K2 Autopesu palvelee Microkadulla

Uutiset

KPY Novapolis ja K2 Autopesu aloittivat yhteistyön, jonka ansiosta autosi pesettäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Microkadun kampuksellamme toimiva K2 Autopesu on täyden palvelun autopesula, joka tarjoaa palveluita kaikille Novapoliksen alueella työskenteleville ja siellä asioiville. Työt tehdään laadukkasti, joustavasti ja asiakkaat sekä autoyksilöt huomioiden järkihintaan.

K2 Autopesu on toiminut yli kolmen vuoden ajan Kuopion toriparkissa ja nyt palvelu laajenee myöskin Savilahteen ja Novapolikseen.

Autot pestään aina käsin, joka tarkoittaa hellävaraisinta mahdollista pesua autollesi. Pesuun kuuluu esipesu, jossa pestään esipesun liottama karkeampi lika painepesulla. Tämän jälkeen auto pestään huolellisesti vahashampoolla käyttäen puhdasta pesukinnasta. Vanteet pestään erikseen vannepesuaineella. Lopuksi auto huuhdellaan painepesulla huolellisesti ja kuivataan puhaltamalla sekä puhtaalla kuivausliinalla. Ovien ja takaluukun tiivistepinnat kuivataan jäätymisongelmien ehkäisemiseksi.

K2 Autopesu tarjoaa myös autojen sisäpesuja, kiillotuksia, vahauksia, myllytystä ja pinnoitusta (keraaminen tai nano).

Ajan voit varata näppärästi verkossa ajanvarausjärjestelmän kautta: www.k2autopesu.fi/ajanvaraus

Alkuun Microkadun toimipisteessä on tarjolla yleisimmät asiakkaiden käyttämät palvelut. Jos haluamaasi palvelua ei löydy, voit soittaa K2 Autopesun asiakaspalveluun ja tiedustella palvelun saatavuutta Microkadun toimipisteeseen: 040 701 6789

Kuinka tuon / noudan autoni K2 Autopesu Novapolikseen?

Katso ohjeet

Tervetuloa palveltavaksi!