Novapolis Iltapäiväkerho starttaa marraskuussa!

Uutiset

Iltapäiväkerho logo.

Kerhoilu kehittää!

Näin se menee. Silläpä perustimme aikuisten oman IP-kerhon. Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti.

Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Iltapäiväkerho on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Iltapäiväkerhoja on luvassa eri aiheisiin, laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun aihe puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Kerhot käyvät kaikille sukupuolille.

Hinnat vaihtelevat aiheen mukaan ja ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Ilmoittaudu mukaan!

Tulevat kerhot:

Ti 9.11. JouluSwag:n teko, Pioni ja Poimunlehti

Klo 16:30-18:30 King’s Crown Business Lunch, KPY Novapolis

Koska kotioveen olisi kiva laittaa pian kranssi tai muu koriste, tehdään sellainen nyt! JouluSwag eli jouluvihta on kranssin rinnalle noussut uusi trendikäs koriste. Pioni & Poimunlehden ammattitaitoiset ihmiset opastavat meidät sen saloihin. He tuovat tarvikkeet ja esimerkkejä, joiden avulla saat luotua omannäköisen swagin kotiin vietäväksi. Kurssi pidetään King’s Crown Business Lunchissa, Novapoliksella, Viestikatu 1-3. Kerhon hinta on 25€, sisältäen kaikki tarvikkeet.

Ma 22.11. alkaen joulukorttipaja klo 8-16

Itsetehdyt joulukortit luovat joulumieltä! Iltapäiväkerhon joulukorttipaja avataan ma 22.11. Viestikatu 7 aulaan. Tarjolla on kartonkia, glitteriä ja muita korttitarvikkeita sekä helppoja esimerkkejä, joilla puuhata kätevästi omat joulukortit. Paja on avoinna klo 8-16 aina jouluun asti. Maksuton.

Ke 19.1.2022 Kokkikerho

klo 16:30-19:00, Five Start saunatila

Valmistamme ammattikokkien opastuksella herkullisen meksikolaisen illan menun ja nautimme sen! Tämän jälkeen voit huoleti kutsua ystävät kylään ja saat kelpokokin maineen. Hintatiedot ja ilmoittautuminen tarkentuvat pian. Ole kuulolla!

Lisää kerhoja julkistetaan pian!