Novapolis Iltapäiväkerho

Yhteisö

Novapolis iltapäiväkerho logo

Kerhoilu kehittää!

Näin se menee. Silläpä perustimme aikuisten oman IP-kerhon.

Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti.

Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Kerhot käyvät kaikille sukupuolille.

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan kerhoon!

Hinnat vaihtelevat aiheen mukaan. Maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme kerhoilemaan!

Tulevat iltapäiväkerhot:

Ilmoittaudu mukaan

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi

Ti 12.3.2024 – Teatteri-impropaja

Kuopion kaupunginteatteri klo 17:00-18:00
Niiralankatu 2, 70600 Kuopio

Tervetuloa tutustumaan improvisaation maailmaan Kuopion kaupunginteatterin tiloihin!

Impropajassa rentoudutaan, paneudutaan erilaisiin improvisaation harjoituksiin, heittäydytään ja pidetään yhdessä hauskaa.

Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvita, päälle vain mukavat ja rennot vaatteet, joissa on hyvä liikkua ja mukaan vesipullo sekä avointa mieltä.

Työpajan ohjaa teatterin yleisötyöntekijä ja näyttelijä Kaisa Ritola (TeM).

Hinta: 28 € / hlö

Maksu pankkikortilla tai käteisellä.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Ke 10.4.2024 – Sisustuskerho

Novapolis CoWork Viestikatu klo 16:30-18:30
Viestikatu 7, 1.krs, 70600 Kuopio

Tuntuuko kotisi sisustuksen fengshui olevan pielessä ja kamppailetko jonkun sisustuspulman kanssa? Tuntuvatko verhot vääränlaisilta, kaipaisiko seinien sävy muutosta tai tuntuuko, että kotisi sisustuselementit eivät sovi toistensa kanssa yhteen? Iltapäiväkerhossa sukellamme sisustamisen maailmaan Aare Visuals Oy:n sisustusarkkitehti Titi Reijosen johdolla. Titi opastaa meidät sisustussuunnittelun periaatteisiin ja antaa vinkkejä, miten oman tilapulman voisi ratkaista. Pajan aikana luodaan jokaiselle oma sisustuksen moodboard materiaalimalleja hyödyntäen. Moodboardin voit kuvata itsellesi muistoksi / ohjenuoraksi sisustukseen. Voit tuoda mukanasi myös omia materiaalimalleja ja kuvia.Pajaan osallistuvat voivat lähettää etukäteen Titille kuvia valitsemastaan tilasta / sisustuksellisesta pulmasta tai näyttää niitä pajassa. Titi ohjaa ja opastaa ryhmää koko pajan ajan. Mikäli lähetät kuvia ennakkoon, laita otsikoksi 10.4. sisustuspaja ja lähetä sähköposti osoitteeseen: titi@aarevisuals.com.

Kerho pidetään Viestikadun CoWorkissa (sininen tornitalo, ravintola Highway).

Hinta: 15 € / hlö

Maksutapana tilisiirto (tiedot ilmoitetaan osallistujille erikseen).

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Kukkabuffet kuva.

Ke 15.5.2024 – Kukkakimppukurssi

Novapolis CoWork, Viestikatu klo 16:30-18:00
Viestikatu 7, 1.krs, 70600 Kuopio

Pioni & Poimunlehti opastaa meidät kukkakimppujen ja sidontatekniikoiden saloihin. Kimppukurssilla voit kerätä oman kimppusi kukat mielesi mukaan tarjolla olevista kauden kukista.

Kerho pidetään Viestikadun CoWorkissa (sininen tornitalo, ravintola Highway).

Hinta: 32 € / hlö

Maksu paikan päällä Mobile Paylla, käteisellä (tasaraha) tai tilisiirrolla.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Nettisivut

Ke 4.6.2024 – Korupaja

Taito Shop klo 17:00-19:30
Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio

Tervetuloa luomaan persoonalliset korvakorut ja/tai avaimenperä Taito Shopin ohjeistamana!

Alkoholimusteella värjätyt vanerikorutTyöpajassa maalataan koivuvanerisia korunosia, joita on useaa kokoa ja monia eri muotoja. Värien kanssa voit hullutella mielin määrin tai pitäytyä harmonisessa väripaletissa. Koristeeksi voi sipaista hippusen kultaa tai hopeaa vanerikorun pintaan. Kurssin lopuksi valmiiksi maalatut osat kootaan koruiksi. Metallisia korunosia on kaulakoruihin ja korvakoruihin.

Nahkainen avaimenperäTyöpajassa valmistetaan oma nahkainen avaimenperä leveästä nahkanauhasta. Nauhaan voi kirjoittaa/lyödä kirjainmeistejä ja vasaraa käyttäen itselle mieluisan tekstin, jolloin avaimenperästä saa persoonallisen. Vaalea nauha tummuu ja patinoituu kauniisti käytössä.

Hinta: 

Avaimenperä: 20 €, sis. ohjauksen ja yhden avaimenperän, lisäkappaleet 8 €.

Korvakorut: 22 €, sis. ohjauksen ja yhden korvisparin, lisäkappaleet alkaen 10 €.

Maksutapoina käyvät pankkikortti, käteinen ja kulttuuriedut (epassi, smartum, edenred, virike, eazybeak).

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Nettisivut

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden kerhoilijan tilallesi.

Kerhopäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään.

Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi

Ota yhteyttä

Kysy lisää iltapäiväkerhoistamme ja lajeista markkinointi- ja tapahtumakoordinaattoriltamme Ida Raja-aholta. Hän auttaa sinua mielellään: puh. 040 707 2816 tai ida.raja-aho@novapolis.fi

Ida Raja-aho