KPY Novapoliksen tiimi kasvaa yhteisöpäälliköllä

Uutiset

Markkinoinnin ja tapahtumatuotannon ammattilainen Karolina Huuhtanen siirtyy KPY Novapolikseen yhteisöpäälliköksi. Tehtävä on uusi ja liittyy Novapoliksen strategiseen uusiutumiseen.

”Kehitämme Novapoliksesta vilkasta yhteisöä, joka vetää työntekijöitä puoleensa ja mahdollistaa kohtaamiset. Novapoliksen tulee olla ykkösvaihtoehto kasvuhakuisille, verkostoitumista arvostaville yrityksille ja osaajille Kuopiossa. Karolina tuo tiimiin osaamista, verkostoja ja näkemystä yhteisöllisyyttä edistävän tarjonnan kehittämiseen”, KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen kertoo.

Huuhtasen tehtäviin kuuluu yhteisöllisten toimintaympäristöjen, palveluiden ja tapahtumatarjonnan konseptointi ja kehittäminen Novapolis-ympäristöissä. ”Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi uudenlaisia kokous- ja tapahtumaratkaisuja sekä niin sanottuja coworking-tiloja, jotka mahdollistavat työskentelyn jaetuissa toimitiloissa joustavasti oman tarpeen mukaisesti”, uusista palveluista vastaava kehitysjohtaja Silja Huhtiniemi täsmentää. Huuhtanen tulee avainhenkilöksi Huhtiniemen johtamaan tiimiin.

Huuhtanen on koulutukseltaan markkinoinnin ja viestinnän tradenomi. Urallaan hän on työskennellyt mm. Nelonen Medialla radioiden sisältöpäällikkönä vastaten isoista tapahtumista ja promootioista, hotelli-ravintola Ukon yrittäjänä sekä Tahkon tapahtumien kehityspäällikkönä.

Huuhtanen siirtyy Novapolikselle Kuopion alueen kauppakamarista, jossa hän työskentelee projektipäällikkönä. Hän aloittaa työnsä vaiheittain ja siirtyy täysipäiväisesti Novapolikselle joulukuun alkuun mennessä.

”Työssäni on aina ollut olennaista löytää ratkaisuja siihen, miten yhteistyö hyödyttää parhaiten kaikkia osapuolia. Näitä oppeja tulen hyödyntämään Novapolis-ympäristössä. Tähtäimessä on moderni työntekijäkokemus”, Huuhtanen toteaa.