Erja Lyytinen on the Roof – ainutlaatuinen keikka KPY Novapoliksen katolla

Uutiset

Maailmanluokan musiikkia, huikeita maisemia ja ainutlaatuista fiilistä tuotetaan suoraan Novapoliksen huipulta, kun blueskuningatar Erja Lyytinen striimaa uniikin keikkansa Microkadun tornin katolta lauantaina 27.6. klo 18.00.

KPY Novapolis on ylpeästi mukana yhteistyössä mahdollistamassa Savon ja Savilahden esittäytymistä maailman bluesystäville. Erja kertoo keikasta seuraavasti:

Ideamme lähti siitä, että haluamme tuoda elämyksiä ja korostaa kotimaan merkityksellisyyttä, etenkin näinä poikkeuksellisina aikoina, jolloin matkustaminen on rajoitettua. Haluamme tarjota katsojille, kuopiolaisille, suomalaisille ja faneillemme maailmanlaajuisesti mahdollisuuden todistaa huikeaa live-keikkaamme upeista puitteista suoraan Savon sydämestä. Turvallisesti, innostavasti, kansakuntaa eheyttävästi ja etenkin paikallista yrittäjyyttä tukien.

Olemme innoissamme siitä, että KPY Novapolis tarttui ideaamme ja pääsemme hyödyntämään näin erikoista lokaatiota keikalle. Samalla voimme esitellä Kuopion uutta rakennuskantaa, maisemia, sekä tuoda esille Kuopion yrittäjiä ja yrittäjyyttä. Keikan pääyhteistyökumppanina toimii Kuopion kaupunki ja keikka tulee olemaan tarjolla ilmaisena ympäri maailman useissa eri alustoissa. Lähtökohtaisesti striimillä tulee olemaan seuraajia kymmeniä tuhansia maailmanlaajuisesti.

Lisätietoa keikasta löytyy Erja Lyytisen nettisivuilta www.erjalyytinen.com ja lisäksi päivitämme tietoja säännöllisesti Erjan Facebook-sivuille https://www.facebook.com/erjalyytinen/.

Tervetuloa ruutujen ääreen nauttimaan musiikista ja harvinaisesta mahdollisuudesta nähdä Savilahti suoraan tornin huipulta.