Haemme Assistant Controlleria sekä Sisällöntuottajaa

Uutiset

Nainen hymyilee kadulla.

Assistant Controller

Haemme Assistant Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tänne Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja on kokoaikatyötä.

Assistant Controllerina työskentelet taloushallinnon tehtävissä avustaen raportoinnissa ja tiedon analysoinnissa. Tehtävänkuvaasi voi tarvittaessa sisältyä myös talouden tukifunktioiden muita tehtäviä ja pääset kehittämään talouden prosesseja ja ulkoisen laskennan ammattitaitoasi. Toimit KPY Novapolis Oy:n Assistant Controllerina, mutta tarvittaessa ammattitaitoasi voidaan hyödyntää myös KPY Novapolis Oy:n omistavan Osuuskunta KPY:n talousraportoinnissa.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, kuten avustavasta kirjanpidosta. Odotamme sinulta ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja etenkin ulkoisesta laskennasta. Sinulla on kattavasti kirjanpidon ja tilinpäätöksen ymmärrystä sekä taloushallinnon koulutustausta. Tietämys verotuksen perusasioista katsotaan hakijalta selkeäksi positiiviseksi vahvuudeksi. Sinulla on myös sisäisen laskennan osaamista tai ainakin olet kiinnostunut kehittämään itseäsi sisäisen laskennan saralla.

Etsimämme henkilö on itseohjautuva ja järjestelmällinen työssään. Kannat vastuuta, viihdyt numeroiden parissa ja otat haltuusi nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden asiakasyrityksemme innovatiivisessa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja laajentaa vastuitasi. Yksin sinun ei tarvitse onnistua, vaan saat tehtävässäsi esimiehesi tuen ja loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä.

Lisätietoja: Osuma Henkilöstöpalvelut HR-päällikkö Elisa Muukka puh. 050 407 2378, elisa.muukka@ohp.fi tai tehtävän sisältöön liittyen KPY konsernin / KPY Novapolis Oy:n talousjohtaja Jenni Ahava puh. 040 563 6183, jenni.ahava@kpy.fi

Hae työpaikkaa

Sisällöntuottaja

Kesätyöpaikka etsinnässä? Saatat olla etsimämme iloisen asenteen omaava sisällöntuottaja ja asiakaspalvelija!

Haemme sisällöntuottajaa tänne Kuopioon määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2022. Työn aloitus on kesäkuussa ja kesto elokuun puoliväliin saakka.

Tehtävässä pääset ideoimaan ja tuottamaan sosiaaliseen mediaamme monipuolisesti sisältöä Novapoliksen ja Savilahden ajankohtaisista aiheista sekä tapahtumista. Arvostamme ideoivaa otetta tekstisisältöihin sekä innokasta työskentelyotetta. Katsomme eduksi osaamisen valokuvauksesta, videoiden tuotannosta sekä käsittelystä.

Lisäksi pääset aktiivisesti mukaan keväällä avattavan CoWorkin asiakastyöhön.

Tehtävää varten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, vaan etsimämme henkilö on aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja iloisella asenteella varustettu tekijä. Katsomme eduksi markkinoinnin tai viestinnän koulutuksen, alan aiemman työkokemuksen sekä sujuvan englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sisällöntuotannon ja asiakaspalvelun tehtävissä innovatiivisessa ja kehittyvässä organisaatiossamme.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Pondin nettisivujen kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit myös rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja: Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae työpaikkaa