Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Sport Club: Pilates (lisätunti!)

5.12.2023 klo: 16:30 - 17:30

10€
Pilates -tapahtumakuva.
Ilmoittaudu mukaan

Pilates -tapahtumakuva.

Ti 5.12. Elements Studio / Kuopion tanssistudio 16:30-17:30
Kauppakeskus Sektorin 4.krs, Puijonkatu 23, 70100 Kuopio

Iloisia uutisia! Koska Ti 12.12. Pilates sai niin suuren suosion, että ilmoittautumiset menivät heti täyteen, olemme saaneet lisätunnin ti 5.12. -päivälle.

Lähde siis rentouttavalla mielellä kohti Itsenäisyyspäivää! 

Pilates on huippuunsa kehittynyt kehonhallintamenetelmä, jonka avulla voit harjoittaa itsellesi vahvan ja tasapainoisen lihaksiston, joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Olet sitten ammatti urheilija, kuntoilun aloittaja tai vammasta kuntoutuja, Pilates tekee liikkumisesta helpompaa, tehokkaampaa ja kivuttomampaa.

Pilates vahvistaa koko kehon lihaksia, mutta erityisesti treeni kohdistuu keskivartaloon, lantion alueeseen ja hartiarenkaaseen. Tavoitteenamme on vahvistaa niin vatsa- kuin selkälihakset selkärangan ympäriltä, aktivoida pakarat toimimaan yhteistyössä keskivartalon kanssa ja parantaa olkapään ja hartian hallintaa suhteessa vartaloon.

Pilatesta treenataan ilman kenkiä ja joustavissa sisäliikuntavaatteissa.

Vietämme tänä vuonna Yhteisöllisyyden teemavuotta, jonka kunniaksi Novapolis Sport Clubeihimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet. Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme sporttaamaan!

Hinta: 10 € / hlö (sis. opetuksen ja välineet)

Maksutapoina käyvät korttimaksu, käteinen ja liikuntaedut.

Terveysturvallisuus

Osallistuthan tapahtumiimme vain terveenä.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
5.12.2023
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Novapolis_Sport_Club_3818

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin
0400 861 381
Sähköposti
tapahtumat@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Elements Studio / Kuopion tanssistudio
Puijonkatu 23
Kuopio,70100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto