CoWork mainoskuva.

Mikä CoWork?
Aina joustava työympäristö.

CoWork on nimensä mukaisesti yhteisöllinen työtila, jossa voit työskennellä rauhallisesti yksin tai yhdessä muiden kanssa. Se toimii lisänä toimistollesi, kun tarvitset tilaa ja rauhaa tai haluat inspiroitua ympäristöstäsi.

CoWorkissamme on rauhallisia työpisteitä, hiljaisen työn tila, äänieristettyjä Meeting Boxeja pieniin tai isoihin palavereihin sekä yhteisöllisiä ja eloisia kohtauspaikkoja.

CoWorkissamme olemme kiinnittäneet huomiota ergonomiaan ja tekniikkaan, jotka helpottavat työskentelyäsi. Esimerkiksi hiljaisen työn tilassamme on näytöt, hiiret ja näppäimistöt jokaisella työskentelypisteellä.

Työn uusi aika alkaa kun CoWorkimme aukeaa Microkadun kampuksellemme alkuvuodesta 2022. Varaa paikkasi nyt!

Tee ennakkovaraus

 

Miksi CoWork?
Aina uusia kokemuksia.

Työ muuttuu vauhdilla ja hybridityö on päivän sana. Entistä useammat haluavat valita työympäristönsä elämäntilanteen, työtehtävien tai päivän fiiliksen mukaan.  Se voi olla toimisto, etätyöpiste tai vaikkapa viihtyisä ja yhteisöllinen, jaettava CoWork-työympäristö.

Haluamme olla mahdollistamassa joustavaa hybridityötä Kuopiossa. Siihen tarjoaa ainulaatuiset puitteet alkuvuonna 2022 avautuva CoWorkimme, jossa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota monipuolisuuteen, viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

Samassa ympäristössä voit näppärästi työskennellä rauhassa sekä kohdata muita, ihan kuinka sinulle parhaiten sopii. CoWork luo sinulle entistä monipuolisemman työpäiväkokemuksen keskellä eloisaa yhteisöä.

Yhteisöllinen CoWorkimme tuo piristävää vaihtelua kotitoimistolle, työmatkalaiselle, pendelöijälle, yksinyrittäjälle tai muuten vaan vaihtelunhaluiselle.

CoWork mainoskuva.

Ole mukana, kun työn uusi aika alkaa

Haluamme, että CoWorkistamme muodostuu kutsuva yhteisö, johon on helppoa tulla mukaan. Siksi tilat ovat käytettävissä erittäin kustannustehokkaasti.

Voit valita joko kuukaushintaisen passin tai virkistäytyä CoWorkissamme päivä kerrallaan päiväpassilla.

Haluamme tehdä CoWork-passien ostamisesta ja Meeting Boxien varauksesta helppoa. Tätä varten otamme käyttöön oman applikaation. Se on käytettävissäsi alkuvuodesta 2022, jolloin myös passien ostomahdollisuus sekä Meeting Boxien varaus avautuu.

Voit kuitenkin viereisellä lomakkeella kertoa kiinnostuksesi CoWorkia kohtaan sekä varata paikkasi alkuvuonna 2022 aukeavaan CoWorkiimme jo nyt.

 

* Merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoitamme sinulle kun CoWork-passit ovat ostettavissa. Tämän lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään.

CoWork mainoskuva.

Aina edullisesti vaihtelua

CoWorkimme maltillisen hinnoittelun tavoitteena on helpottaa työn muutosta ja mahdollistaa joustava sekä monimuotoinen työskentely kaikille.

Kuukausipassimme on edullisimmillaan vain 59 euroa kuussa +alv. Se eroaa merkittävästi markkinoilla tyypillisesti nähdystä jaettujen työtilojen hinnoittelusta.

Sillä saat viihtyisän ja eloisan työympäristön lisäksi kiinnostavia ihmisiä ympärillesi sekä joustavuutta työllesi kattavien palveluiden äärellä.

Kuukausipassi Extraan kuuluu myös pääsy Sisäpiirihenkilöstöetuohjelmaamme. Sisäpiirin henkilöstöetuohjelma tarjoaa uniikkeja etuja yhteisömme jäsenille. Sisäpiiriläisenä voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Entistä monipuolisemman työpäiväkokemuksesi tuntihinta on vain vain 20 senttiä tunnilta.

