Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Sport Club: Ilmajooga

23.1. klo: 16:30 - 17:30

12€
Ilmajoogakuva.
Ilmoittaudu mukaan

Ilmajoogakuva.

Ti 23.1.2024, Pole Center Kuopio klo 16:30-17:30
Puusepänkatu 5 C 1, 70100 Kuopio

Ilmajoogan alkeet! Ilmajooga sopii kaikille, jotka haluavat rauhoittaa mieltä sekä rentouttaa ja vahvistaa kehoa. Ilmajooga on harjoitusmuoto, jossa joogasta tutut asanat toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksella voidaan parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä vaikuttaa mielen rauhoittumiseen.

Liina tukee ja hieroo kehoa eri liikkeissä sekä helpottaa tai haastaa tuttuja lattia-asanoita. Liinalla saadaan avattua kehoa myös erilaisissa riipunnoissa. Tunnilla useita liikkeitä on mahdollista tehdä myös lattialla ilman liinaa.

Mukaan kannattaa varata rennot ihonmyötäiset vaatteet ja kainalot peittävän paidan. Liinojen rikkoontumisriskin vuoksi päällä ei saa olla koruja tai muita teräviä yksityiskohtia. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaan.

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tunti toteutetaan, jos osallistujia on min. 6 hlöä.

Hinta: 12 € / hlö

Maksutapoina käyvät kortti, käteinen, Edenred, ePassi, Smartum sekä EazyBreak.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden osallistujan tilallesi. Tapahtumaa edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
23.1.
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
12€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/preview/Novapolis_Sport_Club_3818

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin
0400 861 381
Sähköposti
tapahtumat@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Pole Center Kuopio
Puusepänkatu 5 C 1
Kuopio,70100Suomi
+ Google Map
Puhelin
040 631 7222
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto