Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« All Events

  • This event has passed.

Novapolis Sport Club: Ilmajooga

13.6. klo: 17:30 - 18:30

12€
Ilmajoogakuva.
Ilmoittaudu mukaan

Ilmajoogakuva.

Ti 13.6., Pole Center Kuopio klo 17:30-18:30
Puusepänkatu 5 C 1, 70100 Kuopio

Ilmajoogan alkeet! Ilmajooga sopii kaikille, jotka haluavat rauhoittaa mieltä sekä rentouttaa ja vahvistaa kehoa. Ilmajooga on harjoitusmuoto, jossa joogasta tutut asanat toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksella voidaan parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä vaikuttaa mielen rauhoittumiseen.

Liina tukee ja hieroo kehoa eri liikkeissä sekä helpottaa tai haastaa tuttuja lattia-asanoita. Liinalla saadaan avattua kehoa myös erilaisissa riipunnoissa. Tunnilla useita liikkeitä on mahdollista tehdä myös lattialla ilman liinaa.

Mukaan kannattaa varata rennot ihonmyötäiset vaatteet ja kainalot peittävän paidan. Liinojen rikkoontumisriskin vuoksi päällä ei saa olla koruja tai muita teräviä yksityiskohtia. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaan.

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tunti toteutetaan, jos osallistujia on min. 6 hlöä.

Vietämme tänä vuonna Yhteisöllisyyden teemavuotta, jonka kunniaksi Novapolis Sport Clubeihimme voivat osallistua kaikki, eli myös yhteisömme ulkopuoliset jäsenet. Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme sporttaamaan!

Hinta: 12 € / hlö

Maksutapoina käyvät kortti, käteinen, Edenred, ePassi, Smartum sekä EazyBreak.

Terveysturvallisuus

Osallistuthan tapahtumiimme vain terveenä! Seuraamme ja noudatamme Pohjois-Savossa voimassa olevia koronasäädöksiä.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 0400 861 381 tai karolina.puntanen@novapolis.fi

Details

Date:
13.6.
Time:
17:30 - 18:30
Cost:
12€
Event Categories:
,
Website:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-sport-club/

Organizer

KPY Novapolis Oy
Phone
0400 861 381
Email
karolina.puntanen@novapolis.fi
View Organizer Website

Venue

Pole Center Kuopio
Puusepänkatu 5 C 1
Kuopio,70100Suomi
+ Google Map
Phone
040 631 7222
View Venue Website