Tapahtumakalenteri

 

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme!

Ilmoita tapahtumastasi: viestinta@novapolis.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Novapolis Sport Club – Padel

29.9. klo: 08:00 - 18:00

10€
Ilmoittaudu mukaan

Novapolis Sport Clubin lajikokeilussa huippusuosittu padel. Padelia pelataan Mailapelikeskuksen Novapolis-kentällä Viestikadun kampuksellamme.

4 hlön vuorot alkaen klo 8, 9, 15, 16 ja 17.

Kuopion Mailapelikeskus avaa Novapolikselle oman padel-kentän syyskuun aikana. Tule testaamaan tätä hittilajia valmentajan opastuksella.

Valitse taso ja buukkaa itsellesi tunti. Lainavälineitä tarjolla. Shortsit/verkkarit/legginssit, T-paita sekä lenkkarit on hyvä varustus. Jokaiselle tunnille otetaan neljä pelaajaa. Alkuun käydään tekniikkaa läpi ja lopuksi pelataan.

Järjestämme Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Lajit käyvät sekä naisille että miehille.

Clubi on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Peruutusehdot

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan 10 €.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.

Tiedot

Päivämäärä:
29.9.
Aika:
08:00 - 18:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin:
0400 861 381
Sähköposti:
karolina.huuhtanen@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Novapolis-kenttä
Viestikatu 1-3
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0400 861 381
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto