Novapolis Sport Club

Yhteisö

Novapolis Sport Club logo

Hiki jalostaa!

Näin se menee. Silläpä perustimme oikein jalostusclubin. Novapolis Sport Club tarjoaa hikeä kokeilevissa merkeissä, erilaisten lajien parissa, joissa myös hymyily on tervetullutta. Nimi viittaa urheiluseuraan, koska aikuisenakin on kiva olla seuran jäsen ja pukeutua väreihin.

Se, kuinka ”urheilijoita” me kuitenkaan olemme, on toinen kysymys. Kyllä tässä on nyt enemmän kyse siitä, että lähdetään porukalla nauttimaan elämästä eri lajien parissa. Tärkeintä ei ole olla nopein ja voimakkain, hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti. Joka lajiin tulee mukaan oikea coach, joka valottaa lajin saloja.

Vietämme tänä vuonna Yhteisöllisyyden teemavuotta, jonka kunniaksi Novapolis Sport Clubeihimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet.

Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme sporttaamaan!

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan lajiin, vain 10 € / kerta*.

* Muutamassa lajissa poikkeava hinnoittelu. Katso hinnat tarkemmin lajikohtaisesti.

Järjestämme Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Lajit käyvät kaikille kuntotasosta tai sukupuolesta riippumatta.

Sporttikerrat maksavat 10 € / kerta (joissain lajeissa saattaa olla poikkeava hinnoittelu). Osassa pystyy käyttämään liikuntaseteleitä, osassa puhuu käteinen tai pankkikortti. Maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Terveysturvallisuus

Osallistuthan tapahtumiimme vain terveenä!

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: 0400 861 381 tai karolina.puntanen@novapolis.fi

Tulevat sporttiklubit:

Olemme avanneet ilmoittautumisen kevään lajeihin.

Ilmoittaudu mukaan

Sport Club tanssikuva.

Ke 1.3. – Tanssitunti / Latin Synchro

Dance Flow Kuopio klo 17:00-18:00
Väliköntie 4, 70150 Kuopio (Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKE)

Asiakaskyselyn toivetunti! Sport Clubissa sukelletaan Latin Synchron maailmaan ja lattaritanssin alkeet meille pitää Harri Kokkonen.

Tunti järjestetään yhteistyössä Kuopio Tanssi ja Soi tapahtuman kanssa!

Latin Synchro -tunnille tanssitaan latinalaistansseja ilman paria, yksintanssina. Tanssit pohjautuvat latinalaistanssien tanssitekniikoihin. Tämä tunti sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille ja se monipuolistaa sekä tukee loistavasti muita lajeja.

Latin Synchro on loistava harrastus myös heille, jotka haaveilevat vakio- ja latinalaistanssin aloittamisesta, mutta paria ei tunnu löytyvän. Tanssiessa harjoitellaan mm. kuvioiden tekniikkaa, vartalon käyttöä ja musiikin tulkintaa. Tavoitteena liikunnan ilo ja monipuolisuus. Tunneilla opeteltavina tansseina on mm. samba, cha-cha, rumba, jive ja paso doble.

Sisäliikuntavaatteet ja lenkkarit ovat oiva varusteisto.

Hinta: 10 € / hlö

Maksu paikan päällä. Maksuna käteinen (tasaraha), e-Passi, Smartum, Edenred, Eazybreak

Kuopio Tanssii ja Soi logo

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

eKarting

Ke 29.3. – eKarting

Motorsport Kuopio, klo 17:00-18:00
Siikaranta 3a, 70620 Kuopio

Sporttiklubissa päästään autourheilun makuun eKartingin parissa! Motorsport Kuopiosta löytyy litiumioniakuilla toimivat edistyksellistä tekniikkaa käyttävät upeat eKarting autot.

Autoista löytyy esim. boost -nappi, turvavyöt ja ledivalot. Autojen tehoja voidaan säätää kauko-ohjaimella ja ne ovat kevyitä ohjata, joten ajaminen onnistuu mukavammin myös aloittelijoille.

Saavuthan paikalle klo viimeistään klo 16:40.

