Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: viestinta@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

Novapolis Sport Club – Juoksukoulu

6.4. klo: 16:30 - 17:30

10€

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin. Ilmoitamme siitä erikseen.

Lähtö KPY Novapoliksen sinisen tornin aulasta, klo 16:30-17:30
Viestikatu 7, 70600 Kuopio

Miten juoksuharrastus kannattaa aloittaa, miten tulisi edetä kunnon noustessa? Miten löydän hyvät lenkkarit juoksemiseen?

Maajoukkuesuunnistaja Hannu Airilan opastuksella perehdytään juoksemisen saloihin Yliopistonrannassa. Katsomme yhdessä askellusta ja hengitystekniikoita ja nautitaan juoksusta.

Vaatetukseksi suosittelemme säänmukaisia, ulkojuoksuun sopivia vaatteita.

Hinta: 10 €

Maksu paikan päällä. Maksuvälineiksi käyvät kortti, käteinen ja digitaaliset liikuntasetelit.

Terveysturvallisuus

Turvallisuuslinjauksemme livetapahtumiimme on, että olet tervetullut mukaan, jos olet terve ja sinulla on kaksi rokotusta tai olet sairastanut koronan.

Huomioithan, että Novapolis sekä lajijärjestäjät noudattavat ja seuraavat Pohjois-Savossa voimassa olevaa koronatilannetta sekä koronarajoituksia ja säädöksiä. Tilaisuuksiin voi siksi tulla muutoksia, niitä voidaan joutua siirtämään ja niihin osallistuvilta saatetaan edellyttää koronapassia. Tilaisuuksien suhteen toimitaan aina kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.

Tiedot

Päivämäärä:
6.4.
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-sport-club/

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin:
0400 861 381
Sähköposti:
karolina.huuhtanen@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

KPY Novapolis Viestikatu 7
Viestikatu 7 A
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
040 718 9415
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto