Asiakastarina: Studio Amilia

Uutiset

Studio Amilia tuli asiakkaiden luokse

Studio Amilian tarjoaa parturi-kampaamo- ja kosmetologipalveluja koko perheelle. Ensimmäinen toimipiste perustettiin Vuorelaan vuonna 2016. Vuorelassa asiakkaina on käynyt paljon Novapoliksen kiinteistöissä työskenteleviä, joten toisen toimipisteen avaaminen Viestikadulle Kuopioon oli luontevaa. Koska kyseessä oli uusi rakennus pääsi omistaja Milja Antikainen itse suunnittelemaan liikkeen tilat tornitalon toiseen kerrokseen.

Kiinteistössä työskentelevien on helppo tulla Amiliaan vaikka keskellä päivää, ja kauempaakin tuleville Novapoliksen alue tarjoaa hyvät pysäköintimahdollisuudet. Amilian omalle väelle puolestaan hyvä lounasravintola työpaikan lähellä on iso etu.

Studio Amiliassa huolehditaan hyvästä hygieniasta ja lisäksi asiakkaan toiveesta henkilökunta voi käyttää kasvomaskeja. Asiakkaalla on myös mahdollisuus varata aika siten, ettei paikalla ole muita. Studio Amiliaan on turvallista tulla!

Studio Amilian löydät osoitteesta Viestikatu 7 A. Ajanvaraus netissä tai soittamalla. Studio Amiliaa kannattaa seurata myös somessa.

Studio Amilian omistaja Milja Antikainen

Milja Antikainen
omistaja
Studio Amilia
www.studioamilia.fi