Ainutlaatuinen hankintayhteisö KPY Novapolikseen

Uutiset

Mediatiedote, julkaisuvapaa 15.9.2021 klo 12

Kuopiolainen KPY Novapolis Oy ja CapMan Procurement Services CaPS Oy lanseeraavat yhteistyössä ainutlaatuisen palvelun Sisäpiiri PRO:n. Palvelu mahdollistaa KPY Novapoliksen vuokralaisille valmiiksi kilpailutettuja sopimuksia hankinnoista, jotka koskettavat lähes kaikkia yrityksiä.

”KPY Novapolis on iso toimitilatarjoaja ja yhteisö. Meillä on noin 200 asiakasyritystä ja -organisaatiota ja tiloilla on yli 15.000 käyttäjää. Tämän kokoisen yhteisön hankintamääriä yhdistämällä syntyy selviä kustannussäästöjä. Lisäksi asiakkaamme säästävät aikaansa, kun he pääsevät hyödyntämään huolella kilpailutettuja, laadukkaiden tarjoajien sopimuksia”, KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen kertoo.

Sisäpiiri PRO toteutetaan yhteistyössä CaPS:n kanssa, jonka sata suomalaista eturivin toimittajaa ovat palkinneet jo kuudesti peräkkäin Suomen parhaana hankintaorganisaationa. CaPS keskittää jäsenyritystensä ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankintoja ja saavuttaa siten merkittäviä säästöjä ja etuja. Volyymipohjaisten sopimusten hallinnan taustalla on oma raportointijärjestelmä, joka näyttää käytetyt sopimukset ja potentiaaliset säästöt sekä osittain myös toimittajien hiilidioksidipäästöt. Lisäksi palvelukokonaisuuteen liitetty henkilöstöohjelma tarjoaa alennuksia ja etuja jäsenyritysten henkilöstölle.

”Olemme kehittäneet kasvaville yrityksille suunnattua konseptiamme jo yli kymmenen vuotta ja nyt rakentaneet KPY Novapoliksen asiakkaille kokonaan oman sopimuskokonaisuuden. Tunnemme syvällisesti keskeiset suomalaiset palveluiden ja tavaroiden toimittajat ja heidän vahvuutensa. Toimittajat ovat tarttuneet innolla uuteen yhteistyömahdollisuuteen. Tulemme mahdollistamaan Novapoliksen asiakkaille todella kilpailukykyisen sopimuskannan ja toimittajille uuden kiinnostavan asiakaspohjan”, CaPS:n managing partner Maximilian Marschan kommentoi.

Lanseerausvaiheessa Sisäpiiri PRO tarjoaa valmiita sopimuksia kymmenessä eri kategoriassa mobiililiittymistä hotelliyöpymisiin, toimistotarvikkeista tietokoneisiin ja leasingista lakipalveluihin. Toimittajien valinnassa on kiinnitetty paljon huomiota paitsi kilpailukykyisiin hintoihin, myös vastuullisuuteen, laatuun, toimitusehtoihin ja paikalliseen palvelutarjoamaan. Suuri osa palveluntarjoajista jakaa hankinnoista ympäristöraportteja, jolloin asiakkaat saavat arvokasta tietoa yrityksensä hiilijalanjäljestä sekä muista ympäristötoimista.

Sisäpiiri PRO:n sopimuskanta tulee laajentumaan uusiin kategorioihin jo lähikuukausien aikana.

Uusi avaus toimitilamarkkinalla

KPY Novapoliksella ja CaPS:lla ei ole tiedossa, että vastaavaa palvelua olisi tässä mittaluokassa tarjolla muilla toimitiloja vuokraavilla yrityksillä. Uuteen avaukseen lähdettiin ennakkoluulottomasti kehittäen.

”Koronapandemia on entisestään vauhdittanut työn muutosta. Tämä haastaa toimitilamarkkinaa. Me olemme uineet vastavirtaan vaativassa tilanteessa: pandemian aikana olemme vuokranneet neliöitä enemmän kuin niitä on irtisanottu ja käyttöasteemme on säilynyt tavoitetasolla. Taustalla on paitsi aktiivinen myynti, myös rohkea toiminnan kehittäminen. Kehitämme Novapolista vetovoimaisena yhteisönä, jossa työntekijäkokemus on erinomainen ja asiakkaiden arki helppoa”, Lehikoinen taustoittaa.

Sisäpiiri PRO:n lanseeraus on keskeinen osa Novapoliksen uudistumista: ”Hankintayhteisön avulla pystymme tarjoamaan vuokralaisillemme ihan uudenlaista lisäarvoa, jota yrityksen yksin olisi mahdotonta rakentaa. Tässä ympärillä olevan ison yhteisön merkitys korostuu”, Lehikoinen painottaa.

Lisätietoa:
Anssi Lehikoinen, toimitusjohtaja, KPY Novapolis Oy (anssi.lehikoinen@novapolis.fi / 050 328 2648)

Maximilian Marschan, managing partner, CaPS Oy (maximilian.marschan@capman.com / 050 591 1282)

KPY Novapolis – osaajien kaupunki.

KPY Novapolis on modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä. Meiltä saat kaiken yrityksesi tarpeisiin – joustavat toimitilat, palvelut sekä osaajat. Samalla tulet osaksi eloisaa yhteisöä ja olet mukana rakentamassa alueemme kilpailukykyä ja elinvoimaa.

Kuopion Savilahdessa ja Siilinjärven Toivalassa sijaitsevilla toimitiloilla on jo 200 asiakasyritystä ja -yhteisöä ja 15.000 käyttäjää. KPY Novapolis on osa KPY-konsernia.

www.novapolis.fi

CaPS (CapMan Procurement Services)

CaPS on hankintapalvelu, joka keskittää jäsenyritystensä ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankintoja Suomessa ja Ruotsissa. Kilpailutamme jäsenyritystemme hankinnat ja saavutamme merkittäviä säästöjä ja etuja. CaPS on osa CapMan-konsernia, joka on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli neljän miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Hankinta- ja ostotoiminnan lisäksi palveluliiketoimintaamme kuuluvat varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.