Tutustu passeihin ja hinnoitteluun

Aina uusi päivä

Tiedätkö sen innostuksen tunteen, kun saavut kiehtovaan tilaan? Mieti millaista sellaisessa on tehdä töitä. Olemme halunneet panostaa CoWorkissamme myös sen viihtyvyyteen, tunnelmaan ja visuaalisuuteen.

Työtilojen tulee olla toimivia, mutta ennen kaikkea viihtyisiä. 2020-luvulla työn ympärille kaivataan eloisuutta ja estetiikkaa. Luonnonvalon, siisteyden ja hyvän akustiikan lisäksi työtilat herättelevät luovuutta ja yhdistävät ihmisiä. Ennen kaikkea ne toimivat eri tilanteissa – yksin, yhdessä ja yksityisesti.

Olemme halunneet tuoda CoWorkimme sisustukseen valoa, kasveja, lämpöä ja luonnonläheisiä elementtejä kuten esimerkiksi puuta.

CoWorkin Tila- ja sisustussuunnittelusta vastaavat kuopiolaiset Partanen & Lamusuo Oy ja Hiili & Timantti Oy.

 

Mainoskuva.

Aina rauhallinen lounastapaaminen

Ravintola- ja kahvilapalvelut ovat keskeinen osa CoWorkiamme ja haluamme mahdollistaa lounastapaamisten järjestämisen siellä.

Lounastapaamiset ovat tehokas ja mukava tapa tavata asiakkaita rennommissa merkeissä. CoWorkimme moderni ravintola- ja kahvilaympäristö tarjoaa eloisan tapaamisympäristön, jossa kansainvälinen, erilaisia makuja korostava ruoka on keskiössä.

Äänieristetyt Meeting Boxit tarjoavat lounastapaamisille rauhaa ja yksityisyyttä, joka mahdollistaa keskustelun turvallisesti.

CoWorkimme Tastory -ravintolassa koet elämyksellisen lounashetken. Tuoreet, sesonginmukaiset raaka-aineet tuovat raikkautta ja vaihtelevuutta annoksiin.

Hav a Java -kahvilan baristojen loihtimilla erikoiskahveilla nautit inspiroivista hengähdyshetkistä. Kohtaa ihmisiä, vaihda ajatuksia ja uppoudu mielenkiintoisiin keskusteluihin.

Tutustu aiheeseen tarkemmin

CoWorkin Origo Studio

Webinaarit ja digitapahtumat tulevat varmasti olemaan myös jatkossa olennainen osa työpäiväkokemusta ja tärkeitä kokouksia voidaan hoitaa videoyhteyksien äärellä. CoWorkimme Origo Studio mahdollistaa webinaarien ja digitilaisuuksien järjestämisen sekä podcastien nauhoittamisen ketterästi ja vaivattomasti.

Origo Studio on jo nyt käytettävissäsi ja se tarjoaa laadukkaat puitteet digitaaliseen toteutukseen. Lukuiset kaluste- ja taustavaihtoehtomme sopivat monentyyppisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Kun ympäristö ja tekniikka toimivat, voit keskittyä tilaisuutesi sisältöön.

Pyydä tarjous ja tule tutustumiskäynnille!

Tutustu Origo Studioon

CoWork mainoskuva.

Haluatko tietää CoWorkista lisää?

Jäikö jokin asia epäselväksi tai haluatko tietää CoWorkistamme lisää? Yhteisöpäällikkömme Karolina Huuhtanen auttaa sinua ja vastaa mielellään kysymyksiin. Puh. 0400 861 381 / karolina.huuhtanen@novapolis.fi

Haluatko tietää CoWorkista lisää?

Jäikö jokin asia epäselväksi tai haluatko tietää CoWorkistamme lisää? Yhteisöpäällikkömme Karolina auttaa sinua ja vastaa mielellään kysymyksiin.

Karolina Huuhtanen

Karolina Huuhtanen
Puh. 0400 861 381
karolina.huuhtanen@novapolis.fi

* Merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoitamme sinulle kun CoWork-passit ovat ostettavissa. Tämän lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään.