Mailapelikeskuksen padel-kenttä KPY Novapoliksen tiloihin Viestikadulle

Uutiset

Rauhalahdessa toimiva Mailapelikeskus avaa syyskuussa uuden padel-kentän KPY Novapolikseen Viestikadulle.

Uusi padel-kenttä on suunnattu erityisesti Savilahdessa työskenteleville ja opiskeleville. ”Padel on helposti lähestyttävä sosiaalinen peli, joka sopii erinomaisesti osaksi työhyvinvointia, opiskeluelämää ja esimerkiksi yritystapahtumiin”, toimitusjohtaja Sami Vaskiharju Mailapelikeskuksesta kertoo.

Kyseessä on merkittävä uusi avaus ja toiminnan laajennus Mailapelikeskukselle, jolla on ennestään kolme padel-kenttää ja tennis-, sulkapallo- ja squash-kenttiä Kuopion Rauhalahdessa.

”Kiinnostus padelia kohtaan kasvaa hurjaa vauhtia. Meillä on vahva usko, että kysyntää riittää kentälle, joka sijoittuu keskelle työntekijöiden ja opiskelijoiden arkea. Savilahdessa on helppo käydä pelaamassa esimerkiksi työporukalla tai asiakkaiden kanssa. Olemme varmoja, että myös opiskelijat ottavat kentän käyttöönsä”, Vaskiharju taustoittaa.

Uusi kenttä sijoittuu KPY Novapolikseen Viestikadun alkuun osoitteeseen Viestikatu 1 – 3. Samaan kiinteistöön aukeaa syyskuussa myös uusi ravintola King’s Crown Business Lunch. ”Tavoitteenamme on tuoda palvelut käyttäjien keskelle ja siten helpottaa asiakkaidemme arkea. Tästä syntyy Viestikadulle taatusti kiinnostava kokonaisuus, jossa pelaamisen voi yhdistää vaikkapa aamiaiseen tai lounaaseen”, KPY Novapoliksen myyntijohtaja Jukka Turunen kertoo.

KPY Novapoliksessa toimii noin 200 asiakasyritystä- ja yhteisöä ja tiloja käyttää noin 15.000 henkilöä. Asiakkailta on etukäteen kartoitettu kiinnostusta padel-vuoroihin.

”Näyttää siltä, että monilla yrityksillä on kiinnostusta jopa vakivuoroon, kun kenttä on saatavilla työpaikan yhteydessä. On hienoa, että padelin avulla voimme mahdollistaa asiakkaillemme uuden, helpon tavan työhyvinvointiin ja rentoihin kohtaamisiin”, Turunen iloitsee.

Uusi kenttä aukeaa syyskuussa ja palvelee päivittäin klo 6 – 24. ”Viestikadulla kenttä sijoittuu ilmastoituun, jäähdytettyyn tilaan. Tänä kesänä on nähty, mikä lisäarvo jäähdytyksellä on. Se lisää ympärivuotista pelimukavuutta”, Vaskiharju toteaa.

Lisätietoa:
Sami Vaskiharju, Mailapelikeskuksen toimitusjohtaja: 040 046 7966 / sami.vaskiharju@kuopiontenniskeskus.fi

Jukka Turunen, KPY Novapoliksen myyntijohtaja: 040 196 0720 / jukka.turunen@novapolis.fi

Katso myös: https://yle.fi/uutiset/3-12006193