Anssi Lehikoinen Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n toimitusjohtajaksi

Uutiset

Novapoliksen omistaja Osuuskunta KPY kasvaa tulevaisuuteen KPY Novapolis-ympäristöä kehittämällä. Keskiössä ovat moderni työntekijäkokemus, kumppanuudet ja ekosysteemien kehittäminen. Kyseessä on KPY:n suuri strateginen muutos, jonka tarkoituksena on varmistaa liiketoiminnan kannattavuus pitkälle tulevaisuuteen.

Uuden strategian toteutusta siirtyy Osuuskunta KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n uutena toimitusjohtajana luotsaamaan Anssi Lehikoinen.   Hän on toiminut KPY-konsernissa hallituksen varapuheenjohtajana sekä Enfo Oyj:n hallituksen puheenjohtajana. Lehikoinen on myös Numcore Oy:n ja Rocsole Oy:n perustaja, mukana lukuisissa yhtiöissä sekä työskennellyt työelämäprofessorina Itä-Suomen yliopistossa.

Mittavan työuran Savilahden kasvattamiseksi tehnyt KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Hannu Eronen jatkaa projektiluontoisissa tehtävissä KPY Novapoliksessa vuoden loppuun saakka.

Uusia palveluita vahvan liiketoiminnan rinnalle

“Visiomme on olla Itä-Suomen luotetuin omistaja ja liiketoimintojen kehittäjä. Tulemme avautumaan uudella tavalla kumppanuuksien ja ekosysteemien rakentajaksi. Uudistumisen keskiössä ovat Novapolis-ympäristöt”, kertoo osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen.

KPY Novapolis on 12 000 osaajan yhteisö, josta on tarkoitus kehittää yksi Itä-Suomen menestyksen draivereista, modernin työnteon alusta ja vilkas yhteisö, johon osaajat ja yritykset haluavat liittyä.

Anssi Lehikoinen toteaa, että uusi strategia mahdollistaa aidon ekosysteemin, jossa KPY voi olla auttamassa yhteyksissä kansainvälisiin toimijoihin ja rahoittajiin sekä osallistua potentiaalisimpien yritysten omistusjärjestelyihin.

“Novapoliksen nykyinen konsepti on ollut jo pitkään vahva ja liiketoiminta kannattavaa. Toimintaympäristössä on kuitenkin isoja muutostekijöitä, kuten työn muutos, ympäristövastuullisuus, pandemiauhka ja kilpailun kiristyminen. Jotta säilytämme kilpailukykymme muuttuvassa tilanteessa, alamme rohkeasti kehittää uusia palveluita Novapoliksen ympärille”, tänään 3.8. tehtävässään aloittava Lehikoinen painottaa.

Uusien palveluiden ytimessä on moderni työntekijäkokemus ja ratkaisuja tuodaan tarjolle yhdessä  kumppaneiden kanssa. Uusien palveluiden kehittämisestä vastaa kehitysjohtaja Silja Huhtiniemi.

Lue lisää KPY:n kotisivuilta