Novapolis Iltapäiväkerho

Yhteisö

Novapolis iltapäiväkerho logo

Kerhoilu kehittää!

Näin se menee. Silläpä perustimme aikuisten oman IP-kerhon.

Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti.

Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Vietämme tänä vuonna Yhteisöllisyyden teemavuotta, jonka kunniaksi Novapolis Iltapäiväkerhoihimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet.

Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme kerhoilemaan!

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan kerhoon!

Iltapäiväkerhoja on luvassa eri aiheisiin, laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun aihe puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Kerhot käyvät kaikille sukupuolille.

Hinnat vaihtelevat aiheen mukaan. Maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Terveysturvallisuus

Osallistuthan tapahtumiimme vain terveenä!

Tulevat iltapäiväkerhot:

Olemme avanneet ilmoittautumisen kevään kerhoihin.

Ilmoittaudu mukaan

Puukolla vuoleminen.

Ti 18.4. – Puukolla vuoleminen

KPY Novapolis, CoWork klo 16:30-18:30
Microkatu 1 M-osa, 1.krs, 70210 Kuopio

Suunnitellaan ja valmistetaan puisia keittiövälineitä talonpoikien tapaan puukolla vuolemalla Kuopion Muotoiluakatemian järjestämänä.

Kaikki tarvikkeet ja välineistö saadaan järjestäjältä.

Hinta: 25 € / hlö (sis. opetuksen ja välineet)

Maksutapoina käy MobilePay tai tilisiirto.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Akryylivärimaalaus

Ti 9.5. – Maalaus akryyliväreillä

Kokoustila Piko – KPY Novapolis klo 16:30-18:30
Microkatu H-osa, 2. krs, 70210 Kuopio

Maalaamme akryyliväreillä oman ideakuvan pohjalta pienen taulun. Kuopion Muotoiluakatemialta löytyy myös kuvia.

Maalauksen ei tarvitse olla esittävä, sinä olet taitelija ja sudit sinne mitä tahdot. Kerho on toteutettu yhteistyössä Kuopion Muotoiluakatemian kanssa.

Värit ja taulupohjat tulevat järjestäjän kautta. Toki jos sinulla on omia värejä tai vaikkapa oma taulu, jonka päälle haluasit taiteilla lisää, ota mukaan!

Hinta: 25€ / hlö (sis. opastuksen ja välineet)

Maksutapoina käy MobilePay tai tilisiirto.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Villiyrttikuva.

Ke 7.6. – Villiyrttiretki

Puijo tai Neulamäki, klo 17:00-19:00
Lähtöpaikka tarkennetaan myöhemmin.

Kävelyn aikana tutkitaan villikasvien kasvuympäristöjä ja opitaan syötävistä luonnonkasveista. Opit tunnistamaan turvallisesti saatavilla olevia villikasveja, niiden käyttöhistoriaa, ravitsemuksellisia ja terveydellisiä hyötyjä, sekä miten niitä säilötään ympärivuotiseen käyttöön. 

Saat oivalluksia ja reseptiikkaa, miten villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa ja taikoa hemmotteluhetkiä vartalohoitoina vaikka saunan lämpöön. Kävelyn päätteeksi istutaan nauttimaan pieniä hortamaistiaisia ja vastahaudutettua villiyrttijuomaa tuoreista keruutuotteista. 

Mukaan kannattaa ottaa pienet sakset, kori tai paperikassi ja pienempiä paperipusseja, jotta eri kasvit voi pitää erillään.

Hinta: 10€ / hlö 

Maksutapoina käy verkkomaksu.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden kerhoilijan tilallesi.

Kerhopäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään.

Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 0400 861 381 tai karolina.puntanen@novapolis.fi

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai pyydä yhteydenottoa iltapäiväkerhoihin liittyen. Yhteisöpäällikkömme Karolina Puntanen auttaa sinua: puh. 0400 861 381 tai karolina.puntanen@novapolis.fi