkokemusta parantaaksemme tahdomme mahdollistaa samanlaisen kokemuksen myös Viestikadulla,” kertoo KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen.

Uuden CoWork-ympäristön suunnittelusta vastaa kuopiolainen suunnittelutoimisto Aare Visuals/ Titi Reijonen ja Iida Aalto. Muutostyöt alkavat alustavan arvion mukaan elokuun puolessa välissä. Työt pyritään järjestämään niin, että niistä on mahdollisimman vähän häiriötä. Ravintola on suljettuna remontin ajan. Tiedotamme aiheesta enemmän myöhemmin.

CoWork-työympäristöt jatkossa maksuttomia Novapoliksen vuokralaisasiakkaille

Cowork on osa Novapoliksen laajaa palveluvalikoimaa, johon sisältyy myös muun muassa erilaisia tapahtumia, harrastamismahdollisuuksia ja kokouspalveluja. KPY Novapoliksen vuokralaiset voivat elokuusta alkaen hyödyntää yhteisöllisiä työtiloja maksutta.

Yhteisöllisiä työympäristöjä ovat tervetulleita käyttämään kaikki, myös Novapoliksen ulkopuolelta. CoWorkin voi ottaa käyttöön sitä varten kehitetyn Novapolis CoWork -applikaation kautta.  Applikaatiosta voi hankkia päivä- ja kuukausipasseja. Passien ostajat voivat syksystä lähtien työskennellä Microkadun sekä Viestikadun CoWork-työympäristöissä samalla hinnalla.

”Tahdomme tarjota asiakkaillemme lisää joustavia ja yhteisöllisiä ratkaisuja työn muutokseen. CoWork edistää entisestään Novapoliksen ekosysteemin sekä toimitilaratkaisujen monipuolisuutta ja skaalautuvuutta asiakastarpeiden mukaan,” kertoo KPY Novapoliksen myyntijohtaja Jukka Turunen.

Meillä vuokralaisena ja haluat ottaa CoWorkin käyttöönne?

Palveluasiantuntijaamme Oona Utriainen auttaa ja opastaa mielellään palvelun käyttöönotossa sekä vastailee mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ota yhteyttä: oona.utriainen@novapolis.fi tai puh. 040 624 5410.

Lisätietoja:
Anssi Lehikoinen, toimitusjohtaja
puh. 050 328 2648
anssi.lehikoinen@novapolis.fi 

Lue lisää CoWorkista

Viestikadun CoWork-havainnekuva Viestikadun CoWork-havainnekuva Viestikadun CoWork-havainnekuva. Viestikadun CoWork-havainnekuva Viestikadun CoWork-havainnekuva
Havainnekuvia. Kuvat: Aare Visuals/ Titi Reijonen ja Iida Aalto.