Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Sport Club: Darts & Biljardi

3.10.2023 klo: 17:00 - 18:30

10€
Ilmoittaudu mukaan

Ti 3.10. Keilakukko Kuopio 17:00-18:30
Puijonkatu 19, 70100 Kuopio

Sporttiklubin darts & biljardi -tunnilla tutustutaan molempien lajien saloihin. Molemmat lajit ovat suosittuja pelejä ja rentoa ajanvietettä porukan kesken ja erityisesti darts on nostanut suosiotaan viime aikoina.

Darts on taitopeli ja urheilulaji jossa heitetään tikkoja tauluun mikä on noin 2,4metrin päässä heittäjästä. Pelissä kaksi heittäjää heittää vuorollaan 3 tikkaa kerrallaan tarkoituksena saada pisteitä mahdollisimman paljon.

Biljardi on myös taito ja urheilulaji jossa palloja lyödään/pussitetaan kepillä veralla päällystetyllä pöydällä. Biljardin eri pelimuotoja on monia esim. 8-pallo, 9-pallo, 10-pallo, straigh pool sekä kaisa.

Sporttiklubissa opimme lajeista oleellisimmat asiat ja säännöt ja harjoittelemme pelaamista. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, joista puolet aloittavat dartsin ja puolet biljardin parissa. Puolessa välissä harjoituksia vaihdamme ryhmiä, joten jokainen pääsee tutustumaan molempiin lajeihin.

Pukeutumiseen riittää rennot ja mukavat vaatteet.

Vietämme tänä vuonna Yhteisöllisyyden teemavuotta, jonka kunniaksi Novapolis Sport Clubeihimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet. Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme sporttaamaan!

Hinta: 10 € / hlö (sis. opetuksen ja välineet)

Maksutapoina käyvät korttimaksu, käteinen ja liikuntaedut.

Terveysturvallisuus

Osallistuthan tapahtumiimme vain terveenä.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
3.10.2023
Aika:
17:00 - 18:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-sport-club/

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin
0400 861 381
Sähköposti
tapahtumat@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Keilakukko Kuopio
Puijonkatu 19
Kuopio,70100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto