KPY Novapoliksen konsepti laajenee Siilinjärvelle

Uutiset

Toimitilapalveluiden rautainen ammattialainen ja Kuopion markkinajohtaja KPY Novapolis Oy laajentaa konseptinsa Siilinjärvelle. Osuuskunta KPY:n omistama toimistokiinteistö Lentokapteeni Siilinjärven Toivalassa siirtyy osaksi Novapolista heinäkuun alusta alkaen.

Nykyisin Novapolis toimii Kuopion Savilahdessa Micro- ja Viestikatujen kampuksilla. Lentokapteeniin tulee vaiheittain tarjolle Savilahdesta tutut Novapoliksen kattavat toimitilapalvelut. ”Asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa, kun me huolehdimme tasokkaasta työskentely-ympäristöstä”, KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Hannu Eronen kertoo.

”Lentokapteenista saamme portfolioomme ympäristövastuullisen kiinteistön. Seinien 180 aurinkopaneelia tuottavat aurinkosähköä vuosittain jopa 40.000 kilowattituntia. Talossa on myös vapaajäähdytysratkaisu, joka on Suomen ensimmäisiä tässä mittakaavassa. Maakylmä on lähes täysin uudistuva ja ympäristöystävällinen energiamuoto”, Eronen iloitsee.

Hän painottaa ympäristövastuullisuuden olevan keskeistä KPY Novapolikselle, jonka uusimmat tilat Savilahdessa ovat saaneet kansainvälisesti arvostetun LEED Gold ympäristösertifikaatin. ”Haluamme tarjota ratkaisuja vastuullisia toimitilaratkaisuja hakeville asiakkaille. Lentokapteeni sopii erinomaisesti tähän kokonaisuuteen”, Eronen toteaa.

Lentokapteeni tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Vuonna 2011 valmistuneessa toimistokiinteistössä työskentelee noin 200 henkilöä. Isoimpia vuokralaisia ovat energia-alalla toimiva Savon Voima Oyj ja sähkö- ja tietoverkkopalvelujen tuottaja Voimatel Oy.

”Vaikka toimitilojen käyttöaste on jo nyt erittäin hyvällä tasolla, tavoitteenamme on ilman muuta avata kampusta uusille asiakkaille. Lentokapteeni sijaitsee erinomaisten yhteyksien varrella ysitien varressa ja lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Kuopion keskustaan ajaa vartissa”, Eronen painottaa.

”Alueen profiili eroaa selvästi Savilahdesta, mikä luo meille mahdollisuuden palvella uudenlaisia asiakasryhmiä. Lentokapteenin ympärillä on kasvupotentiaalia omaava teollisuusalue ja Karjalan lennosto toimii liki naapurissa. Tilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi teollisille toimijoille, infra-, energia- ja ilmailualojen yrityksille sekä ylipäänsä hyviä logistisia yhteyksiä tarvitseville” Eronen pohtii.

Sekä Lentokapteenin että Novapoliksen kokonaisuudessaan omistava Osuuskunta KPY kommentoi kyseessä olevan luonteva siirto. ”Saamme Novapoliksen osaamisen ja toimivat palvelukonseptit Lentokapteenin asiakkaiden käyttöön. Integraatio luo mahdollisuuksia myös kustannustehokkuudelle”, Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapoliksen hallitusten puheenjohtaja Tarja Tikkanen taustoittaa.

Lisätietoa:

Hannu Eronen: hannu.eronen@novapolis.fi / p. 0407540576

Tarja Tikkanen: tarja.tikkanen@kpy.fi / p. 0400185926