Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Sport Club – Luisteluharjoitus by KalPa

22.2.2022 klo: 17:15 - 18:15

10€
Jääkiekkojoukkue KalPan logo.
Ilmoittaudu mukaan

Jääkiekkojoukkue KalPan logo.

Olvi Areena, klo 17:15-18:15
Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio

Huom! Päivä on tiistai ja kellonaika myöhäisempi.

Sporttiklubilaiset pääsevät luistelemaan liigakaukaloon, kun luisteluareenana toimii KalPan kotihalli Olvi Areena.

KalPan luisteluvalmentaja Sami Kaartinen ohjaa ja opastaa meitä luistelutekniikoiden saloihin. Harjoitus ei vaadi jääkiekko-osaamista. Iloinen ja utelias mieli riittää.

Tarvitset luisteluun sopivat vaatteen sekä omat luistimet (hokkarit tai kaunoluistimet). Kypäriä on lainattavissa hallilta tai voit tuoda omasi. Muita jääkiekkovarusteita ei tarvita.

Hinta: 10 €

Terveysturvallisuus

Turvallisuuslinjauksemme livetapahtumiimme on, että olet tervetullut mukaan, jos olet terve ja sinulla on kaksi rokotusta tai olet sairastanut koronan.

Huomioithan, että Novapolis sekä lajijärjestäjät noudattavat ja seuraavat Pohjois-Savossa voimassa olevaa koronatilannetta sekä koronarajoituksia ja säädöksiä. Tilaisuuksiin voi siksi tulla muutoksia, niitä voidaan joutua siirtämään ja niihin osallistuvilta saatetaan edellyttää koronapassia. Tilaisuuksien suhteen toimitaan aina kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: karolina.puntanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.

Tiedot

Päivämäärä:
22.2.2022
Aika:
17:15 - 18:15
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-sport-club/

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin
0400 861 381
Sähköposti
tapahtumat@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Olvi Areena
Hannes Kolehmaisen katu 4
Kuopio,70110Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto