Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

Novapolis Sport Club Padelvuoro

29.2. klo: 09:30 - 25.4. klo: 11:00

Vapaa pääsy
Ilmoittaudu mukaan

 

Supported by Mailapelikeskus & Novapolis Sport Club

Torstaisin klo 09:30-11:00 / Novapolis Areena, Viestikatu 1, 1.krs, 70600 Kuopio

Novapoliksen yhteistyö Mailapelikeskuksen kanssa syvenee ja tarjoamme torstaisin klo 09:00-11:30 välilä maksuttomia padelvuoroja Novapoliksen vuokralaisasiakkaille kevät/kesäkaudella 2024!

Kerää työkavereista 4 hengen porukka ja tulkaa yhdessä pelaamaan sekä hakemaan virtaa loppupäivään padelkentältä! Kentälle mahtuu yksi joukkue kerrallaan, joten varaathan kentän ajoissa omalle seurueellesi. Käytäthän tätä etua kohtuudella (1 varaus / hlö / kuukausi), muut huomioiden ja varmistat, että vuoroja jää muillekin halukkaille.

Novapolis Areena -padelkenttä löytyy Viestikadun kampukselta, osoitteesta Viestikatu 1. Kulkuovet padel-kentälle ovat avoinna vuoron aikana, joten et tarvitse sisäänpääsyyn erillistä kulkuavainta. Kentällä on naisille ja miehille omat suihkuilla varustetut pukuhuoneet. Lainamailoja on saatavilla kentän laidalta, mikäli sinulla ei ole omaa mailaa. Huomioithan siisteyden ja siivoat mahdolliset roskasi roskakoriin ja jätät paikat siistiksi seuraaville pelaajille.

Kiinteistön vierestä löytyy reilusti pysäköintitilaa. Huomioithan, että pysäköintiin tarvitsee erillisen kertakäyttöisen padelpysäköintiluvan, joita löydät pöydältä kentän ja pukuhuoneiden vierestä. Lupa on maksuton ja se on voimassa pelivuorosi ajan. Täytä pysäköintilupaan tarvittavat tiedot ja sijoita pysäköintilupa esille ajoneuvosi tuulilasiin, jotta vältyt sakkolapulta.

Ehtoja varaamiseen liittyen:

  • 1 varaus / hlö / kuukausi, jotta vuoroja jää muille halukkaille.
  • Väärinkäytöksistä voimme evätä oikeuden pelaamiseen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kysyttävää? Jos sinulla herää kysyttävää voit olla yhteydessä Henri Kuroseen, puh. 044 033 1293 tai Oona Utriaiseen, puh. 040 624 5410.

Tiedot

Alkaa:
29.2. klo: 09:30
Loppuu:
25.4. klo: 11:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Novapolis_Sport_Club_Padelvuoro_3980

Järjestäjät

KPY Novapolis Oy
Mailapelikeskus

Tapahtumapaikka

Novapolis Viestikatu 1
Viestikatu 1
Kuopio,70600Suomi
+ Google Map
Puhelin
040 176 3340
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto