Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Iltapäiväkerho: Sisustuskerho

10.4. klo: 16:30 - 18:30

15€
Ilmoittaudu mukaan

Ke 10.4.2024, Novapolis CoWork Viestikatu klo 16:30-18:30
Viestikatu 7, 1.krs, 70600 Kuopio

Tuntuuko kotisi sisustuksen fengshui olevan pielessä ja kamppailetko jonkun sisustuspulman kanssa? Tuntuvatko verhot vääränlaisilta, kaipaisiko seinien sävy muutosta tai tuntuuko, että kotisi sisustuselementit eivät sovi toistensa kanssa yhteen? Iltapäiväkerhossa sukellamme sisustamisen maailmaan Aare Visuals Oy:n sisustusarkkitehti Titi Reijosen johdolla. Titi opastaa meidät sisustussuunnittelun periaatteisiin ja antaa vinkkejä, miten oman tilapulman voisi ratkaista. Pajan aikana luodaan jokaiselle oma sisustuksen moodboard materiaalimalleja hyödyntäen. Moodboardin voit kuvata itsellesi muistoksi / ohjenuoraksi sisustukseen. Voit tuoda mukanasi myös omia materiaalimalleja ja kuvia.Pajaan osallistuvat voivat lähettää etukäteen Titille kuvia valitsemastaan tilasta / sisustuksellisesta pulmasta tai näyttää niitä pajassa. Titi ohjaa ja opastaa ryhmää koko pajan ajan. Mikäli lähetät kuvia ennakkoon, laita otsikoksi 10.4. sisustuspaja ja lähetä sähköposti osoitteeseen: titi@aarevisuals.com.

Kerho pidetään Viestikadun CoWorkissa (sininen tornitalo, ravintola Highway).

Hinta: 15 € / hlö

Maksutapana tilisiirto (tiedot ilmoitetaan osallistujille erikseen).

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden osallistujan tilallesi. Tapahtumaa edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
10.4.
Aika:
16:30 - 18:30
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-iltapaivakerho/

Järjestäjä

Aare Visuals
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Novapolis CoWork Viestikatu
Viestikatu 7, 1.krs
Kuopio,Finland region70600Suomi
+ Google Map
Puhelin
0407072816
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto