Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Sport Club: Tankotanssi

14.11.2023 klo: 16:30 - 17:30

12€
Ilmoittaudu mukaan

Ti 14.11. Pole Center Kuopio klo 16:30-17:30
Puusepänkatu 5 C 1, 70100 Kuopio

Tunnilla tutustutaan tankotanssin perusteisiin, kuten perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivan paidan, lyhyet shortsit pidempien housujen alle ja pienen pyyhkeen tangon kuivaamista varten. Käsissä ei saa olla näkyviä koruja, eikä vaatteissa teräviä yksityiskohtia.

Vietämme tänä vuonna Yhteisöllisyyden teemavuotta, jonka kunniaksi Novapolis Sport Clubeihimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet. Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme sporttaamaan!

Hinta: 12 € / hlö

Maksutapoina käyvät korttimaksu, käteinen ja liikuntaedut.

Terveysturvallisuus

Osallistuthan tapahtumiimme vain terveenä.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
14.11.2023
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
12€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-sport-club/

Järjestäjät

Kuopio Pole Center
KPY Novapolis Oy

Tapahtumapaikka

Kuopio Pole Center
Puusepänkatu 5 C 1
Kuopio,70100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto