Digitalisoitu pysäköintijärjestelmä on otettu käyttöön kampuksillamme

Uutiset

Pysäköintikuva

Digitalisoitu pysäköintijärjestelmä on otettu käyttöön pysäköintitaloissamme. Järjestelmä perustuu automaattiseen rekisterikilven tunnistukseen kameratunnistimella.

Sisään- ja ulosajojen yhteydessä olevista puomeista on myös luovuttu, joka sujuvoittaa liikennettä molemmilla kampuksilla.

Myös lyhytaikainen pysäköinti pysäköintitaloihin mobiilisovelluksilla (EasyPark ja Parkman) on nyt mahdollista.

Huomio EasyPark ja Parkman -mobiilisovellusten käyttäjille

Jos sinulla on sopimuspysäköintipaikka (vuosi tai kuukausi) pysäköintitaloissamme ja olet sallinut automaattisen kameratunnistuksen käytön EasyPark tai Parkman -sovelluksista:

• Uusi pysäköintijärjestelmämme tunnistaa, mikäli olet sallinut EasyPark tai Parkman -mobiilisovelluksista automaattisen kameratunnistuksen käytön.

• Tämä tarkoittaa, että sisään ajettaessa järjestelmä aloittaa EasyPark tai Parkman -mobiilisovelluksesta automaattisesti pysäköinnin.

• Tämä tapahtuu vaikka sinulla olisi voimassa oleva pysäköintilupa (vuosi- tai kuukausisopimus).

• Pysäköinnistä ei kuitenkaan muodostu laskua, sillä pysäköintijärjestelmämme lähettää EasyParkiin tai Parkmaniin tiedon pysäköinnin päättymisestä ulosajon jälkeen ja ilmoittaa, että pysäköintitapahtuman hinta on 0 €.

Rekisteritunnusten toimitus

Olemme pyytäneet vuokralaisasiakkaitamme ja sopimusasiakkaitamme ilmoittamaan pysäköintioikeuden omaavien henkilöiden ajoneuvojen rekisteritunnukset.

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on voimassa oleva pysäköintisopimus, mutta et ole saanut informaatiota koskien rekisteritunnusten toimitusta, otathan yhteyttä aulapalveluumme: asiakaspalvelu@novapolis.fi

Pysäköintihinnat ja -ehdot

**********************************************************

A digitalized parking system has been taken to use on our campuses

A digitalized parking system has been taken to use in our parking houses. The system is based on automatic license plate recognition with a camera sensor.

Barriers connected to the entrances and exits of the parking houses have also been removed, streamlining traffic on both campuses.

Short-term parking in parking houses with mobile applications (EasyPark and Parkman) is now also possible.

Important attention for users of EasyPark and Parkman mobile applications

If you have a valid parking contract in our parking houses and you have enabled automatic camera detection from EasyPark or Parkman:

• Our new parking system detects whether you have enabled automatic camera detection on your EasyPark or Parkman application.

• This means that when driving in, the system will automatically start parking from the EasyPark or Parkman mobile app.

• This happens even if you have a valid parking contract (annual or monthly contract).

• However, parking does not result in an invoice, because our parking system sends information to EasyPark or Parkman about the end of parking after exiting and informs that the price of the parking is €0.

Delivery of registration numbers

We have asked our tenant and contract customers to provide vehicle registration numbers for those who have the right to park.

If you or your company has a valid parking contract, but you have not received information regarding the delivery of registration codes, please contact our customer service: asiakaspalvelu@novapolis.fi

Parking prices and terms