Asiakastarina: Väre

Uutiset

Nykyaikaiset tilat ja monipuoliset palvelut suosiossa

”Toimipaikan valinnassa meille oli tärkeää, että henkilöstömme käytössä on nykyaikainen ja valoisa monitilatoimisto. Haluamme myös olla muiden yritysten yhteydessä, koska se lisää verkostoitumismahdollisuuksia.

KPY Novapoliksessa arvostamme hyviä kulkuyhteyksiä, erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä erinomaisia aula-, kokous- ja ravintolapalveluja. Lisäksi olemme voineet optimoida tilojemme käytön, sillä täältä on helppo vuokrata tarvittaessa lisätiloja kuten neuvotteluhuoneita.

Henkilöstömme on viihtynyt erinomaisesti, ja olemme kokeneet toimitilat toimiviksi. Myös sijainti on saanut kiitosta. Tänne on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin tai vaikka jalkaisin tai polkupyörällä. Henkilöstömme keskuudessa palveluista suosituimmat ovat lounasravintolat sekä kahvilat.

Novapolis on myös opiskelukampus. Uskon, että voimme hyödyntää oppilaitoksia esimerkiksi kesätyöntekijöiden osalta sekä myös saada apua erilaisiin tutkimuksiin opinnäytetöiden kautta. Pitemmällä tähtäimellä opiskelijoista on varmasti hyötyä myös rekrytointeja silmällä pitäen.”

Kati Huumo
Markkinointipäällikkö
Väre
www.vare.fi