Tapahtumakalenteri

 

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme!

Ilmoita tapahtumastasi: viestinta@novapolis.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Novapolis Sport Club – Tramppatreeni

24.11. klo: 16:30 - 17:30

10€
Ihmisiä hyppimässä trampoliinilla.
Ilmoittaudu mukaan

Valmistaudu treeniin, joka pistää hymyn huulille! Tunti kehittää tasapainoa, aerobista kuntoa ja keskivartalon syviä lihaksia. Musiikki soi, syke nousee, hiki virtaa ja mikä parasta se on hauskaa!

Tramppatreeni on treeni, joka sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Jokainen hyppii tunnin aikana omalla trampalla, jolloin treeniä voi kukin soveltaa itselleen sopivaksi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella.

Ota tunnille mukaan juomapullo sekä pitävät sukat. Hyppysukkia myytävänä myös Huippu Centerin vastaanotossa.

Järjestämme Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Lajit käyvät sekä naisille että miehille.

Clubi on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Peruutusehdot

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan 10 €.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin:
0400 861 381
Sähköposti:
karolina.huuhtanen@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kuntokeskus Huippu
Siikaranta 9 A
Kuopio, 70620 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto