KPY Novapoliksen tiimi kasvaa markkinointi- ja tapahtumakoordinaattorilla

Uutiset

KPY Novapolikseen markkinointi- ja tapahtumakoordinaattoriksi on valittu Ida Raja-aho, hän aloittaa työnsä 2.8.2021.

KPY:n viestintä- ja kehitysjohtaja Silja Huhtiniemi on mielissään, kun tiimi täydentyy markkinoinnin ja tapahtumatuotannon monipuolisella ammattilaisella.

– Idan tehtäviin kuuluu monipuolisesti markkinoinnin tehtäviä kuten nykyisen liiketoiminnan, uusien palveluiden ja tapahtumien markkinointi sekä digitaalisten kanavien ylläpito ja kehittäminen. Hän osallistuu myös aktiivisesti KPY Novapoliksen tapahtumien järjestämiseen, hän avaa Idan työnkuvaa.

Lisäksi Ida toimii koko organisaation tukena tehden taittotöitä sekä video- ja valokuvakäsittelyä.

Ida siirtyy Novapolikselle kuopiolaisesta Mainos- ja digitoimisto Crealabista, jossa hän työskenteli visuaalisena suunnittelijana. Aiemmin Ida työskennellyt mm. eri artistien tuottajana/managerina sekä keikka- ja festivaalijärjestäjänä. Hän on myös työskennellyt Nelonen Median radioilla apulaistuottajana.

Idalle Novapolis on yrityksenä tuttu, sillä hän ollut vahvasti mukana luomassa sitä visuaalisesti kun Technopoliksesta tuli KPY Novapolis.

– On ollut hienoa seurata Novapoliksen kehittymistä ja nyt on mahtavaa, että pääsen tuomaan oman osaamiseni sen kehittämiseen markkinoinnin, tapahtumien ja viestinnän osilta. Uskon, että monipuolisen taustani ansiosta pystymme jatkossa tarjoamaan entistä enemmän mielenkiintoisia tapahtumia ja palveluita asiakkaillemme, Ida kertoo.