Novapolis Sport Club

Yhteisö

Novapolis Sport Club logo

Hiki jalostaa!

Näin se menee. Silläpä perustimme oikein jalostusclubin. Novapolis Sport Club tarjoaa hikeä kokeilevissa merkeissä, erilaisten lajien parissa, joissa myös hymyily on tervetullutta. Nimi viittaa urheiluseuraan, koska aikuisenakin on kiva olla seuran jäsen ja pukeutua väreihin.

Se, kuinka ”urheilijoita” me kuitenkaan olemme, on toinen kysymys. Kyllä tässä on nyt enemmän kyse siitä, että lähdetään porukalla nauttimaan elämästä eri lajien parissa. Tärkeintä ei ole olla nopein ja voimakkain, hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti. Joka lajiin tulee mukaan oikea coach, joka valottaa lajin saloja.

Clubi on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan lajiin, vain 10 € / kerta

Järjestämme Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Lajit käyvät sekä naisille että miehille.

Sporttikerrat maksavat 10 € / kerta, osassa pystyy käyttämään liikuntaseteleitä, osassa puhuu käteinen. Maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, 20 nopeinta ilmoittautujaa / laji mahtuu mukaan.

Turvallisuuslinjauksemme livetapahtumiimme on, että olet terve ja sinulla on kaksi rokotusta tai olet sairastanut koronan, olet tervetullut mukaan.

Nopeimmat 40 ilmoittautujaa saavat maksutta teknisen Novapolis Sport Club paidan!

Ilmoittaudu mukaan

Nuori mies pelaamassa pesäpalloa.

Ke 15.9. Pesäpallo

Pesäpallostadion, klo 16:30-18:00

Puijon Pesiksen pitämät treenit. Omia välineitä saa tuoda halutessaan, lainavälineitä löytyy myös jokaiselle. Pukeutuminen sään mukaan.

Ke 29.9. Padel

Mailapelikeskuksen Novapolis-kenttä,
4 hlön vuorot alkaen klo 8, 9, 15, 16 ja 17.

Kuopion Mailapelikeskus avaa Novapolikselle oman padel-kentän syyskuun aikana. Tule testaamaan tätä hittilajia valmentajan opastuksella. Valitse taso ja buukkaa itsellesi tunti. Lainavälineitä tarjolla. Shortsit/verkkarit/legginssit, T-paita sekä lenkkarit on hyvä varustus. Jokaiselle tunnille otetaan neljä pelaajaa. Alkuun käydään tekniikkaa läpi ja lopuksi pelataan.

Jääkiekkojoukkue KalPan logo.

Ti 12.10. KalPan porrastreenit

Olvi Areenalla, klo 16:30-18:00

Tämä porrasharjoite on matalan kynnyksen kokeilu, joka ei edellytä osallistujalta huippukuntoa. Tämä sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Parasta tässä on se, että voit mennä ihan omaan tahtiin juuri sellaista vauhtia, mikä sinulle sopii parhaiten. Porrasharjoitteesta vastaa KalPan fysiikkavalmentaja Jussi Huttunen. Sisältönä alkuun kevyt lämmittely ja harjoitteena porrasharjoite. Samalla voidaan haastatella Jussia, mitä on odotettavissa tulevalla kaudella 🙂  Shortsit/verkkarit, T-paita, lenkkarit.

Ihmiset joogaamassa.

Ke 27.10. Jooga

Novapolis, Kuntokeskus Energy,
klo 16:30-17:30

Kuntosali Energyn vetämä jooga Novapoliksen Microkadun tiloissa. Rauhallinen lajitutustuminen. Joogakokemusta ei vaadita. Ota oma matto mukaan! Lainamattojakin on. Verkkarit, sukat.

Nainen seinäkiipeilee.

Ke 10.11. Kiipeily

Kuopion kiipeilykeskus Voema, klo 16:30-18:00

Ohjattu kiipeilytuokio, joka sisältää köysi- ja boulderkiipeilyä osallistujien toiveiden mukaisesti. Joustavat vaatteet. Maksu sisältää kiipeilykengät lainaan.

Ihmisiä hyppimässä trampoliinilla.

Ke 24.11. Tramppatreeni

Kuntokeskus Huippu, klo 16:30-17:30

Valmistaudu treeniin, joka pistää hymyn huulille! Tunti kehittää tasapainoa, aerobista kuntoa ja keskivartalon syviä lihaksia. Musiikki soi, syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa.

Tramppatreeni on treeni, joka sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Jokainen hyppii tunnin aikana omalla trampalla jolloin treeniä voi kukin soveltaa itselleen sopivaksi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella.

Ota tunnille mukaan juomapullo sekä pitävät sukat. Hyppysukkia myytävänä myös Huippu Centerin vastaanotossa.

Hohtokeilahalli.

Ke 8.12. Keilaus

Keilakukko, torin alla, klo 16:30-18:00

Keilauksen Suomen Mestari Joonas Jehkinen näyttää miten keilapallo liikkuu, kun oikein osaa ja paljastaa parhaat vinkit. Mikä vain joustava vaatetus kelpaa. Keilakengät lainataan hallilta.

Graafisia elementtejä.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan 10 €.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.

Novapolis Sport Club kuva.

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan lajiin

vain 10 € / kerta

Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai pyydä yhteydenottoa sporttiklubiin liittyen.
Yhteisöpäällikkömme Karolina Huuhtanen auttaa sinua.
Puh. 0400 861 381 / karolina.huuhtanen@novapolis.fi