Aina uusi päivä – Novapolis CoWork tuo elämän takaisin työelämään

Uutiset

Tiedätkö sen innostuksen tunteen, kun saavut kiehtovaan ja eloisaan tilaan? Mieti, millaista sellaisessa on tehdä töitä. Kaikki työ ei ole enää paikasta riippuvaista tai lopu tiettyyn kellonlyömään. Siksi voit halutessasi ottaa työt mukaan minne menetkin – luontoretkelle, maailmanympärimatkalle, kotiin tai yllättävään paikkaan. Aina jotain uutta tarjoaa myös Novapolis CoWork, joka vastaa sekä käynnissä olevaan työn muutokseen että vaihtelun ja yhteisön kaipuuseen Kuopiossa.

 

Työpiste ei enää ole piste

Perinteinen tapa tehdä töitä on murroksessa. Vaikka teknologia on vauhdittanut muutosta, on ajatus kytenyt pitkään. Yhä useampi näkee työn tiiviinä osana itseä ja arkea. Emme erottele enää työ- ja arkiminää, vaan määritämme itse miten ja missä teemme työmme. 

2020-luvulla työn ympärille kaivataan eloisuutta ja estetiikkaa. Tekipä töitä missä tahansa, työtilojen tulee olla toimivia, ja ennen kaikkea viihtyisiä. Luonnonvalo, siisteys, kasvit, lämpö ja luonnonläheiset elementit herättelevät luovuutta ja antavat energiaa. Se taas yhdistää ihmisiä huomaamatta. Kun töissä on kivaa, on mieli avoin tutustumaan ihmisiin ympärillä. Näin syntyy yhteisö, joka vain lisää hyvää fiilistä ja antaa työelämälle eteenpäin työntävää voimaa.

Oma rauha ei tarkoita yksinoloa

Työpäivän parhaat puolet yhdistyvät Novapolis CoWorkissa. Nimensä mukaisesti siellä kohdataan ihmisiä, vaihdetaan ajatuksia sekä inspiroidutaan toimivista työtiloista ja herkullisista palveluista. Voit myös työskennellä yksin, mutta ihmisten ympäröimänä. Valitset vain yhteisen tilan tai rauhallisen työpisteen. Lisää vaihtoehtoja tuovat äänieristetyt Meeting Boxit, jotka sopivat pieniin, yksityisiin palavereihin.

KPY Novapolis Cowork


Ole se, jota aikasi seuraa

Kuopion kasvavassa Savilahdessa sijaitseva KPY Novapolis on mukana tukemassa joustavaa hybridityötä ja uudistamassa työpäiväkokemusta. Yhteisön kohtauspaikaksi ja työn murroksen veturiksi on nyt avattu CoWork, jossa vaihtelu, elämykset ja yhteisöllisyys muuttuvat todeksi. 

CoWork edustaa uuden ajan työpäiväkokemusta, jossa arki on ennen kaikkea eloisaa ja eteenpäin työntävää eikä koskaan yksinäistä. Se on sinulle, joka kaipaat työpäivääsi vaihtelua, joustavuutta, eloa (ja tarvittaessa rauhaa), väriä, vehreyttä, estetiikkaa ja hyvää akustiikkaa. Ja jos nautit lounas- ja kahvitauon pienistä kulinaristisista hetkistä, voi olla aika kokeilla jotain uutta.

CoWork on virkistävä vaihtoehto työmatkalaiselle, pendelöijälle tai yksinyrittäjälle. Etenkin pandemian ajettua meitä yksin työskentelyyn, tuo CoWork paljon kaivattua yhteisöllisyyttä kotitoimiston rinnalle tai muuten vain vaihtelua päivään. Sen avulla myös yritykset tarjoavat tekijöilleen monipuolista työnteon mallia. Toisille sopii vaihtaa työympäristöä ajoittain, toiset tykkäävät työskennellä samassa paikassa jatkuvasti. Toisinaan lounas tai iltapäiväkahvit eloisassa ympäristössä tuovat päivään kaivattua inspiraatiota.

Työn uusi aika on alkanut

CoWorkin tilat ovat käytettävissä kustannustehokkaasti kuukausihintaisella passilla tai päiväpassilla. Maltillisen hinnoittelun avulla haluamme helpottaa työn muutosta sekä mahdollistaa joustavan ja monimuotoisen työskentelyn kaikille.

Kuukausipassimme on edullisimmillaan vain alkaen 59 euroa kuussa + alv (kuluttajahinta alk. 73,16 €/kk, sis. alv 24 %). Entistä monipuolisemman työpäiväkokemuksesi tuntihinta on ainoastaan 20 senttiä tunnilta.

Passin ostat helposti CoWork-verkkokaupasta tai sovelluksella. Liity mukaan työn muutokseen ja varaa paikkasi osoitteessa novapolis.fi/cowork

Novapolis CoWork – Aina uusi päivä.

Tutustu CoWork passeihin Osta CoWork passisi

 

AppStore logo

Google Play logo