Novapoliksen kevätjuhla johdattelee Vappuun

Uutiset

Kevätjuhla, tuo tuttu perinne kouluajoilta, josta kirmattiin iloisin ja vapain mielin todistusten kanssa kohti edessä häämöttävää kesälomaa. Meidän kevätjuhlamme puolestaan johdattelee eloisan yhteisömme kohti työväenjuhlaa eli Vappua.

Rennossa ja hyvän mielen tapahtumassamme pirskahtelevat niin laseissa poreileva sima kuin ihmisten hersyvä nauru. Hassutella voi kuvausseinän äärellä ja välillä voi käydä kuuntelemassa lavalla tapahtumaa ohjelmaa.

Eihän tämä olisi kevätjuhla, jos ei olisi jotain kotiin vietävääkin. Todistusten sijaan jaamme tapahtumassa hyvän mielen kunniamainintoja. Kuka työkaveri on aurinkoinen, tsemppaaja, somettaja tai innostuja? Onko joku tehnyt jonkun superteon tai hassutellut siten, että ansaitsisi tästä kunniaa. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus ilmiantaa työkaveri jostain teosta tai asiasta ja perustella, miksi juuri hän ansaitsisi kunniamainnan.

Naurua ja iloa ei puutu myöskään tapahtuman esiintyjistä. Improvisaation mestari, pitkän linjan näyttelijä ja puhujaJaana Saarinenantaa käytännön vinkkejä esiintymiseen ja vuorovaikutustaitoihin. Mukaansatempaavassa ja vauhdikkaassa puheenvuorossa vauhtia saavat esiintymisjännityksen lieventäminen, tilan haltuunottaminen, läsnäolon vahvuus sekä puheitten ja presentaatioiden kirkastaminen.

Jaanan jälkeen lisää löylyä kiukaalle heittää ja vatsalihasten kestävyyttä testaa stand up -koomikkoTomi Haustola. Tätä karismaatista, energistä ja mukaansatempaavaa koomikkoa ei tarvitse pelätä. Tomin ilmeikäs ja fyysinenkin esiintyminen on hulvatonta seurattavaa ja framilla ovat hänen havaintonsa, kokemuksensa ja ajatuksensa, jossa pieni koko korvautuu suurella suulla ja aktiivisella liikkeellä. Tomi on tullut monelle tutuksi YLE:n Naurun tasapainosta, Nelosen Stand up!:sta sekä Noin Viikon Studio -ohjelmista.

Onpa ohjelmassa myös lahjakorttien etsintää, kuvauspiste, musiikkia ja tarjoiluita.

Nappaa työkaverisi ja tuttusi mukaan ja tule mukaan kevään hersyvimpään tapahtumaan!

Novapoliksen kevätjuhla keskiviikkona 24.4. klo 13:45-17:00 Microkadun CoWorkissa.

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tilaisuuteen, niin tiedämme varata oikean määrän tarjoiluita.