Auntie Goes Novapolis

Uutiset

Uusi hyvinvoinnin palvelu KPY Novapoliksen asiakkaille

KPY Novapolis aloittaa yhteistyön kotimaisen Auntien kanssa, joka tarjoaa matalan kynnyksen ratkaisuja tökkivään arkeen. Auntie on tarkoitettu ennaltaehkäisemään jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin haasteita, eli estämään arkisten haasteiden eskaloitumista kriiseiksi. Ote on valmennuksellinen ja käytännönläheinen.

Auntien kätevistä paketeista löytyy apua monenlaisiin arjen haasteisiin, kuten stressiin, motivaation puutteeseen, ylisuorittamiseen, muutoksen käsittelyyn ja etätyöarjen haasteisiin.

”Novapoliksen ytimessä on hyvä työpäiväkokemus. Korona-aikana henkisen jaksamisen haasteet ovat korostuneet ja yritykset etsivät hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme käteviä ja laadukkaita työkaluja, joilla henkilöstön hyvinvointiin voi panostaa”, KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi avaa Auntie-yhteistyön taustoja.

Käytännössä kyseessä on täysin digitaalinen palvelukokonaisuus. Palvelua hyödyntävän yrityksen henkilöstö valitsee kukin omaan tilanteeseensa parhaiten sopivan paketin. Jokainen paketti sisältää viisi henkilökohtaista, tietoturvallista videotapaamista Auntie-ammattilaisen kanssa. Lähtökohtaisesti 45 minuutin videotapaamiset ovat kerran viikossa viiden viikon ajan. Palvelu on saatavilla 20 eri kielellä, joten ratkaisu sopii mainiosti myös kansainväliselle työyhteisölle.

” Palvelu on tarkoitettu organisaatioille, jotka näkevät henkilöstönsä henkisen hyvinvoinnin tärkeäksi. Auntie-ammattilaiset ovat kaikki koulutettuja mielenhuollon ammattilaisia. Joukossa on psykologeja, lyhytterapeutteja ja ratkaisukeskeisiä terapeutteja. Tulokset ovat mitattavissa ja käyttäjäkokemukset ovat erinomaisia”, Auntien toimitusjohtaja Mervi Lamminen kertoo. Hän korostaa, että kaikki tapaamiset ovat 100% luottamuksellisia.

KPY Novapoliksen asiakasyritykset saavat palvelun käyttöönsä joustavasti ilman aloitusmaksua. Paketeista laskutetaan toteutuneen käytön mukaan 520 € + alv. / paketti. Edun hyödyntäminen edellyttää, että yritys ottaa palvelun käyttöönsä KPY Novapoliksen kautta.

Lue lisää Auntien palveluista: Auntien palveluesite

Lisätietoa: Asiakaspäällikkösi KPY Novapoliksessa tai Silja Huhtiniemi (silja.huhtiniemi@novapolis.fi / 0504120559)