CoWork Kickoff Party – Potkaistaan homma käyntiin!

Uutiset

Henkka Hyppönen

Torstaina 28.4. klo 14.00 alkaen Novapolis CoWork -yhteisötyötila, Microkatu 1 M-osa.

Ilmoittaudu mukaan

Nyt on aika juhlistaa yhdessä Novapolis CoWorkin uusia hienoja tiloja. Löysää kravattia, kippistä kaverin kanssa ja nauti iltapäivän ohjelmasta, jossa mukana Henkka Hyppönen ja LUSH! Cover Band.

Kickoff Party järjestetään CoWorkissa, joka on äskettäin avattu yhteisöllinen työtila KPY Novapoliksessa. CoWorkin tilat sopivat erinomaisesti myös uusien ihmisten kohtaamiseen sekä yhteiseen ajanviettoon.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin (K18). Ilmoittaudu mukaan ja pääset tutustumaan CoWork-tiloihin rennoissa merkeissä keskustelujen ja livemusiikin vauhdittamana. Lupaamme uuden ajan työpäiväkokemuksen, joka tuntuu ilona ja draivina ja näkyy työn tuloksissa.

Tule mukaan CoWork Kickoff Partyyn torstaina 28.4. klo 14.00 alkaen Novapolis CoWorkiin osoitteeseen Microkatu 1 M. Muistathan ilmoittautua mukaan, sillä paikkoja on paljon, mutta rajoitetusti.

Iltapäivän aikana on luvassa:

  • Alkusanat
  • Luova johtaja, kirjailija, puhuja, TV-isäntä ja sarjayrittäjä Henri “Henkka” Hyppönen kertoo meille ajatuksiaan aiheesta “Mitä on olla ihminen tulevaisuuden työelämässä?”.
  • Juhlamusat tarjoaa bilebändi LUSH! Cover Band.
  • Tarjolla pientä purtavaa ja tottakai kuplivaa kippisteltäväksi.
  • Tapahtuma päättyy noin klo 19.00.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautuminen vaaditaan.

Kysy lisää tapahtumasta:
Karolina Puntanen
Yhteisöpäällikkö, CoWorkin tunnelmajohtaja
Puh. 0400 861 381
karolina.puntanen@novapolis.fi