Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Sport Club: Kirkkovenesoutu

21.5. klo: 16:30 - 17:30

5€
Ilmoittaudu mukaan

Ti 21.5.2024, Savisaari klo 16:30-17:30
Savisaari, 70200 Kuopio

Sporttiklubin kevät/kesäkauden uutuuslajina pääsemme kokeilemaan perinteistä kirkkovenesoutua KuHin soutajien ohjaamana! Kirkkoveneessä on 8-14 soutajaa sekä perämies, joka toimii soutureitin suunnanantajana sekä soudun ohjaajana.

KuHin soutajilta perämieheksi hyppää asiantuteva henkilö, joka toimii soudun ohjaajana ja opastaa tekniikkaa.

Kirkkoveneillä on liikuttu jo ammoisina aikoina: kirkkoon soutaen ja sieltä poistullen. Ja jos ihan pitkälle historiaan hyppäämme, niin Viikingit olivat jo soutaneet vähän samanmallisilla veneillä.

Ja jos hyppäämme takaisin tähän päivään, niin Suomessa on kai tätä nykyä noin 400-500 kirkkovenettä. Retkisoutu on kerännyt suosiota – ja mikä ettei, kun tarjolla on luonnosta ja elämästä nauttiminen! Kirkkovenesoudussa tuo yhteinen positiivisuus on tavoitettavissa –  hyvä mieli samassa veneessä samaan tavoitteeseen soutaen.

Nappaa siis kaverisi mukaan ja tulkaa soutamaan!

Hinta: 5 € / hlö 

Maksutapoina käy käteinen (tasaraha), tilisiirto tai ePassi.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden osallistujan tilallesi. Tapahtumaa edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
21.5.
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
5€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-sport-club/

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin
0400 861 381
Sähköposti
tapahtumat@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Savisaari
Savisaari
Kuopio,70200Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto