Sisäpiiri PRO -asiakasreferenssi: Envineer Oy

Uutiset

Sisäpiiri PRO -referenssi

Sisäpiiri PRO on KPY Novapoliksen oma hankintayhteisö, joka on täynnä valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia ja laadukkaita hankintoja lakipalveluista ja matkustamisesta toimistotarvikkeisiin.

Sisäpiiri PRO toteutetaan yhteistyössä CapMan Procurement Services CaPS Oy:n kanssa. CaPS keskittää jäsenyritystensä ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankintoja ja saavuttaa siten merkittäviä säästöjä ja etuja.

Asiakkaidemme kokemuksia:

Envineer Oy

”KPY Novapoliksen asiakaspäälliköt esittelivät Sisäpiiri- ja Sisäpiiri PRO -palvelut hyvin ja kattavasti, joka herätti kiinnostuksen. Järkevien sopimusehtojen myötä kynnys kokeilla palvelua oli riittävän matala.

Olemme käyttäneet Sisäpiiri PRO -palvelua mm. auton vuokraukseen ja työvaatteisiin. Uskomme, että olemme saaneet palvelusta myös taloudellista hyötyä vaikka taloudellinen analyysi ei ole vielä valmis”, kertoo Envineer Oy:n toimitusjohtaja Niko Karjalainen.

”Tähänastisen käyttökokemuksen perusteella suosittelemme kaikkia kokeilemaan palvelua. Parhaimman kokonaishyödyn saa irti, kun hoksaa hyödyntää Sisäpiiri PRO -palvelua mahdollisimman kattavasti.

Sisäpiiri -henkilöstöetuohjelmasta on ollut konkreettista hyötyä rekrytointitilanteissa. Envineerin työsuhde-eduista tämä tuntuu olevan se, johon aina pysähdytään.”

Lue lisää Sisäpiiri-palveluista