Hinta: 19 € / hlö

Maksu paikan päällä. Maksuvälineiksi käyvät kortti, käteinen sekä Smartum, Edenred, ePassi, Tyky-setelit ja Eazybreak.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Ke 19.4. – Lentopallo

Kalevalan koulu, klo 16:00-17:00
Pohjantie 2, 70500 Kuopio

Pääsemme tutustumaan lentopallon hienouksiin Savo Volleyn valmennuksessa!  Legendaarinen Antti Siltala näyttää miten sitä palloa lyödään. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ota mukaasi innokasta mieltä.

Vaatetukseksi suosittelemme joustavia sisäliikuntavaatteita.

Hinta: 10 € / hlö

Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Ilmajoogakuva.

Ti 16.5. – Ilmajooga

Pole Center Kuopio, klo 16:30-17:30
Puusepänkatu 5 C 1, 70100 Kuopio

Ilmajoogan alkeet! Ilmajooga sopii kaikille, jotka haluavat rauhoittaa mieltä sekä rentouttaa ja vahvistaa kehoa. Ilmajooga on harjoitusmuoto, jossa joogasta tutut asanat toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksella voidaan parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä vaikuttaa mielen rauhoittumiseen.

Liina tukee ja hieroo kehoa eri liikkeissä sekä helpottaa tai haastaa tuttuja lattia-asanoita. Liinalla saadaan avattua kehoa myös erilaisissa riipunnoissa. Tunnilla useita liikkeitä on mahdollista tehdä myös lattialla ilman liinaa.

Mukaan kannattaa varata rennot ihonmyötäiset vaatteet ja kainalot peittävän paidan. Liinojen rikkoontumisriskin vuoksi päällä ei saa olla koruja tai muita teräviä yksityiskohtia. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaan.

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tunti toteutetaan, jos osallistujia on min. 6 hlöä.

Hinta: 12 € / hlö

Maksu paikan päällä. Maksuvälineiksi käyvät kortti, käteinen ja liikuntaedut.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin, pysy kuulolla!

Nettisivut

Nuori mies pelaamassa pesäpalloa.

To 1.6. – Pesäpallo

Puijon pesäpallostadion, klo 17:00-19:00
Puijonlaaksontie 14, 70200 Kuopio

Huippusuosittu pesis clubimme pidetään juuri uusitulla alustalla Puijon pesisstadionilla. Puijon Pesis ohjeistaa jälleen sporttiklubilaisiamme pesiksen saloihin.

Saamme Puijon Pesikseltä kaikki varusteet lainaan. Jos sinulla on omia, niin ota vain mukaan.

Vaatetukseksi suosittelemme säänmukaisia, joustavia, ulkoiluun sopivia vaatteita.

Hinta: 10 € / hlö

Maksu paikan päällä. Maksuvälineiksi käyvät kortti, käteinen ja digitaaliset liikuntasetelit.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin, pysy kuulolla!

Nettisivut

Ke 14.6. – Golf

Tarina Golf, klo 17:00-19:00
Tarinagolfintie 19, 71800 Siilinjärvi

Golf Pro Janne Eskolan johdolla nautimme golfista Tarina Golfin greenillä ja rangella. Pääset tutustumaan golfiin lajina sekä oppimaan oikeanlaisen lyöntitaktiikan ja opit, mikä merkitys erilaisella mailalla pelaamiseen on.

Kokeneemmat voivat hioa lyöntitaktiikkaa Jannen opastuksella.

Vaatetukseksi suosittelemme säänmukaisia, siistejä ja joustavia ulkourheiluvaatteita. Ei farkkuja.

Mailoja saa lainaksi Tarina Golfilta.

Hinta: 10 € / hlö (sis. välineet)

Maksetaan Caddie Masterille paikan päällä. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja liikuntaraha (Smartum, ePassi, Edenred).

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin, pysy kuulolla!

Nettisivut

Graafisia elementtejä.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään.

Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: 0400 861 381 tai karolina.puntanen@novapolis.fi

Ota yhteyttä

Kysy lisää sporttiklubistamme ja lajeista yhteisöpäälliköltämme Karolina Puntanen. Hän auttaa sinua mielellään: puh. 0400 861 381 tai karolina.puntanen@novapolis.fi