Yhteisövuosi 2023 - Tuo itsesi töihin

Totuus on etäyhteyttä ihmeellisempää. Muistatko miltä tuntuu olla toimistolla? On aika laittaa kotihousut pesuun, sillä työkaverit odottavat!

Meidän mielestämme ihmisissä yhdessä on voimaa. Uskomme, että jokaiselle on tärkeää tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi. Novapoliksella kyse on ympäristöstä, jossa sinun on hyvä olla.

Täällä sinua odottaa aina eloisa yhteisö. Siksi nyt on hyvä aika palata toimistolle ja nauttia työpäivästä ihan tiloissa.

CoWork

Cowork haltuun koko firmalle! 3kk maksuton testijakso varattavissa kaikille asiakasyrityksillemme heinäkuulle 2023 asti.
Tule kokemaan yhteisöllinen CoWork!

Yhteisölounas

Yhteisövuoden tapahtumiimme kuuluu Novapoliksen tarjoamia sparrailulounaita muiden samaa työtä tekevien Novapolislaisten yritysten kanssa.

Tapahtumat

Meidän mielestämme ihmisissä yhdessä on voimaa. Tarjoamme koko vuoden erilaisia tapahtumia, joissa kohdata ihmisiä, innostua ja onnistua tai jopa hikoilla.

Lounaskokous

Meeting Boxit ovat maksutta käytössäsi lounasaikaan. Visioi, ideoi, keskustele – haarukallinen kerrallaan! Nauti ruoasta ja rauhasta yhdessä lounasseurasi kanssa.

Nainen hymyilee CoWorkissa.

3 kuukauden maksuton CoWork -kokeilu

Cowork haltuun koko firmalle! 3 kuukauden maksuton testijakso varattavissa kaikille asiakasyrityksillemme heinäkuulle 2023 asti.

Aloittaa voi koska tahansa tutustumiskierroksen jälkeen. Toivomme, että kierrokselle tulee mahdollisimman moni teidän henkilöstöstä, koska samalla näytetään CoWork apin käyttöä. Tämä helpottaa oppimisprosessia teillä sisäisesti.

Esittelykierros kestää maksimissaan 30 minuuttia ja sisältää myös kahvit.

Ei sitoutumispakkoa testijakson jälkeen. Koskee vain uusia CoWork -asiakkuuksia. Paketti sisältää myös Meeting Box aikaa.

Ilmoittaudu testijaksoon

Tule ideointilounaalle muiden Novapolislaisten kanssa, me tarjoamme!

Yhteisövuoden tapahtumiimme kuuluu sparrailulounaita muiden samaa työtä tekevien Novapolislaisten yritysten kanssa.

Me tarjoamme lounaan, lyhyen alustuksen ja puitteet helpolle keskustelulle päivän polttavista puheenaiheista.

Nämä epäformaalit hetket antavat sinulle mahdollisuuden vaihtaa ajatuksiasi samanhenkisessä porukassa. Samalla kuulet, miten muilla menee ja mitä haasteita sekä oivalluksia on ilmassa!

Mikäli sinun toimenkuvasi mukaista lounsaryhmää ei vielä ole, laita viestiä! Järjestetään sellainen.

Lounasryhmät:

  • HR
  • markkinointi ja viestintä
  • myynti
  • talous
Ilmoittaudu ideointilounaalle

Miehet nauttii auringosta terassilla.

Henri Hyppönen.

Novapolis Happening!

Meidän mielestämme ihmisissä yhdessä on voimaa. Siksi tarjoamme koko vuoden erilaisia tapahtumia, joissa kohdata ihmisiä, innostua ja onnistua tai jopa hikoilla.

Näistä hyväntuulisuuden lähtökohdista tuotamme Novapolis -tapahtumia juuri Sinulle!

Sport Clubissa kokeillaan eri lajeja, joihin ei ehkä muuten tulisi tutustuttua. Iltapäiväkerhoissa kokataan, askarrellaan ja kokeillaan uusia asioita.

Erilaisissa Business -tapahtumissa puhutaan ajankohtaisista aiheista kiinnostavan esiintyjän voimin.

Näiden lisäksi järjestämme toisinaan erilaisia teematempauksia.

Ilmoittaudu mukaan kun aihe puhuttelee sinua.

Yhteisöllisyyden teemavuoden kunniaksi tapahtumiimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet. Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule tapahtumiimme!

Kurkkaa tapahtumakalenteriamme ja ilmoittaudu mukaan

Pidetäänkö lounaskokous?

Lounas on hyvä hetki ideoida, visioida, vaihtaa kuulumisia ja keskustella – haarukallinen kerrallaan. Hyvän ruoan äärellä on helppo tutustua, ylläpitää suhteita ja suunnitella yhteistyökuvioita.

Novapolis CoWorkissa Microkadulla saat herkullisen aterian sekä rauhallisen Meeting Box -kokoustilan käyttöösi vain lounaan hinnalla. Voit olla varma, että kutsu kaupungin kuumimpaan uutuuteen hyväksytään heti.

Lounaskokous rauhoittaa kiireen ja nälän ja yhdessä syömisessä on sitä jotain. Lounas kannustaa rentoon ja avoimeen keskusteluun.

CoWorkin tilat inspiroivat ja antavat lounaskokoukselle toimivat puitteet. Myös heidän, joilla on tiukat aikataulut, täytyy syödä. Nappaa siis täyteen buukattu asiakas lounaalle!

Lue lisää lounaskokouksesta

Lounaskokous Meeting Boxissa.

Kysy lisää yhteisövuodesta

Kysy lisää yhteisövuodesta ja sen sisällöstä yhteisöpäälliköltämme Karolina Puntaselta: karolina.puntanen@novapolis.fi / puh. 0400 861 381