Kokousvarausjärjestelmän muutos 2.1.2024 alkaen

Uutiset

Kokoustila Into

Novapoliksen kokoustilojen hallinnointi ja varaaminen tullaan siirtämään uuteen Novapolis-nimiseen alustaan 2.1.2024 alkaen. Varausohjelma Taitori jää samaan aikaan pois käytöstä. Samalla Novapolis-alustalla on myös CoWork-palveluiden hallinnointi, eli tällä muutoksella keskitämme CoWork- ja kokouspalveluiden hallinnan kätevästi samaan paikkaan.

Novapolis-alustalla voi myös tarkkailla tulevia tapahtumiamme sekä esimerkiksi verkostoitua muiden käyttäjien kanssa keskustelupalstan ja yksityisviestien avulla.

Taitori-varausohjelmassa olleet tunnukset eivät siirry suurimmalta osin automaattisesti Novapolis-alustalle. Paljon kokoustiloja varaaville luomme tunnukset valmiiksi, jotta saamme 1.1.2024 jälkeiset jo tehdyt tilavaraukset kätevästi tehtyä Novapolis-alustaan. Tulevaisuuden tilavaraukset siirretään siis toimestamme automaattisesti Taitorista Novapolis-alustalle, eikä tämä vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Novapolis-alustalla yrityksellä tulee olla nimettynä pääkäyttäjä, ja pääkäyttäjän tulee jakaa Novapolis-alustan yrityskohtaista rekisteröitymislinkkiä eteenpäin yrityksen työntekijöille. Jäseneksi ei siis kannata liittyä suoraan Novapolis-alustan pääsivulta, vaan ensirekisteröityminen tulee tehdä tämän yrityskohtaisen linkin kautta. Pääkäyttäjä voi myös hallinnoida muiden yrityksen käyttäjien varausoikeuksia. Pääkäyttäjiin tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse asian tiimoilta, ja samassa viestissä saa yrityskohtaisen rekisteröitymislinkin. Yritykset, jotka ovat ottaneet veloituksettoman CoWorkin käyttöönsä, ovat saaneet jo aikaisemmin rekisteröitymislinkin.

Tilojen varaaminen toimii helposti ja kätevästi myös sovelluksella! Sovelluskaupoista voi ladata Novapolis -nimisen sovelluksen, ja samat toiminnot mm. tilavarauksiin löytyvät applikaatiosta.

Järjestämme heti tammikuussa koulutustuokioita Teamsin välityksellä Novapolis-alustan käyttöön liittyen. Koulutukset ovat:

  • 4.1.2024 klo 9:00-10:00
  • 5.1.2024 klo 9:00-10:00
  • 9.1.2024 klo 9:00-10:00

Voit ilmoittautua haluamaasi koulutustuokioon laittamalla viestin asiasta osoitteeseen kokous@novapolis.fi. Tarvittaessa järjestämme mielellämme lisää koulutustuokioita, myös kasvotusten.

Lisätietoja muutokseen liittyen: Saija Kankkunen, saija.kankkunen@novapolis.fi, puh. 040 088 2410